Συναγερμός από την Λίτσα Πατέρα: "Η στάση του Ερμή, πριν γίνει ορθόδρομος..." - Ποια ζώδια προειδοποιεί

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός από την Λίτσα Πατέρα:

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε συγκεκριμένα ζώδια για αναποδιές που μπορεί να τους τύχουν σήμερα Τρίτη 17/1. Για ορισμένους η εβδομάδα ξεκίνησε λίγο στραβά, για άλλους όμως πολύ θετικά ειδικά σε συγκεκριμένους τομείς.

Βέβαια, από την άλλη η MagicF' Ariel έστειλε σοβαρή προειδοποίηση μέχρι και τις 20/1 σε Κριούς και όχι μόνο.

Τα ζώδια σήμερα 17/1 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Η στάση του Ερμή, πριν γίνει ορθόδρομος πιθανώς να φέρει εμπόδια. Έτσι, τα σχέδιά σας θα μπορούσαν να πάρουν λαθεμένο δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορούσατε να περιμένετε πολλά από φίλους ή ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Όμως προσοχή σε βιαστικές κινήσεις, μην πιέζετε τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σας καλεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως είναι απατηλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί η περίοδος αυτή να υπόσχεται πολλά, όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) απαιτεί προσοχή! Ίσως γίνουν κάποια λάθη.

ΛΕΩΝ

Η θέση της Σελήνης στον Τοξότη θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως θα υπάρξουν κάποιες… σκιές. Προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι θέματα εργασίας (υγείας) ευνοούνται, ιδιαίτερα ένα οικογενειακό θέμα (ή ακίνητης περιουσίας) απαιτεί προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας στηρίζουν. Θα υπάρξει πρόοδος. Μην αφήνετε όμως την διαχείριση των υποθέσεών σας σε τρίτους..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σήμερα σας χτυπά το καμπανάκι πως πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και να φερθείτε ώριμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας απαιτεί πολύ προσεκτικούς χειρισμούς, τόσο σε οικογενειακά, όσο και σε οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σήμερα θα μπορούσαν να πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Μελετήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα θέμα εργασίας (υγείας), θα πρέπει να το μελετήσετε προσεκτικά. Τα οικονομικά δεν είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η περίοδος αυτή σας προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες. Η σημερινή ημέρα όμως μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη.

Οι εβδομαδιαίες 16-22 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Φανείτε προνοητικοί σε οικογενειακά θέματα και μην είστε απόλυτοι και ευερέθιστοι σε μία επαγγελματική ή αισθηματική σχέση. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες φανείτε συντηρητικοί στις επενδύσεις σας και κανείς σας να μην ριψοκινδυνεύσει χρήματα σε έξοδα και τυχερά παιχνίδια ή άλλες, αβέβαιες δραστηριότητες. Είναι η εβδομάδα που χρειάζεστε υπομονή και καλό σχεδιασμό για να απαλλαγείτε γρηγορότερα από ορισμένα βάρη. Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο στην καθημερινότητά σας, αλλά δεν χρειάζεται να τους δώσετε περισσότερα δικαιώματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιθέσεις, αναβολές και έγνοιες θα υπάρξουν στο άμεσο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον σας και σεις θα είστε αρκετά εκνευρισμένοι και κουρασμένοι για να κρίνετε και να αντιδράσετε σωστά. Είναι σκόπιμο, λοιπόν, να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εργασία σας και να αποφύγετε ανοιχτές αντιθέσεις. O Άρης έχει γυρίσει σε ορθή πορεία και σας βοηθά να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας προς όποια κατεύθυνση σας εξυπηρετεί. Κάποιοι όμως πρέπει να προσέξετε περισσότερο τους συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φανείτε πολύ προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα. Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε χρήματα ή να υπολογίσετε άσχημα τις δυνατότητες σας. Ακόμη απρόοπτες δυσκολίες μπορεί να σας αφήσουν εκτεθειμένους σε υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει. Όλα αυτά θα περάσουν γρήγορα αλλά θα είναι αρκετά για να σας χαλάσουν το κέφι. Η αντοχή σας είναι παροιμιώδης αλλά χρειάζεστε και ένα ασφαλές καταφύγιο για να μπορέσετε να σκεφτείτε απερίσπαστοι και να οργανώσετε καλύτερα τις άμεσες ανάγκες και προτεραιότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, να μην αφήνετε εκκρεμότητες που είναι δυνατό να σας δυσκολέψουν και να μην ριψοκινδυνεύετε με αμφίβολες επενδύσεις. Ακόμη, μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές ή επεκτάσεις στην εργασία σας και αποφύγετε όσο γίνεται τις αντιθέσεις και τις προστριβές με τους συνεργάτες σας. Η εβδομάδα θεωρείται σημαντική για κάποιες πρωτοβουλίες σας, ενώ συνεχίζονται κάποιες αντιθέσεις με τον σύντροφό σας που δημιουργούν εκνευρισμό και στους δυο σας.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι ιδανική και αυτό μπορεί να επιδράσει άσχημα στις σχέσεις σας με τους άλλους, τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο απαισιόδοξοι και εύθικτοι γιατί δεν είναι εύκολο να λυθεί μία παρεξήγηση όταν είστε προκατειλημμένοι ότι οι άλλοι δεν σας υπολογίζουν. Κατευθύνετε σωστά το δυναμισμό σας, επωφεληθείτε από προτάσεις που αποφέρουν σύντομα κάποιο όφελος, αλλά αποφύγετε να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν, σε οποιονδήποτε τομέα.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυσκολίες οικονομικές και ψυχολογικές μπορεί να γίνουν αφορμή να αδρανήσετε στην επιδίωξη των στόχων σας και να αναβληθούν σχέδια που θα σας ικανοποιούσαν ηθικά και επαγγελματικά. Πάντως, γρήγορα, ευχάριστες αλλαγές θα σας επιτρέψουν να ανανεώσετε τα ενδιαφέροντα και τα σχέδια σας. Κάποιοι θα χρειαστεί να επαναλάβετε προσπάθειες που δεν τελεσφόρησαν με κύριο γνώμονα τα οικονομικά σας. Κάποιοι άλλοι θα έχετε μια ανακούφιση σε προσωπικό επίπεδο καθώς ένα απρόοπτο γεγονός αλλάζει τις ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσφατες επαγγελματικές και οικογενειακές δυσκολίες σας ταλαιπωρούν και τα αισθηματικά σας δεν υπόσχονται καμία σοβαρή ανακούφιση. Προστατευτείτε από αδόκιμες προσδοκίες και κρατήστε τα προσχήματα σε μια υπόθεση που σας ταλαιπωρεί. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται σταδιακά και είναι σκόπιμο να επιταχύνετε αυτή τη βελτίωση με συντηρητικό χειρισμό και περικοπή περιττών εξόδων. Η οικογένεια φροντίζει να σας κρατά απασχολημένους με διάφορα ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά φροντίστε να μην ξεπερνάτε τα όρια της αντοχής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην έχετε τύψεις για όσα πρέπει να απορρίψετε αλλά μην βάζετε σε κίνδυνο την κοινωνική και επαγγελματική σας θέση αν τα ανταλλάγματα ή οι νέοι στόχοι δεν υπόσχονται ασφάλεια και μονιμότητα. Αν έχετε παράπονα από κάποιον φίλο, σκεφτείτε μήπως είστε άδικοι και δεν εκτιμήσατε σωστά τα δικά του προβλήματα. Η εβδομάδα φέρνει αναστάτωση καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο γύρω σας. Έχετε υπομονή, διορατικότητα, διπλωματία και καλή σχέση με την πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρά το γεγονός ότι είστε πια σίγουροι πως οι συνθήκες της ζωής σας αλλάζουν οριστικά και, μάλιστα, προς το καλύτερο, η διάθεση σας είναι μάλλον απαισιόδοξη και οι κάποιες καθυστερήσεις και οικονομικές δυσκολίες σας απογοητεύουν περισσότερο απ΄ όσο θα ήταν φυσιολογικό. Τα περισσότερα από αυτά οφείλονται στο τωρινό μεταβατικό στάδιο, στο υπερβολικό κόστος που πληρώσατε υποστηρίζοντας μια σας επιλογή, αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα τα οποία σας βαραίνουν αποκλειστικά. Ο Δίας από τον Κριό όμως δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αμελείτε επαγγελματικά προβλήματα και μην είστε εριστικοί ή απρόσιτοι με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Μην αμελείτε οικονομικές και περιουσιακές εκκρεμότητες, ιδιαίτερα αν τούτο το μήνα προκύψουν ανωμαλίες και προβλήματα. Η εργατικότητα και η αποφασιστικότητά σας θα καταφέρουν να υπερκεράσουν αδιέξοδα σε σχέση με συνεργάτες ή πελάτες που σας ταλαιπωρούν με τη στάση τους. Αποφύγετε τις αναβολές για κάτι που έχετε προετοιμαστεί πολύ προσεκτικά. Μετακινήσεις και ταξίδια προβάλουν τώρα πιο καθαρά από ότι στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε διαφωνίες ή αλλαγές στην εργασία σας και φροντίστε να μην κάνετε λάθη που μπορεί να βλάψουν στην πρόοδο σας. Ακόμη, φροντίστε να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την μονιμοποίηση ή το τέλος μιας αισθηματικής ή επαγγελματικής σχέσης. Καλύψτε τις ευαισθησίες σας πιο αποτελεσματικά και μη βασίζεστε στη συμπάθεια κάποιων για να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι περισσότεροι συνειδητοποιείτε τις δυνάμεις σας και σύντομα θα βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με τη διευθέτηση των περιουσιακών σας υποθέσεων.

ΙΧΘΕΙΣ

Όσοι δεν έχετε λόγους να ασχολείστε με υποθέσεις πολύ κοντινών σας ανθρώπων, τότε φροντίστε να μην κάνετε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες και να μην χάσετε χρήματα από απροσεξία ή επιπολαιότητα. Είναι γεγονός ότι, σύντομα, θα χρειαστεί να γίνουν αποφασιστικές αλλαγές στις συνθήκες της εργασίας σας και καλό θα ήταν να κάνετε από τώρα τις κατάλληλες προετοιμασίες. Αισθηματικά μην αιφνιδιάζετε τον σύντροφό σας με αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ενώ οι ελεύθεροι μπορείτε να γίνετε πιο τολμηροί στις επιδιώξεις σας.

oroskopos.gr