Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου (δείτε και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, η μέρα σήμερα είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσεις και να έρθεις σε επαφή με τα άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Το κοφτερό μυαλό σου και η ταχύτητα της σκέψης σε κάνουν τον καλύτερο ομιλητή. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προγραμματίσεις νοητικά τα επόμενα βήματά σου, είτε αυτό είναι ένα επαγγελματικό σχέδιο, είτε είναι ένα συμφωνητικό , είτε ακόμα και κάποιο ταξίδι που θα κάνεις λίγο αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα θα έχεις την πολυτέλεια να απολαύσεις μια ήρεμη μέρα. Θα ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες και θα κάνεις πράγματα που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθηση σου. Σήμερα αξίζεις την φροντίδα του εαυτού σου και θα ευχαριστηθείς την έξοδο για αγορές. Νιώθεις ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα θα έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου στα εντελώς προσωπικά σου θέματα. Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και το περιβάλλον σου αντιλαμβάνεται την σπιρτάδα της ψυχής αλλά και του μυαλού σου. Μπορείς να ζητήσεις ότι θέλεις και να το λάβεις αφού τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Προσοχή όμως στην βιασύνη και την παρορμητικότητα της στιγμής που μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και φανείς επιπόλαιος. Πάντως οι σχέσεις με το στενό περιβάλλον συσφίγγονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η σημερινή ημέρα, σε κάνει λίγο μελαγχολικό και με μειωμένη διάθεση. Η εσωτερική αναζήτηση είναι επιτακτική ανάγκη για σένα ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις υποθέσεις σου. Μπορείς να βουτήξεις στο παρελθόν και να ανασύρεις καταστάσεις που θεωρείς πως ήρθε η ώρα να τις λύσεις. Πάρε τον χρόνο σου διότι η απομόνωση και η κουβέντα με τον εαυτό μας χρειάζεται ενίοτε για να φορτιστούν οι μπαταρίες.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα θα νιώσεις έντονα κοινωνικός και έτοιμος να κατακτήσεις τους στόχους σου. Θέτεις νέες πρωτοποριακές μεθόδους ανάπτυξης και έχεις την συμβολή των φίλων. Η συναναστροφή με ομάδες ανθρώπων που μοιράζεσαι κοινά όνειρα θα βρεθούν στο πλευρό σου. Μπορείς να συμπεριλάβεις στις επιδιώξεις σου και τα επιχειρηματικά πλάνα τώρα που έχεις υποστηρικτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα καλείσαι να είσαι προσεκτικός σε διάφορα γεγονότα που θα προκύψουν που θα πιέσουν την κοινωνική και επαγγελματική σου δραστηριότητα. Η καταξίωση σου είναι μείζονος σημασίας και οφείλεις να επικεντρωθείς σε αυτόν τον τομέα. Οι προσπάθειες σου θα ανταμειφθούν μετά από κούραση.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα θα έχεις προτάσεις για εξόδους και δραστηριότητες που θα σε ευχαριστήσουν. Ταξίδια και περιπέτειες που θα προκύψουν θα σου δώσουν χαρά και αισιοδοξία. Τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο μπροστά στην ευχαρίστηση σου, που είναι πάνω από όλα. Η επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ανοίγει το μυαλό σου και αξιοποιείς τις εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα ακολουθείς τις προσταγές που επιβάλλει το ένστικτο σου. Νιώθεις εσωστρέφεια και δεν θα αποφύγεις το άγχος που φωλιάζει στην ψυχή σου. Οι εσωτερικές διεργασίες σε φέρνουν αντιμέτωπο με τις βαθύτερες επιθυμίες και την κάλυψη τους. Διώξε την ανασφάλεια κάνοντας σωστές επιλογές και απομακρύνσου από ότι σε κρατάει δέσμιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είσαι έτοιμος για κοινωνικοποίηση και επαφή με άτομα που διατηρείς πολύ καλές σχέσεις πλέον, αφού έχεις καταφέρει να διώξεις τα σύννεφα που ενδεχομένως σκίαζαν την αρμονική πτυχή της ζωής σου. Η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που σου προσφέρουν γαλήνη και νιώθεις οικεία μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα νοιάζεσαι για την σωματική σου κατάσταση και την ξεκούραση σου. Προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και να βρεις χρόνο και για σένα που το χρειάζεσαι. Βάζεις σε τάξη τις δουλειές και τις ανάγκες σου. Ιδανική μέρα για να διακόψεις βλαβερές συνήθειες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για την ανάπτυξη των ταλέντων και την προβολή των δημιουργημάτων σου. Έχεις τον θαυμασμό του περίγυρου που αναγνωρίζει τις αξιοθαύμαστες ικανότητες σου. Σήμερα έχεις την ευκαιρία και την επιθυμία να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Η ενασχόληση με τα παιδιά θα βγάλει το παιδί που κρύβεις μέσα σου και θα παίξεις σαν κι αυτά. Πρόσεχε μόνο μη το πάρεις πάνω σου και θεωρήσεις τους άλλους κατώτερους.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, την σημερινή μέρα νιώθεις την ανάγκη να μείνεις μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάς και δεν είναι άλλοι από το οικογενειακό περιβάλλον. Η θαλπωρή του σπιτιού θα σου τονώσει το αίσθημα της ασφάλειας που είχε διαταραχθεί τον τελευταίο καιρό. Οι δικοί σου σε χρειάζονται και τώρα ήρθε η στιγμή να χτίσετε πιο γερή βάση στα θεμέλια.

athensmagazine.gr

Ζώδια εβδομάδας Κώστας Λεφάκης

Τα ζώδια που θεωρούν πως δεν αξίζουν την αγάπη

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι από τα πιο πιστά ζώδια. Αγαπούν την παράδοση και δύσκολα αλλάζουν τις συνήθειές τους. Μπορεί, μάλιστα, να παραμείνουν σε μία σχέση, ακόμα και μετά την απιστία. Και αυτό επειδή νιώθουν ότι δεν είναι άξιοι αγάπης, σεβασμού και εμπιστοσύνης. Χρειάζεται να δουλέψουν πολύ με τον εαυτό τους για να αποκτήσουν υψηλή αυτοεκτίμηση.

Καρκίνος

Όσοι γεννήθηκαν κάτω από αυτόν τον αστερισμό, συνήθως, είναι επικεντρωμένοι στην οικογένεια και αγαπούν το σπίτι. Είναι ευαίσθητοι, εύθικτοι και κυκλοθυμικοί, ενώ θέλουν στο περιβάλλον τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά και αγαπούν.

Αυτός είναι και ο λόγος που συχνά θεωρούν ότι δεν αξίζουν την αγάπη των άλλων. Η σκληρή πραγματικότητα «χτυπά» στις ευαίσθητες χορδές τους, προσβάλλονται και νιώθουν πως κάτι δεν είναι σωστό με εκείνους. Μάλιστα, αν αντιληφθούν ότι οι άλλοι δεν ανταποδίδουν ή δεν εκτιμούν και δεν σέβονται τα όσα νιώθουν και κάνουν, τότε καταρρακώνονται. Ωστόσο, δεν θα παραπονεθούν εύκολα γι’ αυτό, αφού θεωρούν ότι αυτό πρέπει να κάνουν – ότι αυτό αξίζουν.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι (μαζί με τον Καρκίνο) ένα από τα πιο ευαίσθητα και γεμάτα ενσυναίσθηση ζώδια. Αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των άλλων και ορισμένες φορές επιλέγουν να «ταξιδεύουν» με τη φαντασία τους, για να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα. Όταν βιώνουν δύσκολες καταστάσεις τείνουν να τα εσωτερικεύουν όλα και να τα κρατούν μέσα τους. Όλα αυτά τους οδηγούν στην πεποίθηση ότι δεν αξίζουν την αγάπη και είναι προτιμότερο να παραμένουν σε σχέσεις δύσκολες, παρά να είναι μόνοι. Αν καταφέρουν να ξεχωρίσουν τα δικά τους συναισθήματα από εκείνα των άλλων, ίσως καταφέρουν και να νιώσουν πιο δυνατοί.