8 ζώδια θα περάσουν μια δύσκολη Δευτέρα - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τους...

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
8 ζώδια θα περάσουν μια δύσκολη Δευτέρα - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τους...

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα, Δευτέρα 6/3 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και ανατροπές (δείτε εδώ και τις προβλέψεις της MagicF' ariel).

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αναζητήστε απόψε το βράδυ τους καλούς σας φίλους, αλλά μην παρασύρεστε σε ανόητες προσκλήσεις ή ενέργειες. Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας από σπατάλες και έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα, και τώρα μπορείτε να διακρίνετε κάποια σκοτεινά στοιχεία στην σχέση σας. Μην ρισκάρετε οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό θα είναι να τακτοποιείστε τυχόν γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, πριν κάνετε κάποια βήματα στον χώρο της δουλειάς σας. Αφήστε τον εαυτό σας να φιλοσοφήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην παρασύρεστε σήμερα από κολακείες και υποσχέσεις, και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα για τον εαυτό σας. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

ΛΕΩΝ

Βρείτε λίγο χρόνο για χαλάρωση και προετοιμαστείτε για τις επόμενες κινήσεις σας. Μία δύσκολη περίοδος έχει τώρα τελειώσει. Κερδίστε χρόνο πριν δώσετε κάποιες υποσχέσεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε πολύ τις συναλλαγές και την διαχείρισή σας, καθώς κάποιος μπορεί να σας χρησιμοποιήσει σήμερα. Φανείτε καχύποπτοι σε κάθε επαφή σας με φιλικά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Φανείτε τώρα ιδιαίτερα προσεχτικοί στην διαχείριση κάποιων σοβαρών οικονομικών σας υποθέσεων, και δώστε περισσότερη πίστωση χρόνου στις προσδοκίες σας.

Ζώδια εβδομάδας Κώστας Λεφάκης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία πολύ καλή μέρα η σημερινή για να κάνετε επαφές, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Φανείτε όμως προσεκτικοί και πολύ καλά προετοιμασμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικές αποκαλύψεις μπορεί να σας ταράξουν στην δουλειά σας. Η σημερινή μέρα όμως μπορεί να σας οδηγήσει στην επισημοποίηση μίας σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μην δείξετε επιπολαιότητα στις συζητήσεις σας, για να μην πάρετε μία στενοχώρια χωρίς να την αξίζετε. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε άσκοπες συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέχετε τα λόγια σας και μην αφήσετε την κακή σας ψυχολογία να βγει στο περιβάλλον σας. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται τώρα στην καριέρα σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα μπορείτε να κάνετε μία θαυμάσια ερωτική συνάντηση με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Μην αφήνετε το άγχος σας να χαλάσει μία όμορφη κατάσταση.