Κρίσιμες ημέρες για Κριούς, Ταύρους και ακόμη 6 ζώδια - Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη έως τις 12/2

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις από Δευτέρα 6/2

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρίσιμες ημέρες για Κριούς, Ταύρους και ακόμη 6 ζώδια - Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη έως τις 12/2

Τα ζώδια της εβδομάδας 6 έως 12 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη και η προειδοποίηση του για τα ζώδια που πρέπει να δώσουν περισσότερη προσοχή αν θέλουν να περάσουν ήρεμα την δεύτερη εβδομάδα του μήνα.

Τα ζώδια όλης της εβδομάδας 6/2 έως 12/2 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν ευαισθητοποιούν την εργασία και θα πρέπει να είστε συνεπείς και σωστοί σε αυτόν τον τομέα. Θα έχετε τώρα ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία και οι πιο επιδέξιοι να ορίσετε ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό στόχο. Ερωτικά υπάρχει ένταση η οποία θα καθορίσει και την ανταπόκριση. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από τον δικό σας χειρισμό. Σκεφτείτε τις συνέπειες και πράξτε ανάλογα. Οικονομικά αποφύγετε τις παγίδες, τις αμφίβολες τοποθετήσεις χρημάτων

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν τονίζουν τις όποιες εξελίξεις σημειώνονται τώρα στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Επιμεληθείτε τη φήμη ή τη δημόσια εικόνα σας και ταυτόχρονα υπερασπίστε μια συνεργασία ή μια προσωπική σχέση που σας αφορά να υπάρχει. Οι μέρες αυτές απαιτούν προνοητικότητα, ψυχραιμία και ελιγμό. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και κάντε καλύτερους λογαριασμούς με εκείνους στους οποίους οφείλετε χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος είναι θετική και γόνιμη για εσάς. Κάντε τώρα τις προσπάθειες που έχετε αναβάλει και δώστε τις σωστές προτεραιότητες. Παρά το γενικό κλίμα της εποχής, η οικονομική σας κατάσταση έχει προοπτικές βελτίωσης και η διάκριση σας στον επαγγελματικό τομέα είναι φανερή. Προσπαθήστε όμως να είστε μετριοπαθείς στην συμπεριφορά και όχι ιδιαίτερα πληθωρικοί στις κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι προτιμότερο να γίνονται λίγα και καλά παρά πολλά μαζί τώρα. Ταξίδια και μετακινήσεις σας ενθουσιάζουν έστω και σαν προοπτική.

Διαβάστε επίσης: «Το 2023 ο Πλούτωνας για 20 χρόνια θα...» - Σοβαρή προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβλέπονται μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει και αφορά στα πρακτικά καθημερινά σας ζητήματα. Άλλο τόσο προβλέπονται κάποιες αναμοχλεύσεις συναισθημάτων από την επίδραση των εξωτερικών περιστατικών τα οποία θα έρθουν αντίθετα με τα συναισθήματα ή τον κώδικα τιμής σας. Μην πανικοβάλλεστε και μην εγκαταλείπετε μια σοβαρή σας προσπάθεια. Το πρόβλημα έγκειται στην συμπεριφορά των άλλων και καλείστε να είστε ψύχραιμοι και όχι επιθετικοί. Φροντίστε την υγεία και αποφύγετε υπερβολές στη διατροφή, όσο αγχολυτικά και αν λειτουργούν αυτές τώρα.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην εργασία σας. Αξίζει τον κόπο να επιταχύνετε ή ακόμα και να κάνετε και άθλους και τις δέουσες υποχωρήσεις ανάλογα. Επίσης, να υπερασπιστείτε σχέσεις που σας αφορούν και να αποφύγετε αντιθέσεις με εκείνους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Οικονομικά τα πράγματα απαιτούν πρόνοια και δεν κρίνονται τόσο απαραίτητες νέες αγορές ή άλλα έξοδα. Βαδίστε συντηρητικά, επιλέξτε πιο μετριοπαθείς τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας και μην παρασύρεστε από την καταναλωτική διάθεση της στιγμής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ευνοημένοι στην ερωτική και την κοινωνική σας ζωή την περίοδο αυτή. Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να γίνετε περισσότερο εκτελεστικοί και να επισπεύσετε τις επιδιώξεις σας. Κάποιοι άνθρωποι θα αποδειχτούν χρήσιμοι σε αυτές. Αποφάσεις ή επιλογές θα πιάσουν τόπο, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το ενδεχόμενο παρασκηνίου στα επαγγελματικά. Αποφύγετε τοποθετήσεις χρημάτων σε αβέβαιες επενδύσεις και μην παρασύρεστε από λόγια και εικόνες που δημιουργούν γύρω σας κάποιοι επιτήδειοι.

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν σας βρίσκουν ενισχυμένους από παράγοντα τύχης στον τομέα των προσωπικών σχέσεων αλλά εκτεθειμένους στον επαγγελματικό τομέα και ταυτόχρονα λίγο καταπιεσμένους στον οικογενειακό χώρο. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και αποφύγετε τις κακοτοπιές. Μην συμφωνείτε σε κάτι αν προηγουμένως δεν έχετε εχέγγυα επιτυχίας και μην βιάζεστε να αλλάξετε μια κατάσταση που έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής, ειδικά στην εργασία σας. Προσέξτε επίσης που απευθύνετε τα παράπονά σας και ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι ξέρουν να σας ακούν και να σας συμβουλεύουν σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίζει και διαμορφώνεται μια πιο θετική κατάσταση, έστω και αν ορισμένες φορές είναι νευρική. Επειδή ορισμένοι νιώθετε εγκλωβισμένοι στο στενό σας περιβάλλον πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας. Τότε θα δείτε ότι υπάρχουν διέξοδοι όπως και κατάλληλοι άνθρωποι για την ανακούφιση ή την ψυχαγωγία που τόσο χρειάζεστε. Φροντίστε να είστε σωστοί στις συναλλαγές σας και μην βιάζετε το χρόνο και τις καταστάσεις που δεν ανατρέπονται εύκολα. Οικονομικά προστατεύστε το έννομο συμφέρον σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στη ζωή σας τις μέρες αυτές. Θα πρέπει να είστε οργανωμένοι και όσον αφορά τις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Θα ήταν πρέπον και ουσιαστικό να διαθέτετε σαφή προγράμματα και άλλα απαραίτητα στοιχεία για την συνέχεια της πορείας της. Οικογενειακά σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε το επικρατούν κλίμα ή να εξωραΐσετε το χώρο μέσα στον οποίο ζείτε. Ερωτικά οι προσφορές είναι ενδιαφέρουσες και, αν θέλετε να απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις, χαμηλώστε λίγο τον πήχη των στάνταρ που έχετε θέσει και σας ταλαιπωρεί.

Διαβάστε επίσης: Μακριά και αγαπημένοι - Τα 7 ζώδια που δεν πρόκειται να σταυρώσει ερωτικά ποτέ ο Υδροχόος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταλαβαίνετε ότι μόνο η σοβαρότητα δεν αρκεί, γιατί αυτή απαιτεί περισσότερο χρόνο αναμονής στις εξελίξεις που περιμένετε. Φανείτε αρκετά τολμηροί στις επιδιώξεις σας, διπλωμάτες στην συμπεριφορά και υποχωρητικοί στις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Προγραμματίστε την δημιουργικότητα σας και ελέγχετε την ευθιξία σας. Ξεκαθαρίστε το τοπίο από παράσιτα κάθε είδους. Μην ρισκάρετε στα οικονομικά και αποφύγετε το ενδεχόμενο της εκμετάλλευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν την περίοδο αυτή που οι περισσότεροι γιορτάζετε τα γενέθλια σας. Μπορείτε να βελτιώσετε σύντομα τις συνθήκες στην εργασία σας όπως μπορείτε επίσης να γιατρέψετε προβλήματα υγείας και να βρείτε πιο ικανοποιητικές λύσεις στην ερωτική σας ζωή. Ο Κρόνος σας καταπιέζει λιγότερο πλέον και ήδη από το μήνα αυτό αρχίζει δειλά – δειλά, να βγαίνει προς τα έξω η προοπτική μίας γενικής ανάκαμψης.

ΙΧΘΕΙΣ

Έμφαση στις εξελίξεις των σχέσεων, χρήσιμες πληροφορίες και καλύτερες ευκαιρίες να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με τους συνεργάτες σας. Στα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να υπάρχουν οι προοπτικές αλλά και η ασάφεια μαζί. Αποφύγετε το ενδεχόμενο μίας προδοσίας, κρατήστε μυστικά για τον εαυτό σας και προτιμήστε την διπλωματική συμπεριφορά από την νευρικά ειλικρινή έκφραση. Τέλος μην το βάζετε στα πόδια όταν μπορείτε να βγείτε «νικητές».

oroskopos.gr

Τα ζώδια για όλο τον Φλεβάρη

Προσοχή:

Κριός

Οργανώστε τις κινήσεις καθώς ο Φεβρουάριος προβλέπεται επεισοδιακός με τον Δία να πορεύεται στο ζώδιό σας και αργότερα να ενισχύεται και από την Αφροδίτη. Παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας αποφεύγοντας ανώφελες συναναστροφές. Τα αισθηματικά σας ανανεώνονται, ενώ, όσοι διατηρείτε μια σχέση, φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι και ψύχραιμοι στις νευρικές στιγμές που είναι αναπόφευκτες. Στα επαγγελματικά και ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες κινηθείτε δραστήρια αλλά και ψύχραιμα όταν χρειαστεί. Οικονομικά παρά τους φόβους που έχετε θα τα καταφέρετε αρκεί να διατηρήσετε την λογική και την προνοητικότητα στην διαχείριση του εισοδήματος σας αλλά και στην διατήρηση των βασικών οικονομικών ισορροπιών που η εποχή απαιτεί.

Ιχθείς

Ο Φεβρουάριος είναι επεισοδιακός, συχνά ταραγμένος αλλά και άλλο τόσο εκκαθαριστικός. Οι μέρες του όμως και ιδιαίτερα μέχρι τις 20, αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σας ή των πρωτοβουλιών σας, αλλά διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την νευρικότητα σας. Σε αυτή την εποχή των δυσκολιών και των αναστατώσεων, εσείς ζείτε την διαδικασία μιας ουσιαστικής αναγέννησης και την αρχή της απαλλαγής από αναταράξεις που σας κούρασαν και σας ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα τα τρία τελευταία χρόνια. Αντιμετωπίστε οτιδήποτε συμβαίνει ψύχραιμα και διπλωματικά, μην εκτίθεστε με σχόλια που τυχόν θέλετε να κάνετε και κυρίως μην ριψοκινδύνευε στον ερωτικό και στον οικονομικό τομέα αν δεν έρθει το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Θα ερωτευτεί, θα γελάσει, θα πλουτίσει: Αυτό είναι το πιο ευνοϊκό ζώδιο του Φεβρουαρίου

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζώδια:

Ταύρος

Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό και για τις κοινωνικές σας επιδιώξεις και θα ήταν καλό να το εκμεταλλευτείτε για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Προέχει να μην αφήνετε δευτερεύοντα θέματα να σας διασπούν και κυρίως να είστε ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων περιστατικών που θα προκύψουν. Μην διστάσετε να λάβετε μέρος σε έναν αγώνα επαγγελματικό, καλλιεργήστε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας και βρείτε καινούριους τρόπους να συντηρήσετε την δουλειά σας. Οικονομικά θα υπάρξουν εκπλήξεις όχι ευχάριστες αλλά και πάλι θα μπορέσετε να κρατήσετε τις βασικές ισορροπίες. Αισθηματικά τα πράγματα είναι καλύτερα αρκεί να μην ενοχλείστε με κάποιες αντιδράσεις του συντρόφου σας.

Δίδυμοι

Ο Φεβρουάριος δίνει έμφαση στην καριέρα και σε ότι αφορά στο μέλλον της δουλειάς σας. Η καθημερινότητα θα είναι κουραστική και νευρική αλλά ο παράγοντας της τύχης και της εξυπηρέτησης από το περιβάλλον δεν θα λείψει καθόλου. Οικονομικά οι συνθήκες παραμένουν αντίξοες και κάποιες καταστάσεις επίμονα δύσκολες. Αυτό οφείλεται στην γενικότερη κατάσταση αλλά και στην έλλειψη πρόνοιας εκ μέρους σας. Προσπαθήστε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και βάλτε σε μια καλύτερη σειρά τα έξοδα σας. Μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να έχουν βελτιωθεί πολλά. Το διάστημα αυτό και όσο ο Δίας πορεύεται στον Κριό, σας βοηθά να αναπροσαρμόσετε τη θέση σας και τις υποχρεώσεις σας προκειμένου κα να αντιμετωπίσετε αλλά και να εκμεταλλευτείτε καλύτερα την εποχή της άνοιξης.

Καρκίνος

Ο Φεβρουάριος θα βελτιώσει λίγο το κλίμα αλλά χρειάζεται και καλύτερος χειρισμός, τόσο των προσωπικών σχέσεων όσο και των επαγγελματικών συνεργασιών. Δεν έχετε παρά να προσαρμοστείτε σε ένα νέο ρυθμό ζωής που επιβάλει η εποχή αυτή και να ξεπεράσετε τις αναμνήσεις εποχών που έχουν γίνει παρελθόν. Άλλωστε αν κάνετε έναν απολογισμό θα δείτε ότι έχετε ωριμάσει τα δυο τελευταία χρόνια μέσα από αντιξοότητες που προέκυψαν και αλλαγές που σας επιβλήθηκαν. Τώρα λοιπόν στην μεταβατική εποχή που διανύετε πρέπει να δείτε καθαρά την πραγματικότητα και να καταπολεμήσετε το άγχος και τον εκνευρισμό. Αισθηματικά χρειάζεται λίγο υπομονή όπως και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Λέων

Τον Φεβρουάριο εξυπηρετείστε από τους άλλους ώστε να ξεπερνάτε τις δυσκολίες που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Στον τομέα των επαγγελματικών συνεργασιών βρείτε πιο έξυπνα επιχειρήματα να αντιπαραθέσετε σε αυτούς που σας εναντιώνονται. Οι προσωπικές σχέσεις έχουν πάρει ήδη ένα καλύτερο δρόμο και ίσως κάποιες μικρές αναταράξεις στα ερωτικά σας αποσκοπούν να σας αφυπνίσουν. Όσοι περνάτε ένα μεταβατικό στάδιο μια νέα γνωριμία θα δώσει καινούργιο νόημα στην ζωή σας. Ο τομέας που θέλει καλύτερη αντιμετώπιση είναι ο επαγγελματικός και κυρίως οι συνεργασίες με δύσκολους ανθρώπους ή με ανωτέρους σας. Μην αφήνετε εκκρεμότητες και αν δεν προλαβαίνετε εξοφλήσεις ζητήστε πίστωση χρόνου.

Παρθένος

Η αισθητά αναπτυγμένη αξιοπρέπειά σας, σας εμποδίζει να ζητάτε από τους άλλους αυτό που πρέπει να κάνουν για εσάς. Με δυο λόγια υπάρχει ένταση που πρέπει να τη διαχειριστείτε ψύχραιμα καθώς μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη αντίθεση με ανθρώπους που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε. Δεν σας συμφέρουν αντιπαραθέσεις, έριδες, πόλεμοι και ανατροπές. Τις επαγγελματικές σας προοπτικές πρέπει να τις υπερασπιστείτε ακόμα και αν επηρεάζεστε από την κρίση. Η εκδοχή εναλλακτικών λύσεων στην καριέρα δεν είναι άσχημη ιδέα. Οικονομικά αρχίζει να φέγγει αλλά σύντομα καινούργιες υποχρεώσεις θα σας κάνουν την εμφάνιση τους στον ορίζοντα. Αισθηματικά είναι η περίοδος αναζήτησης για τους ελεύθερους η οποία θα αποδώσει στην επόμενη Άνοιξη.

Ζυγός

Το διάστημα αυτό είναι ενδιαφέρον αλλά και αρκετά κουραστικό. Επιστρατεύεται ο δυναμισμός σας και αφοσιώνεστε περισσότερο σε ανθρώπους που αγαπάτε αλλά και με ότι ασχολείστε αυτή την περίοδο. Πολύ σύντομα αλλαγές και εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θα σας ενθουσιάσουν αλλά και αρκετές θα σας αιφνιδιάσουν. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας ή στην πορεία που έχει πάρει ένας πρόσφατος δεσμός σας. Οι νεότεροι μπορείτε να μπείτε στην διαδικασία για την απόκτηση απογόνου ή, παρά την εποχή της κρίσης, να μεριμνήσετε για επενδύσεις ή και για αγορά ή αξιοποίηση ακινήτων. Χρησιμοποιήστε την έμφυτη κοινωνικότητα σας για να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σα βοηθήσουν στις προσπάθειες σας.

Τοξότης

Πολύ κίνηση έχει το διάστημα αυτό μέχρι τον ερχομό της άνοιξης.Ο μήνας με τον Δία στον Κριό ευνοεί τις επεκτάσεις, τα ταξίδια και κάθε λογής διακανονισμούς που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Τις τυχόν οικονομικές δυσκολίες θα τις αναπληρώσετε με την δημιουργική σας προσπάθεια και την φαντασία . Είναι ακόμα γεγονός ότι οι γνωριμίες που θα διαλέξετε για να συνεργαστείτε θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε πολλά σχέδια σας. Συγκεντρωθείτε σε ότι αφορά την ασφάλεια και στην γενικότερη επιβίωση σας στην εποχή της κρίσης και κυρίως μην αφήνετε τα προβλήματα των άλλων να σας διασπούν. Στα αισθηματικά σας παρόλο που η κατάσταση εξακολουθεί να είναι συγκεχυμένη, εσείς καταφέρνετε να περνάτε ευχάριστα.

Αιγόκερως

Η πορεία προς το τέλος του χειμώνα είναι ενδιαφέρουσα, συχνά επεισοδιακή και αναγκαστικά μεταρρυθμιστική. Για μερικές ακόμα μέρες ελέγχετε την διαχείριση των αισθημάτων και των χρημάτων σας αποφεύγοντας να γίνετε θύμα εκμετάλλευσης από επιτήδειους. Μην αγνοείτε τα σημάδια της εποχής και μην αφήνετε τα νώτα σας ακάλυπτα. Φροντίστε να τερματίσετε ήρεμα τον Φεβρουάριο και βάλτε τα δυνατά σας το Μάρτιο για να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Την ίδια εποχή αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα και προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι στις σχέσεις με ανθρώπους που συναλλάσσεστε οικονομικά ή συνεργάζεστε επαγγελματικά. Αισθηματικά χρειάζεται ακόμα καιρός για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

Υδροχόος

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι σημαντικός και αρκετά αναγεννησιακός. Θα παρατηρηθούν αιφνίδιες μεταβολές στην ζωή σας τις οποίες τις υπαγορεύουν τα εξωτερικά γεγονότα. Οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να ανασυγκροτήσετε την αισθηματική και την επαγγελματική σας ζωή. Μην διστάσετε να συζητήσετε τα δικά σας προβλήματα με τρίτους και να ζητήσετε συμπαράσταση βοήθειας για την κάλυψη των αναγκών σας. Για πολλούς από εσάς αρχίζει μια νέα εποχή, καθώς εγκαινιάζεται μια νέα εποχή δράσης που σας υπαγορεύει η γενική κατάσταση, αλλαγή τακτικής και αναθεώρησης σχέσεων.