«Προσοχή την Κυριακή (10/4)...» - Πρόβλεψη "σεισμός" από την Άση Μπήλιου για τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Προσοχή την Κυριακή (10/4)...» - Πρόβλεψη

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (8/4) στην εκπομπή Breakfast At Star, η Άση Μπήλιου θέλησε να εξηγήσει πως όλα τα ζώδια πρέπει να προσέξουν αυτή την Κυριακή (10/4), τον τρόπο με τον οποίο θα εκφράζονται, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει κα η Λίτσα Πατέρα.

«Σχετικά είναι ένα καλύτερο Παρασκευοσαββατοκύριακο. Έχουμε αφήσει πίσω μας την όψη του Άρη με τον Κρόνο, λίγο ακόμα κρατάει επειδή περνάει ο Ερμής και από τους δύο πλανήτες και κάνει όψη μαζί τους.

Η Σελήνη θα είναι στον Καρκίνο και τη σημερινή και την αυριανή μέρα. Είναι μία Σελήνη που μερικές φορές ανακινεί κάποιες ανασφάλειες και κάποιες φοβίες. Δίνει όμως μία ωραία διάσταση. Έχει να κάνει πολύ με οικογένεια, με το σπίτι, με το φαγητό.

Η Σελήνη βοηθά και στις σχέσεις. Την Κυριακή (10/4) που είναι η τελευταία μέρα που μένει ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού, κάνει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα. Θέλει λοιπόν μία προσοχή γιατί μπορεί να πεις κάτι στον άλλον και να τον "τσακίσεις"», είπε μεταξύ άλλων η αστρολόγος.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

«Οι πρώτες 15 μέρες του Απρίλη...» - "Εφιαλτική" προειδοποίηση από την MagicF' Ariel για τα ζώδια

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα και επίσημα, μετά από τόσα κρύα, η φετινή η άνοιξη φαντάζει ως όνειρο! Ο ήλιος το απόλυτο φάρμακο! Και βρισκόμαστε μόνο στην αρχή! Πού να ανθίσει και όλο το σύμπαν; Φαντάζομαι θα ζήσουμε την αφηρημάδα σε όλο της το μεγαλείο!

Ο Απρίλης που λέτε ξεκίνησε με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού! Μια πολύ δυνατή αστρολογική επιρροή, που αφορά κυρίως, τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους!

Ένα ξύπνημα μαγικό, που φέρνει την Άνοιξη! Ένα ταρακούνημα γερό, που φωνάζει “GO FOR IT”! Ύπνος τέλος! Μια νέα αρχή, που δε ρωτά, απλά ανάβει φωτιές στο υποσυνείδητό μας, που θέλει δράση, πυγμή, πάθος, κινητικότητα, ευστροφία, καλή φυσική κατάσταση! Αυτό το ακούω φωνές υφίσταται, δηλαδή τις μέρες αυτές, ξεκινάμε πράγματα που στη πορεία θα αναρωτηθούμε το τι έγινε;

Στον αυτόματο μπορώ να αποκαλύψω, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για δισταγμούς, για δεύτερες σκέψεις, για αναβλητικότητα! Ο χειμώνας ήταν μεγάλος, είχαμε μπόλικο χρόνο να επεξεργαστούμε τις επιθυμίες μας, τα όνειρά μας!

Φλογερός ο ερχομός της άνοιξης, ευτυχώς που η Αφροδίτη πηγαίνει στους Ιχθύες και έχει σκοπό να σκορπίσει πολύ ρομανς, μπόλικη φαντασία, θα ξεφύγουμε σας το λέω, όμορφα! Άνοιξη σημαίνει έρωτας, νεανικά σκιρτήματα, πεταλουδίτσες στον αέρα, όνειρα γλυκά, αγκαλιές και φιλιά! Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Απρίλη, είναι σχετικά ζόρικες, ο Άρης και ο Κρόνος.... διαβάστε εδώ την συνέχεια!