Τραγικές εξελίξεις για 2 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα - Το ένα είναι ο Ταύρος και το άλλο...

Θα περάσουν πολύ άσχημα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγικές εξελίξεις για 2 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα - Το ένα είναι ο Ταύρος και το άλλο...

Η Λίτσα Πατέρα καθημερινά κάνει της αστρολογικές της προβλέψεις και προειδοποιεί τα 12 ζώδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Έτσι και σήμερα 12/10 λοιπόν, ανέφερε πως ορισμένα θα έχουν μια ήρεμη ημέρα, άλλα όμως την "πάτησαν" (διαβάστε εδώ και αναλυτικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα).

Τα ζώδια σήμερα 12/10 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας προβληματίζει, ωστόσο η καλή όψη Ήλιου-Κρόνου υπόσχεται τύχη σε αισθηματικά και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα θα πρέπει να κρατάτε χαμηλά τους τόνους και να τακτοποιήσετε πρώτα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε να προετοιμάσετε σωστά τα βήματά σας καθώς η κάθε ατασθαλία θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Δράστε συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι στόχοι σας σήμερα, αλλά τις μέρες που έπονται, ίσως χρειαστούν πιο ευέλικτες λύσεις. Επίσης, εξετάστε με προσοχή τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος κάτω από την ευνοϊκή επίδραση του Κρόνου σίγουρα θα φέρει σταθεροποίηση, ή/και επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει αυτές τις μέρες, ωστόσο αν φανείτε ευέλικτοι μπορείτε με το μυαλό σας να βρείτε λύσεις!.

ΖΥΓΟΣ

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήδη από σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα σας χρειαστούν. Μπορεί να πρέπει να τους καθοδηγήσετε ή να τους δώσετε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα μεγεθύνει πιεστικές καταστάσεις που προϋπάρχουν. Έχετε όμως εύνοια σε οικονομικά και καριέρα (κοινωνική ζωή).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθείτε σήμερα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως, μην αμελείτε όμως και την φροντίδα του οργανισμού σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Σελήνης σε φιλική θέση για το ζώδιό σας δείχνει πως βρίσκετε δημιουργικές λύσεις στα όποια προβλήματα πιθανώς να σας απασχολήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη μέρα πιθανώς να φέρει στο προσκήνιο όσα σας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό στο σπίτι. Τα ζητήματα καρδιάς όμως είναι στα συν, χάρη στην Αφροδίτη!

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα δεν υπόσχεται την ηρεμία που έχετε ανάγκη. Δείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης στα πράγματα.

Λίτσα Πατέρα ζώδια
Instagram/litsa.patera

Αυτά τα 4 ζώδια πεθαίνουν για οτιδήποτε ρομαντικό

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι τόσο ρομαντικός και ευαίσθητος που κυριολεκτικά κυριαρχεί στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι τόσο αγαπησιάρηδες και εξαρτώνται από τους άλλους που καμιά φορά τους αρκεί να απολαύσουν τα συναισθήματά τους άσχετα με την έκβαση των πραγμάτων. Ο καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, τον πλανήτη των συναισθημάτων και τους εσωτερικούς κόσμους, όπου ο ρομαντισμός κυβερνά και πιστεύουν στην αγάπη για πάντα.

Ζυγός

Έχετε γνωρίσει ποτέ έναν Ζυγό που δεν ήταν ρομαντικός; Όλα έχουν νόημα όταν θυμάστε ότι ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, της αγάπης και της πολυτέλειας. Ο Ζυγός είναι απολύτως ερωτευμένος με την ιδέα της αληθινής αγάπης, και σίγουρα δεν χρειάζεται την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να το θυμάται αυτό.

Ζώδια σήμερα 26/9

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός δεν μπορεί παρά να είναι έντονος και παθιασμένος με το ρομαντισμό. Είναι σαν να προσπαθούν πάντα οι Σκορπιοί αυτή τη βαθιά για κάποιον και να αγαπηθούν με τον ίδιο βαθύ τρόπο. Ναι, η αγάπη και ο έρωτας σπάνε τη μονοτονία της πραγματικότητας και σας δείχνουν κάτι πολύ πιο συναρπαστικό. Είτε αυτή η αγάπη διαρκεί είτε εξαφανίζεται, αναπόφευκτα αλλάζετε με κάποιο τρόπο. Απλά ο Σκορπιός πέφτει με τα μούτρα!

Ιχθείς

Έχετε γνωρίσει ποτέ Ιχθείς που δεν είχαν το μυαλό τους στα σύννεφα; Αυτό συμβαίνει επειδή ονειρεύονται έναν πολύ πιο μαγικό κόσμο από την πραγματικότητα, και χωρίς αμφιβολία, είναι γεμάτος ρομαντισμό. Οι Ιχθείς κυβερνούνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και της φαντασίας.