«Μέχρι τις 20/01...» - Προβλέψεις "σεισμός" από την MagicF' Ariel για τα 12 ζώδια

«Κυρίως για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μέχρι τις 20/01...» - Προβλέψεις

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην πιάσω υπολογιστή, να κάνω μια μικρή αποχή, να ξεκουράσω τα μάτια μου, δεν άντεξα η Ταυρίνα! Κυριακή πρωί, ο ουρανός συννεφιασμένος, ο ήλιος εμφανίζεται μαγικά, εξαφανίζεται κάπως έτσι, καφεδάκι, τζακάκι και ζωδιάκια! Η ζωή μου όταν βγω στη σύνταξη.. ! Γελάει το σύμπαν όλο..

Το Σαββατοκύριακο αυτό 14/01 – 15/01, είναι αφιερωμένο αστρολογικά στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο και στον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο! Όχι δεν αγαπιούνται, αντιθέτως έχουν πεισμώσει, ο εγωισμός έχει χτυπήσει ταβάνι, υπάρχει πολύ ένταση μεταξύ τους! Αυτό σημαίνει πως τα ζώδια Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα βιώσετε παράξενα γεγονότα στην προσωπική και κυρίως στην ερωτική σας τη ζωή! Κάτι τελειώνει απρόβλεπτα, κάτι νέο ξεκινά το ίδιο! Πέφτουν κομήτες, οι ευχές έγιναν κάποτε, συνεπώς κύκλοι κλείνουν και κύκλοι ανοίγουν, μαγικά και αστραπιαία.

Αύριο 16/01 η Σελήνη στον Σκορπιό, ας πούμε πως είναι το κερασάκι στην τούρτα, μιας που τα συναισθήματα σκοτεινιάζουν, γίνονται πιο εγωιστικά, υπάρχει πάθος, πείσμα, η επιθυμία της διεκδίκησης, τη μάχης, της επιτυχίας. Η νίκη και το έπαθλο. Συναισθήματα που υπάρχουν σε όλες τις σχέσεις, οπότε καριέρα και έρωτας σε πρώτο πλάνο! Κάποιος υποφέρει, σωστά; Κάποιος μαζεύει πολύ συναίσθημα μέσα του, σωστά; Κάποιος φοβάται μήπως;

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου, είναι μια... διαβάστε περισσότερα εδώ!