Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου (δείτε εδώ και ποιο είναι το πιο ευνοημένο ζώδιο του Φεβρουαρίου).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση σας, αυτές τις ημέρες είναι ανοδική και αυτό είναι κάτι που ξεκινάει, από κάποιες ιδιαίτερες επικοινωνίες, που έχουν προκύψει, από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα πρέπει να απασχολείστε με άτομα …που δεν έχουν κάτι ταιριαστό με τον χαρακτήρα σας. Οι μέρες του Φεβρουαρίου, θα είναι καλύτερες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν έχετε και την φήμη του πιο υπομονετικού ζωδίου, στα αισθηματικά αλλά κάντε έναν κόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, κρατήστε την ψυχραιμία σας και αφήστε του άλλους να σας πλησιάσουν.

ΛΕΩΝ

Η εσωτερική εργασία με τον διαλογισμό και άλλες πνευματικές πρακτικές μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια παλιά ζητήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μοναξιά δεν σας τρομάζει, και αυτό είναι κάτι που θα σας οδηγήσει σε μια σωστή επιλογή συντρόφου, που δεν είναι και πολύ μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα αφήσετε χώρο για ένα ιδιαίτερο άτομο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεχάστε όλα αυτά τα άσχημα και τα επώδυνα που έγιναν στο παρελθόν σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες του Φεβρουαρίου, έχουν φρέσκιες γνωριμίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν σε αυτή τη φάση είστε μόνοι, θα έχετε γνωριμίες, όμως μην παρασυρθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, για να έχετε πετυχημένα αποτελέσματα χωρίς να εξαντληθείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο σύντροφός σας εκδηλώνει έντονα όσα νιώθει για εσάς και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου

pink.gr

«Το 2023 ο Πλούτωνας για 20 χρόνια θα...» - Σοβαρή προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε η Άση Μπήλιου. Η αγαπημένη αστρολόγος μίλησε τόσο για την υιοθεσία της, ενώ είχε μια πολύ σοβαρή συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που της ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Μεταξύ άλλων, έκανε τις προβλέψεις της για το 2023.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τι θα συμβεί σε όλο το 2023 αλλά και τι θα συμβεί μέσα στα επόμενα 20 χρόνια στην επιστήμη και στην τεχνολογία.

«Φέτος αστρολογικά θα έχουμε μια μεγάλη αλλαγή, τις μεγάλες αλλαγές τις φέρνουν οι πλανήτες που είναι αργοί. Υπάρχουν ζώδια όπως ο Πλούτωνας που μπορεί να μείνει 20 χρόνια. Ο Πλούτωνας ο θεός του κάτω κόσμου. Δείχνει το θάνατο συμβολικά και την αναγέννηση. Είναι η μεταμόρφωση. Ο Πλούτωνας μετά από 15 χρόνια, από το 2018 μπήκε στον Αιγόκερο, εκεί άρχιζαν να αλλάζουν πολύ τα πράγματα.

Το 2023 θα μπει στον Υδροχόο. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που έχει να κάνει με την επιστήμη, την τεχνολογία, αλλά είναι ένα απρόσωπο ζώδιο. Τι θέλω να πω; και να μείνει 20 χρόνια στον Υδροχόο. Και θα τρίβουμε τα μάτια μας. Ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται αυτό σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη των επιστημών, της τεχνολογίας και όλων αυτών και κυρίως της τεχνητής νοημοσύνης. Θα μείνει 20 χρόνια και χρειάζεται να είσαι πολύ προσαρμοστικός», ανέφερε η Άση Μήλιου.