«Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2022...» - Προσοχή! Τι θα συμβεί στα ζώδια από τις 28/11 έως τις 20/12

Οι προβλέψεις της MagicF' Ariel

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Pixabay / MiraCosic
Pixabay / MiraCosic

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καθώς γνωρίζετε ο Δίας έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στους Ιχθύες, ανάδρομος μάλιστα, γιατί; Θέλει να μας προσφέρει μια ευκαιρία ακόμα, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2022! Μας βοηθά μαγικά, να επιστρέψουμε στο παρελθόν, μας ξεκλειδώνει τις πόρτες και τα παράθυρα, διώχνει κάθε εμπόδιο από τα μονοπάτια εκείνα τα μονόδρομα. Γίνονται διπλής κατεύθυνσης, για να έχουμε το ελεύθερο, του πέρα – δώθε!

Το διάστημα αυτό, είναι ιδανικό για να κάνουμε μια ανασκόπηση της χρονιάς, που φτάνει σε λίγο στο τέλος της. Πολλά τα αστρολογικά συμβάντα, αρκετά βοήθησαν να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, κάποια όμως μας πέταξαν στα βράχια, προφανώς το πάθημα μέχρι σήμερα έχει γίνει μάθημα, για αυτό ο Δίας από τους Ιχθύες, δίνει απλόχερα σε όλο τον κόσμο, μια ευκαιρία ακόμα!
Τέλος του έτους λοιπόν, πρέπει να τα δώσουμε όλα, μια μάχη ακόμα, να αγωνιστούμε για αυτό που μας ταιριάζει, μας αρέσει, μας θεραπεύει, μας ξεσηκώνει, δίνει νόημα στη ζωή μας. Όνειρα που κάναμε στην αρχή του έτους, ή ακόμα και λίγο πιο παλιά, αν ως δια μαγείας εμφανιστεί ένα σημάδι, από το πουθενά, είναι σίγουρα το χέρι του Δία! Φανερώνει λοιπόν, ένα κομμάτι από τον προορισμό μας, το θέμα είναι θα το δούμε; Θα δώσουμε τη σημασία που πρέπει;

Ο Δίας είναι αισιόδοξος, χαρωπός, αγωνιά για τις μέρες των Χριστουγέννων. Είναι έτοιμος για όλα, έρχεται και στα ίσα του σε τέσσερις μέρες, ποιος τη χάρη του; Εκεί είναι και η παγίδα η μεγάλη, μιας που ξαφνικά αλλάζει η διάθεσή μας, βγαίνουμε εκτός πλάνου στα πάντα όλα, πραγματικά μεταμορφωνόμαστε σε άτακτα ξωτικά, είναι και η εποχή μας, πω πω.. πολύ ευτυχία στα ξαφνικά! Μέχρι τις 20/12, το κλίμα είναι φουλ ρομαντικό και η διάθεση του κόσμου, κάθε μέρα και καλύτερη! Μετά; Θα δείξει!

Ο Δίας (Ιχθύες) με τον Ήλιο που είναι η τελευταία του ημέρα στον Σκορπιό, αύριο (21/11) μοιράζουν τύχη! Ας έχουμε το νου μας στο πώς θα τη διαχειριστούμε, γιατί αρχές Δεκέμβρη ο Ερμής... διαβάστε την συνέχεια εδώ.