«Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα...» - Δύσκολος Φλεβάρης για 3 ζώδια σύμφωνα με τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Τι λένε τα άστρα για το νέο μήνα του μπήκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/toprwino_ant1
Instagram/toprwino_ant1

H Λίτσα Πατέρα μέσα από το προφίλ της στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις μηνιαίες αστρολογικές της προβλέψεις. Ποια ζώδια πρέπει να είναι πιο προσεκτικά; Ποιοι είναι οι πιο τυχεροί του Φλεβάρη;

Τα ζώδια του Φεβρουαρίου σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στον Φεβρουάριο θα έχετε την εντύπωση πως τα πράγματα έχουν μπει σε νέους ρυθμούς. Εξακολουθείτε να συναντάτε φίλους και να κάνετε νέες γνωριμίες, ειδικά μετά τις 11. Μπορεί να αποφασίσετε να γραφτείτε σε έναν σύλλογο ή να ακολουθήσετε μια ομάδα. Στις 5 η Πανσέληνος ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και μπορεί να σας κάνει να δείτε ένα φιλικό πρόσωπο με άλλο μάτι. Στις 20 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας με αποτέλεσμα να βρίσκεστε ένα βήμα πριν από μια καινούργια σχέση ή ένα καινούργιο ειδύλλιο, ακόμα και αν υπάρχουν διαφορές. Είστε πιο ανοιχτοί σε νέες ερωτικές προκλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα αρχίζουν να ομαλοποιούνται. Μέχρι τις 10 μπορείτε να ολοκληρώσετε συμφωνίες και να διορθώσετε τα λάθη που προκάλεσε ο ανάδρομος Ερμής. Σημαντική στήριξη για εσάς θα παρέχουν οι φίλοι, ενώ οι συχνές σας έξοδοι και οι εμπλοκές σας σε συλλογικές δράσεις σάς κάνουν να ξανανιώνετε και να νιώθετε πολύτιμοι και χρήσιμοι. Προσέχετε μόνο τα οικονομικά σας, καθώς έχετε την τάση να ξοδεύετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σας. Η Πανσέληνος στις 5 ενισχύει την ανασφάλεια και τα διλήμματά σας. Αρκετές επαγγελματικές προτάσεις που αξίζει να τις μελετήσετε θα πέσουν στο τραπέζι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια δυναμική Πανσέληνος στις 5 του μήνα σάς βοηθά να κινητοποιηθείτε και να λύσετε τις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκλήθηκαν τον περασμένο μήνα. Με τον Άρη πλέον σε ορθή πορεία παίρνετε πρωτοβουλίες, χωρίς τον φόβο της αποτυχίας. Μπορεί να σκορπίζετε την ενέργειά σας σε αρκετά μέτωπα, όμως τίποτα δεν σταματά την ορμή σας. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σάς βρίσκει κοντά σε φίλους, ειδικά σε όσους είναι αδέσμευτοι και προτιμούν την παρέα. Αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο με ένα φιλικό πρόσωπο, αρχής γενομένης από τις 20 χάρη στη Νέα Σελήνη.

Διαβάστε επίσης: «Το 2023 ο Πλούτωνας για 20 χρόνια θα...» - Σοβαρή προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος μπορεί να αποδειχθεί ένας ερωτικός μήνας. Χωρίς να σας απασχολεί πλέον ο ανάδρομος Ερμής και ο ανάδρομος Άρης, προωθείτε τα σχέδιά σας και δεν ξεχνάτε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη στις 20 μπορεί πράγματι να οδηγήσει σε μια συναισθηματική ανανέωση. Σχεδιάζετε ταξίδια στο εξωτερικό, προωθείτε διάφορα σχέδια, όμως εξακολουθείτε να νιώθετε πως οι δυνάμεις σας σας εγκαταλείπουν γρήγορα, ενώ μια τάση να τα παρατάτε όταν δεν προχωράνε τα πράγματα με τους ρυθμούς που θα θέλατε σας κρατάει πίσω. Μπορεί να έχετε αρκετές επαγγελματικές ευθύνες, όμως άτομα κύρους σάς θαυμάζουν για τις προσπάθειές σας.

ΛΕΩΝ

Ανακτάτε τις δυνάμεις σας και επιδιώκετε να βρίσκεστε κοντά σε φίλους. Βγαίνετε, συζητάτε, αναπτύσσετε ιδιαίτερο χιούμορ και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 5 σας κάνει λαμπερούς και γοητευτικούς, έστω και αν σε προσωπικό επίπεδο αντιμετωπίζετε ακόμα θέματα. Από τις 20 η ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Έχετε ευκαιρίες για να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή για να γνωρίσετε ανθρώπους ενδιαφέροντες, που μπορούν να ανοίξουν τους ορίζοντές σας. Προσέχετε τα οικονομικά, ειδικά μετά τη Νέα Σελήνη στις 20. Δεν αποκλείεται να παραπλανηθείτε από κάποιον που σας υπόσχεται γρήγορα κέρδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα προβλήματα στην επικοινωνία περιορίζονται και πλέον μπορείτε να συζητήσετε με καινούργιους όρους με τον σύντροφό σας ή τα παιδιά σας. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι τις 20 μπορεί να σας κάνει να φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν για τον γάμο σας, τη σχέση σας ή μια στενή συνεργασία, ενώ η έντονη επαγγελματική δράση δεν αφήνει τις σχέσεις ανεπηρέαστες. Θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες και γύρω στις 5 μπορεί να αισθανθείτε κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία. Η περίοδος του Αγίου Βαλεντίνου σάς βρίσκει να ζείτε πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι, αρνούμενοι να δείτε τα πράγματα στις ρεαλιστικές τους διαστάσεις.

Διαβάστε επίσης: Αγαπημένοι Κριοί και... συλλυπητήρια - Επεισοδιακός ο Φεβρουάριος για αυτά τα δυο ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

ΖΥΓΟΣ

Ανακτάτε τις δυνάμεις σας μέσα στον Φεβρουάριο και βάζετε μπρος τα σχέδια που είχαν μείνει σε φάση αναμονής. Πολλοί θα συνειδητοποιήσετε πως, αν δεν χτυπήσετε το χέρι στο τραπέζι, κάποια πράγματα θα εξακολουθούν να βαλτώνουν. Η Πανσέληνος στις 5 σας κάνει δημοφιλείς και φέρνει κοντά σας φίλους που αναζητούν τη συντροφιά σας. Συχνές συζητήσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σας περιμένουν μετά τις 11 του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 20 σας προβληματίζει σχετικά με την πορεία της δουλειάς σας ή ενός θέματος υγείας, ενώ η ανάγκη να βρίσκεστε κοντά σε ένα πρόσωπο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη θα είναι ολοένα και πιο έντονη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας των ερωτευμένων σάς βρίσκει σε μια ιδιαίτερα καλή φάση ερωτικά. Είστε τρυφεροί και γεμάτοι συμπόνια. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας και επιδιώκετε να περάσετε ρομαντικές στιγμές. Οικονομικές δυσκολίες εξακολουθούν να σας προβληματίζουν, ενώ η Πανσέληνος στις 5 θέτει ζωηρά διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Χάρη στη Νέα Σελήνη στις 20, όμως, μπορείτε να βρείτε λύσεις με τρόπο ήπιο και διπλωματικό. Μολονότι το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου σάς περιμένουν αυξημένες οικογενειακές και εργασιακές υποχρεώσεις, δεν ξεχνάτε πως η ουσία της ζωής και οι μεγάλες χαρές προέρχονται από τις καλές σχέσεις και τον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρχίζετε να μπαίνετε σε μια περίοδο πιο ομαλή, μολονότι οι προστριβές με τον σύντροφό σας ή με έναν στενό συνεργάτη συνεχίζονται και αυτό τον μήνα. Ωστόσο, από το να βρίσκεστε σε αδράνεια, καλύτερα να βρίσκεστε σε δράση, έστω και αν η δράση αυτή οδηγεί σε αντιπαραθέσεις. Πάντως, κάτι φαίνεται να αλλάζει στο τοπίο της προσωπικής σας ζωής, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η οικογένεια. Η Νέα Σελήνη στις 20 σας προτρέπει να κάνετε μια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού ή στις οικογενειακές σχέσεις. Ίσως αποφασίσετε την απόκτηση ενός απογόνου, ίσως χρειαστεί να φιλοξενήσετε στον χώρο σας ένα αγαπημένο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρώτο εικοσαήμερο του Φεβρουαρίου κυλά με ευχάριστες συναντήσεις και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Ο Ερμής ολοκληρώνει το πέρασμά του στο ζώδιό σας στις 10 και έτσι έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις που επλήγησαν από την ανάδρομη πορεία του τον προηγούμενο μήνα. Τώρα είστε πιο ξεκάθαροι στα λόγια και στις προθέσεις σας και μπορείτε να δημιουργήσετε βάσεις για καλύτερες σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 20 μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα νέο πρόσωπο, που θα ενταχθεί στην καθημερινότητά σας. Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα ασχοληθείτε με την αισθητική του χώρου σας και με τις οικογενειακές σχέσεις.

Διαβάστε επίσης: Μακριά και αγαπημένοι - Τα 7 ζώδια που δεν πρόκειται να σταυρώσει ερωτικά ποτέ ο Υδροχόος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χωρίς τα πλανητικά εμπόδια που προκαλούνται από τις ανάδρομες πορείες των πλανητών, μπορείτε να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και με τη βοήθεια του Άρη να ανακαλύψετε το χαμένο σας θάρρος και τη χαμένη σας ενέργεια. Η Πανσέληνος στις 5 θίγει θέματα προσωπικά. Σας προβληματίζει η σχέση σας με το άλλο σας μισό. Από τις 11 ο Ερμής στο ζώδιό σας σας ξεκλειδώνει επικοινωνιακά. Εκφράζετε τις απόψεις σας με πάθος. Άλλωστε, διανύετε και την περίοδο των γενεθλίων σας. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να ξοδέψετε παραπάνω από όσα αντέχει η τσέπη σας, προκειμένου να εντυπωσιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Διανύετε μια περίοδο αδράνειας και αφήνεστε σε συναισθήματα ρομαντισμού και τρυφερότητας, παρά τις εντάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Ειδικά ο χώρος του σπιτιού μπορεί να είναι ένα καζάνι που βράζει και η μια ένταση να διαδέχεται την άλλη. Το καταφύγιό σας είναι ο έρωτας και οι αγαθές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Από τις 11 μπλέκετε σε ένα παρασκήνιο που μπορεί να σας βρει εκτεθειμένους. Στις 20 Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σας προτρέπει σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μπορεί να πάρετε στα χέρια σας χρήματα, τα οποία όμως έχετε την τάση να ξοδεύετε εύκολα.