Η Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει δυο ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα αναλύει όλες τις προβλέψεις

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει δυο ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα αναλύει όλες τις προβλέψεις

Τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις έκανε η Λίτσα Πατέρα, όπως συνηθίζει μέσα από τα προφίλ που διατηρεί στα social media. Η αγαπημένη αστρολόγος προειδοποίησε τα 12 ζώδια για αυτά που θα φέρει η Τετάρτη 18/5. Ενώ, να σημειωθεί πως ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις προβλέψεις όλης της νέας εβδομάδας.

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη μέχρι το μεσημέρι σας δραστηριοποιεί. Όμως τα σχέδιά σας θα μπορούσαν να πάρουν λαθεμένο δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορούσατε να περιμένετε πολλά από φίλους ή ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Όμως προσοχή σε οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σας καλεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως είναι απατηλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί η περίοδος αυτή να υπόσχεται πολλά, όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) απαιτεί προσοχή! Ίσως γίνουν κάποια λάθη.

ΛΕΩΝ

Η θέση της Σελήνης στον Τοξότη θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως θα υπάρξουν κάποιες… σκιές. Προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι θέματα εργασίας (υγείας) ευνοούνται, ιδιαίτερα ένα οικογενειακό θέμα (ή ακίνητης περιουσίας) απαιτεί προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας στηρίζουν. Θα υπάρξει πρόοδος. Μην αφήνετε όμως την διαχείριση των υποθέσεών σας σε τρίτους..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς για λίγο ακόμα ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή (α’ δεκ.). Στον οικονομικό τομέα όμως απαιτείται προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας απαιτεί πολύ προσεκτικούς χειρισμούς, τόσο σε οικογενειακά, όσο και σε οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σήμερα θα μπορούσαν να πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Μελετήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα θέμα εργασίας (υγείας), θα πρέπει να το μελετήσετε προσεκτικά. Τα οικονομικά δεν είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η περίοδος αυτή σας προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες. Η σημερινή ημέρα όμως μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη.

Τα 5 ζώδια που δεν ξεπερνούν ποτέ το παρελθόν - Αν είσαι σε σχέση με ένα από αυτά, πρόσεχε

Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ξεχάσουν ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Αυτό μπορεί να τους προκαλέσει προβλήματα με διάφορα ζητήματα. Αν μη τι άλλο μπορεί να προκαλέσει, επίσης, δυσκολίες και σε όποιον είναι δίπλα του γι' αυτό σου... κρούουμε το κώδωνα του κινδύνου!

Καρκίνος

Δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τις καλές στιγμές που πέρασε στο παρελθόν. Θυμάται όλη τη διασκέδαση που είχε με τους φίλους του, πηγαίνοντας ταξίδια και κάνοντας πάρτι για δείπνο. Αλλά ακόμα κι αν εξακολουθεί να διασκεδάζει τώρα, κάτι από το παρελθόν τον κάνει πάντα να σκέφτεται πόσο καλύτερα ήταν τα πράγματα τότε. Συνέχεια συγκρίνει το τότε με το τώρα.

Ζυγός

Δεν μπορεί να μείνει ούτε λεπτό μόνος με τις σκέψεις του, γιατί αν το κάνει, θα αρχίσει να αισθάνεται ενοχές και τύψεις. Αυτό είναι γενικά μια κακή ιδέα, γιατί αντί να καθίσει και να προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά του, απλώς προσποιείται ότι δεν τα βλέπει. Αυτό κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη. Και μιας και είπαμε χειρότερη... πάρε δύναμη για σήμερα θα είναι δύσκολη ημέρα (δες αναλυτικά εδώ τις προβλέψεις).

Παρθένος

Είναι πολύ λεπτομερής, ειδικά όταν πρόκειται για το παρελθόν. Υπεραναλύει τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν, γεγονός που τον κάνει να κολλάει στο θέμα και δεν σταματά να μιλάει γι' αυτό. Φτιάχνει επίσης σενάρια στο μυαλό του για το τι θα μπορούσε να έχει πει ή κάνει τότε, αλλά αυτό τον κάνει απλώς να καταναλώνει εγκεφαλική δύναμη και να ξοδεύει άσκοπα ενέργεια.

ζώδια και παρελθόν

Σκορπιός

Είναι κολλημένος με τα κακά του παρελθόντος. Όλα όσα συνέβησαν είναι πάντα στο μυαλό του. Δυσκολεύεται να αφήσει πίσω του πράγματα που τον πλήγωσαν στο παρελθόν, ειδικά αν τον πλήγωσε κάποιος άλλος.

Υδροχόος

Παρόλο που δεν το θέλει, δεν μπορεί παρά να σκέφτεται τις καλές στιγμές του παρελθόντος. Προσπαθεί να κάνει ότι δεν τον νοιάζει, αλλά ξέρει ότι αυτές οι αναμνήσεις δεν θα επανέλθουν και ότι μπορεί να μην έχει άλλη τέτοια εμπειρία στο μέλλον.