Άσχημο ξεκίνημα της εβδομάδας - Κλάματα και δράματα σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα για Δίδυμους και...

Οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / litsapatera
Instagram / litsapatera

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις. Τι προειδοποίησε για σήμερα 16/1 η αγαπημένη αστρολόγος που βρέθηκε εκτός Πρωινού ΑΝΤ1; Θα περάσουν όμορφα ή θα... κλάψουν τα 12 ζώδια;

Δείτε εδώ επίσης, τι προβλέπει η MagicF' Ariel μέχρι τις 20/01.

Τα ζώδια σήμερα 16/1 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει σήμερα. Όμως η επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή απαιτεί χαμηλούς τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να έχετε κάποια διλήμματα όσον αφορά σχέσεις ή συνεργασίες, να θυμάστε όμως πως δείχνοντας κατανόηση βγαίνετε κερδισμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά μπερδεμένοι βρίσκεστε την περίοδο αυτή. Τόσο τα επαγγελματικά (κοινωνικά) όσο και τα οικονομικά σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε τις επιλογές σας! Η συναισθηματική σας ζωή και η ανάγκη για δράση σας οδηγούν σε επιτυχία, αρκεί να μην βιάζεστε.

ΛΕΩΝ

Τα διλήμματα δεν λείπουν την περίοδο αυτή, όμως ένα εργασιακό θέμα υπόσχεται πολλά. Η διαίσθηση θα σας βοηθήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το κοντινό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες, ωστόσο να είστε διαλλακτικοί, ίσως οι άλλοι να έχουν.. δίκιο!

ΖΥΓΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει, ακόμα και μια διαφωνία με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Η συναισθηματική ζωή σας υπόσχεται πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά τα διλήμματα που έχετε, όμως η καθημερινή σας ζωή, οι ενασχολήσεις και οι συναντήσεις σας απορροφούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλύτερα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας την περίοδο αυτή. Εκεί υπάρχουν καλές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φίλοι πιθανώς να λένε σκληρές αλήθειες, ενώ πιθανώς κάποιοι στόχοι θα απαιτούν περισσότερη προσπάθεια για να υλοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά τα διλήμματα που σας προβληματίζουν. Μυστικά σχέδια και συναντήσεις, αλλά και οικονομικές συναλλαγές δεν λείπουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχουν κάποιες εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως η Σελήνη από τον Σκορπιό δίνει ώθηση στις υποθέσεις σας.

Αυτοί είναι οι πιο τέλειοι ερωτική συνδυασμοί

Κριός και Υδροχόος

Δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή μεταξύ ενός Κριού και του Υδροχόου, κάτι που κάνει τη σχέση τους εξαιρετικά συναρπαστική. Και τα δύο ζώδια είναι απίστευτα περιπετειώδη, έτσι είναι πάντα έτοιμοι για οτιδήποτε – μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Απολαμβάνουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και φροντίζουν να περνούν καλά στη διαδικασία. Τους αρέσει ιδιαίτερα να κάνουν πράγματα μαζί, σαν ομάδα.

Ταύρος και Καρκίνος

Ο Ταύρος και ο Καρκίνος παίρνουν σοβαρά ο ένας τον άλλον. Αυτά τα δύο ζώδια συνεργάζονται καλά το ένα με το άλλο επειδή κρατούν μια στενή σχέση τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον μέσα και έξω, κάτι που βοηθά τον δεσμό τους να γίνει ακόμα πιο ισχυρός, καθώς η σχέση εξελίσσεται.

Δίδυμοι και Ζυγός

Ο Δίδυμος και ο Ζυγός έχουν μια τρελή ψυχική και συναισθηματική σχέση. Κατανοούν ο ένας τον άλλον στο έπακρο, σαν να γνωρίζονται χρόνια, ακόμα κι αν έχουν περάσει μόνο μήνες (ή εβδομάδες). Αυτά τα δύο ζώδια είναι επίσης μέσα στη δημιουργικότητα και τις ιδέες, τις οποίες τους αρέσει να εκφράζουν και να υλοποιούν συνεχώς, τη μία μετά την άλλη: "Μήπως να πάμε στον Όλυμπο αύριο;" ή «Ας φάμε βατραχοπόδαρα για δείπνο!»

Λέων και Τοξότης

Το πάθος είναι υψηλό μεταξύ του Λέοντα και του Τοξότη, καθώς και τα δύο ζώδια απολαμβάνουν τη ζωή και αγαπούν τους άλλους που νιώθουν το ίδιο. Είναι και οι δύο παθιασμένοι με αυτό που θέλουν από αυτόν τον κόσμο και είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικοί στο να βοηθήσουν τον άλλον να πετύχει οποιοδήποτε στόχο ή όνειρο. Και τα δύο είναι ζώδια της φωτιάς και έχουν βαθιά κατανόηση του άλλου, κάτι που τους βοηθά να τα πάνε μαζί τόσο εύκολα.

Σκορπιός και Ιχθύς

Ένα ζευγάρι που είναι πολύ διαισθητικό μεταξύ τους, είναι ο Ιχθύς και ο Σκορπιός. Αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να μπουν το ένα στο μυαλό του άλλου και να ξέρουν τι σκέφτονται σχεδόν εξίσου καλά σαν να το σκέφτονταν τα ίδια. Αλλά δεν ασχολούνται μόνο με τη διανόηση. Και οι δύο έχουν μια "άσβεστη πείνα" να καταλάβουν το σώμα και την ψυχή του άλλου και να μάθουν τι κάνει τον άλλον να φλέγεται!

Παρθένος και Αιγόκερως

Καθώς και τα δύο είναι ζώδια της γης, η Παρθένος και ο Αιγόκερως τα καταφέρνουν πραγματικά καλά. Εύκολοι και πρακτικοί στην καθημερινότητά τους, η σχέση τους είναι γλυκιά, ήρεμη και μαζεμένη. Δε θα βρεις δύο άλλα ζώδια τόσο αφοσιωμένα το ένα στο άλλο όσο ο Παρθένος και ο Αιγόκερως. Δεν έχουν μόνο ακεραιότητα, αλλά έχουν και τα ίδια χαρακτηριστικά και αξίες. Αυτό τους επιτρέπει να κατανοούν πραγματικά ο ένας τον άλλον στο μέγιστο.

Πηγή pink.gr