«Το 2023 ο Πλούτωνας για 20 χρόνια θα...» - Σοβαρή προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου

«Δείχνει το θάνατο και την αναγέννηση»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το 2023 ο Πλούτωνας για 20 χρόνια θα...» - Σοβαρή προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε η Άση Μπήλιου. Η αγαπημένη αστρολόγος μίλησε τόσο για την υιοθεσία της, ενώ είχε μια πολύ σοβαρή συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που της ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Μεταξύ άλλων, έκανε τις προβλέψεις της για το 2023.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τι θα συμβεί σε όλο το 2023 αλλά και τι θα συμβεί μέσα στα επόμενα 20 χρόνια στην επιστήμη και στην τεχνολογία.

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το 2023

«Φέτος αστρολογικά θα έχουμε μια μεγάλη αλλαγή, τις μεγάλες αλλαγές τις φέρνουν οι πλανήτες που είναι αργοί. Υπάρχουν ζώδια όπως ο Πλούτωνας που μπορεί να μείνει 20 χρόνια. Ο Πλούτωνας ο θεός του κάτω κόσμου. Δείχνει το θάνατο συμβολικά και την αναγέννηση. Είναι η μεταμόρφωση. Ο Πλούτωνας μετά από 15 χρόνια, από το 2018 μπήκε στον Αιγόκερο, εκεί άρχιζαν να αλλάζουν πολύ τα πράγματα.

Το 2023 θα μπει στον Υδροχόο. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που έχει να κάνει με την επιστήμη, την τεχνολογία, αλλά είναι ένα απρόσωπο ζώδιο. Τι θέλω να πω; και να μείνει 20 χρόνια στον Υδροχόο. Και θα τρίβουμε τα μάτια μας. Ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται αυτό σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη των επιστημών, της τεχνολογίας και όλων αυτών και κυρίως της τεχνητής νοημοσύνης. Θα μείνει 20 χρόνια και χρειάζεται να είσαι πολύ προσαρμοστικός», ανέφερε η Άση Μήλιου.

Αυτό είναι το πιο ευνοϊκό ζώδιο του Φεβρουαρίου

Χαθήκαμε, αλλά ποτέ δε χανόμαστε, το σύμπαν φροντίζει για αυτό, κάθε φορά, με τον πιο μαγικό τρόπο. Ξεχάστηκα η αλήθεια είναι, ίσως και επίτηδες μιας που η Αφροδίτη στον Υδροχόο.. δεν αγγίζει έναν Ταύρο σε καμία περίπτωση! Η μια καρδιά είναι μπλε από το κρύο και η άλλη κατακόκκινη από τη ζέστη..! Έρωτας..

Προφανώς με βάρεσε ήδη το ταξίδι της Αφροδίτης προς τους Ιχθύες, καλά δε ξέρω τι ώρα θα φτάσει, αλλά μια βουτιά σε ένα φουλ ρομαντικό τοπίο, την έκανα στα ξαφνικά! Απρόβλεπτα! Με χτύπησε το νάζι της.. και κάπως έτσι θυμήθηκα τη magicfariel.. τον λόγο της ύπαρξής της, τον δημιουργό της, την έμπνευσή της, πω πω .. οι αλήθειες μου!

Και που λέτε από αύριο η Αφροδίτη στους... διαβάστε περισσότερα εδώ!