Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 31 Ιανουαρίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 31 Ιανουαρίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 31 Ιανουαρίου (δείτε εδώ και ποιο είναι το πιο ευνοημένο ζώδιο του Φεβρουαρίου).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 31 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει πάσει θυσία, να ξεκαθαρίσετε τυχόν ζητήματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο άπραγοι περιμένοντας από τους άλλους να σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μόνο αφού πείτε στη δουλειά σας όσα σας "τρώνε", θα αισθανθείτε πραγματικά χαλαροί για να είστε αποδοτικοί και αποτελεσματικοί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση σας και να βελτιώσετε το κλίμα ανάμεσά σας.

ΛΕΩΝ

Βγείτε εκεί έξω και δραστηριοποιηθείτε για να γνωρίσετε ανθρώπους και να αλλάξετε δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι μόνο για εσάς;

ΖΥΓΟΣ

Εκμεταλλευτείτε την κάθε μέρα για να ζήσετε μια γεμάτη ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό θα είναι να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να εισβάλλουν και να επηρεάζουν τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Τα καλύτερα έρχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δημιουργήστε ένα ενωμένο μέτωπο με τον/την σύντροφό σας και θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ό,τι και αν προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί με τον/την σύντροφό σας, ώστε να μπορέσετε να βρείτε κοινές λύσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχουν προκύψει διάφορα ζητήματα στην ερωτική σας ζωή που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε!

pink.gr

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου

Οι εβδομαδιαίες 30-6/2 προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Είναι καιρός να αρχίσετε τώρα, από την αρχή ίσως, αλλά με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και να κάνετε καινούρια επαγγελματικά σχέδια. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα αισθηματικά σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής σας ωθεί να συζητήσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν με τον άνθρωπό σας ανοιχτά και καλοπροαίρετα. Αποφύγετε να πάρετε ρίσκα στην εργασία, ή να μετατοπίσετε ευθύνες προς ανθρώπους που ξέρετε ότι δεν έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε αυτές τις μέρες του Φεβρουαρίου, κάποιες αλλαγές να γίνουν ομαλά χωρίς συγκρούσεις και οξύτητες που θα σας πικράνουν και έχετε την υπομονή να εξηγήσετε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι έτσι θα είναι καλύτερα για όλους. Η Πανσέληνος της Κυριακής θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους βελτίωσης των πρακτικών σας θεμάτων. Θυμηθείτε όμως ότι όποια απόφαση και αν πάρετε, θα χρειαστεί να την υπερασπίζεστε για καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν ορισμένα οικονομικά προβλήματα και θα έπρεπε να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα αν αυτά είναι οικονομικές διεκδικήσεις από συγγενείς, κληρονομικά θέματα ή αγορά ακινήτου. Αποφύγετε δάνεια και ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Η Πανσέληνος της Κυριακής σας βοηθά να κρατήσετε αποστάσεις από ανθρώπους που σας έχουν κουράσει αλλά και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την εύνοια των ανωτέρων σας. Αισθηματικά, μην απορρίπτετε την πιθανότητα της εξέλιξης μιας γνωριμίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεται αυστηρό πρόγραμμα και προνοητική στάση σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε αυτή την εποχή. Η Πανσέληνος πάντως, σας βοηθά να μην έχετε άγχος στα αισθηματικά σας και να μην είστε ανυπόμονοι. Κάτι θα αλλάξει σύντομα και θα σας δώσει όχι μόνο αυτοπεποίθηση αλλά και τον τρόπο να μην αμφισβητείτε τους άλλους και προπαντός τον εαυτό σας. Μετακινήσεις και ταξίδια χρειάζονται καλή και προσεκτική οργάνωση.

ΛΕΩΝ

Η διάλυση μιας συνεργασίας, αισθηματικής ή επαγγελματικής είναι πιθανό να μην αποφευχθεί. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε καλύτερα μόνοι σας αν αποφασίσετε ότι είναι σκόπιμο να μπει ένας αυστηρός προγραμματισμός χρόνου στην κάπως ανοργάνωτη δραστηριότητα σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής στο ζώδιό σας ενισχύει τη ψυχολογία, βοηθά να αντεπεξέλθετε προσωπικές δυσκολίες αλλά θα φέρει ένταση στις σχέσεις σας και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και ευέλικτοι στη συνεννόηση και στην επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην σας πιάνει πανικός αυτή τη δύσκολη εβδομάδα του Φλεβάρη, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο, αρκεί να σταματήσετε για λίγο να τρέχετε και να σκεφθείτε ήρεμα όλα σας τα προβλήματα. Η Πανσέληνος της Κυριακής θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τη δραστηριότητά σας και να βάλετε θεμέλια για καινούργιες επιδιώξεις. Ένα οικονομικό ζήτημα που έχει προκύψει χρειάζεται απλά καλύτερη οργάνωση εκ μέρους σας.

ΖΥΓΟΣ

Τις μέρες αυτές προσπαθήστε να αποφύγετε αντιθέσεις στο εργασιακό περιβάλλον σας. Αισθηματικά, τα πράγματα σιγά – σιγά βελτιώνονται χρειάζεται όμως λίγο υπομονή και επιμονή. Η Πανσέληνος της Κυριακής έχει έντονο ερωτικό χαρακτήρα, ή σας βοηθά να διαλέγετε σωστά τους συνεργάτες σας και να μην επηρεάζεστε από ανθρώπους που είναι απλώς φίλοι και άσχετοι με τις επιδιώξεις σας. Οικονομικά διαχειριστείτε καλύτερα την ακίνητη περιουσία σας για να έχετε ένα επιπλέον έσοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζονται αλλαγές μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μάλιστα ριζικές για να μείνετε κάποτε ευχαριστημένοι και πρέπει να μάθετε να εκτιμάτε σωστά τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Οι παντρεμένοι ανανεώστε τη σχέση σας με το σύντροφό σας πριν σκεφτείτε για ένα απόγονο. Ένας νέος επαγγελματικός συνεργάτης κρίνεται απαραίτητος. Η Πανσέληνος της εβδομάδας φωτίζει τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σας και σας κάνει περισσότερο γοητευτικούς και ελκυστικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος σας ευαισθητοποιεί με τους ανθρώπους που αγαπάτε και είναι γεγονός ότι χρειάζεστε τη συμπαράσταση τους. Επίσης διευρύνετε τις κοινωνικές δραστηριότητες γιατί οι γνωριμίες θα σας είναι χρήσιμες στις επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Επίσης προσπαθήστε να κλείσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες, ή ασχοληθείτε με ένα ζήτημα που αφήνετε να λιμνάζει και να σας ταλαιπωρεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δύσκολες αυτές μέρες του Φεβρουαρίου, και ιδιαίτερα η Πανσέληνος, σας ωθούν σε μία περίοδο έντονης δραστηριότητας στον επαγγελματικό τομέα και αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες σας για πρόοδο, σύντομα θα δείτε να ανοίγεται ο δρόμος για την εκπλήρωση των στόχων σας. Απαραίτητη φυσικά προϋπόθεση είναι να έχετε στόχους ή να ορίσετε τώρα. Τα αισθηματικά σας επίσης διέρχονται μια περίοδο αναπροσαρμογής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσοι έχετε προβλήματα υγείας αυτές τις μέρες μην τα παραμελήσετε, αν και είναι μάλλον σίγουρο ότι οφείλονται στο άγχος και την καταπίεση που υποβάλετε στον εαυτό σας καθημερινά. Επιμεληθείτε καλύτερα τα εμπορικά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου εντείνει αντιθέσεις, προβληματισμούς και αντιδικίες. Το ζήτημα είναι να μην ξεπεράσετε τα όριά σας και να βγείτε χωρίς απώλειες από τις κάθε είδους αναμετρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην ριψοκινδυνεύσετε για ιδέες άλλων αυτή την εποχή αλλά φανείτε συνεργάσιμοι σε λογικές προτάσεις. Αισθηματικά, υπάρχει η σχετική ένταση αλλά ίσως και μία αποφασιστική ρήξη. Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να αποφασίσετε τι θέλετε στην προσωπική σας ζωή. Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο στη καθημερινότητά σας, αλλά μην παίρνετε αποφάσεις ούτε εν θερμώ, ούτε κάτω από πίεση.

oroskopos.gr