Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου (δείτε και τις μηνιαίες προβλέψεις).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες σήμερα, είτε στην δουλειά ή στο σπίτι για να ξεφορτωθείτε ένα σωρό πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε τη καχυποψία και μην είστε χειριστικοί, τόσο στα ερωτικά, όσο και με τα παιδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μια παλιά σας ιδέα ή σχέδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να χαίρεστε που έχετε την ικανότητα να διαχειριστείτε κάθε κατάσταση χωρίς να χάνετε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπαίνετε στον πειρασμό να αφήσετε αυτό που κάνετε και να ξεκινήσετε κάτι νέο με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως θυμηθείτε την στιγμή που βγαίνατε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Κάντε του ένα τηλέφωνο!

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε στρατηγικούς σχεδιασμούς ή να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Oι τελικές λεπτομέρειες ολοκλήρωσής ενός πρότζεκτ σας φαίνονται βουνό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι στο χαρακτήρα σας στην πρώτη δυσκολία να τα παρατήσετε κάνοντας πίσω, όμως έτσι θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Tι περιμένετε να σας συμβεί όταν δεν μιλάτε ανοιχτά; Δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία συναισθηματική μέρα που θα έχει για σας πολλές εξελίξεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάντε το διάλειμμα που έχετε ανάγκη και επανέλθετε έτοιμοι να λάμψετε.

pink.gr

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Κριός

Αποφύγετε να είστε εριστικοί όταν αντιμετωπίζετε εμπόδια και καθυστερήσεις. Διοχετεύστε τη δραστηριότητα σας στην εργασία και μην ανακατεύεστε σε παρεξηγήσεις που αφορούν τρίτους. Όσοι διεκδικείτε χρήματα φροντίστε να εντείνετε τις προσπάθειες σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας δίνει ευκαιρίες να εξωραΐσετε το στενό περιβάλλον ή να βελτιώσετε μια σχέση που σας αφορά. Τέλος φροντίστε τις κοινωνικές σας σχέσεις και υπερασπιστείτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

Ταύρος

Ο Ερμής στο ζώδιο σας, βελτιώνει τη διάθεση και την υγεία σας. Πολλά πράγματα σας απασχολούν, και αρκετά από αυτά μπορούν να τακτοποιηθούν ή να εξελιχτούν. Φροντίστε να είστε συνεπείς στο χειρισμό οικονομικών υποθέσεων και αποφύγετε ενέργειες που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Όσοι νομίζετε ότι οι αποφάσεις που θέλετε να πάρετε έχουν ωριμάσει, δεν έχετε παρά να τις κάνετε πραγματικότητα, βρίσκοντας το σθένος να υποστηρίξετε πράγματα και ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν άμεσα

Δίδυμοι

Ο Ερμής έρχεται να εγκατασταθεί στο ζώδιο σας στις 11 του μήνα και αυτό θα αυξήσει την κινητικότητα και τα καθημερινά σας ενδιαφέροντα. Ο Άρης εξακολουθεί να είναι στον Λέοντα διατηρώντας την πολυμέρεια και την υπερένταση των επαγγελματικών σας. Παρά το γενικό κλίμα, ήδη αρχίζουν να διαφαίνονται βασικές αλλαγές στη ζωή σας προς το καλύτερο και είναι φανερό πλέον ότι μερικές από τις φιλοδοξίες σας είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν γρηγορότερα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα, ευνοεί έξυπνους χειρισμούς στα οικονομικά σας, αύξηση των εσόδων σας και περισσότερη δόση χαράς στην καθημερινότητα των αισθηματικών σας.

ζώδια

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει βελτίωση στη διάθεση και στην τύχη σας. Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν. Δεν μπορείτε να γυρίσετε την πλάτη σε ανθρώπους που συνεχίζουν να χρειάζονται την αρωγή σας. Παράλληλα η περίοδος είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις όσον αφορά τους επιχειρηματίες, για ταξίδια και για καλύτερη επίδοση στις σπουδές σας όσον αφορά τους σπουδαστές. Ο μήνας αυτός παρουσιάζει πολλά γεγονότα, μερικά εκ των οποίων δεν είστε ψυχολογικά έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Μάθετε να ελίσσεστε καλύτερα.

Λέων

Σημαντικές οι επιδόσεις στην εργασία σας. Κατάλληλη περίοδος να βρείτε λύση σε επαγγελματικά προβλήματα ή να προωθήσετε καινούργια σχέδια. Όσοι είστε οδηγοί ή ασχολείστε με μηχανήματα, φυλαχτείτε από απερισκεψίες που μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα. Αισθηματικά, έχετε ευκαιρίες απροσδόκητων ευχάριστων εξελίξεων με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σας. Κοινωνικά, γίνεστε δημοφιλείς και οικονομικά να είστε προνοητικοί σε κάθε καινούριο εγχείρημα εξόδων. Μπορείτε τώρα να προωθήσετε σχέδια και να ανοίξετε νέα κεφάλαια στην προσωπική σας ζωή!

Παρθένος

Τα νεύρα σας φαίνεται να είναι λίγο τεντωμένα τις μέρες αυτές. Ο Ερμής φέρνει κινητικότητα στην εργασία και στις μετακινήσεις, ενώ ο Άρης σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με θέματα του παρελθόντος και να τα κλείσετε οριστικά. Προετοιμαστείτε για μερικές εντάσεις σχετικά με το οικείο περιβάλλον. Στα οικονομικά βελτιώνεστε λίγο ή εξυπηρετήστε από παράγοντες του περιβάλλοντος. Στα αισθηματικά σας είστε ανικανοποίητοι και ανυπόμονοι για καταστάσεις που άλλοτε βρίσκατε συμπαθητικές. Μην παίρνετε όλα τα πράγματα τοις μετρητοίς και μην χάνετε την υπομονή και το χιούμορ σας.

Ζυγός

Στην πορεία του ο Ιούνιος συνεχίζει να είναι ενδιαφέρων, αλλά συχνά καταλήγει να γίνεται κουραστικός από την πληθώρα των υποχρεώσεων. Σημαντικό είναι να αποφύγετε περιπλοκές στις σχέσεις σας και διαφωνίες στην προσωπική σας ζωή. Αντιμετωπίστε ένα κλίμα που δεν αλλάζει και μην αμελείτε υποχρεώσεις που πρέπει να κλείσουν. Φανείτε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και προβλέψτε απροσδόκητα ατυχήματα. Μια ερωτική εμπειρία θα σας συναρπάσει, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν την πορεία τους στον Λέοντα.

Σκορπιός

Ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία σας και φροντίστε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Μην αφήνετε τα συμφέροντα σας να τα διαχειρίζονται τρίτοι και κρατήστε σε απόσταση ασφάλειας τους δικούς σας. Αποδεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις, διευθετήστε περιουσιακά και κληρονομικά στοιχεία. Υπερασπιστείτε το ατομικό σας συμφέρον και γίνετε περισσότερο διπλωμάτες σε λεπτά ζητήματα. Πάνω απ’ όλα φανείτε ειλικρινής στον εαυτό σας και δείξτε κατανόηση στους ανθρώπους με τους όποιους συμβιώνετε ή συνεργάζεστε. Κάποιοι αλλάζετε συνήθειες εξ αιτίας ενός αγαπημένου ανθρώπου.

Ζώδια εβδομάδας Κώστας Λεφάκης

Τοξότης

Ο Άρης συνεχίζει να διατηρεί μια νευρική ατμόσφαιρα στο στενό περιβάλλον. Η Αφροδίτη φέρνει υποστήριξη σε φλέγοντα ζητήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε με σθένος. Η είσοδος όμως του Ερμή στους Διδύμους, σας βοηθά να βρείτε λύσεις μέσα από ξεκάθαρες συζητήσεις τόσο σε επίπεδο αισθηματικό όσο και σε επίπεδο κοινωνικό. Επαγγελματικά η τύχη δεν σας εγκαταλείπει αλλά πρέπει με τη σειρά σας να κάνετε πιο οργανωμένες κινήσεις. Τέλος, οι δικές σας βαθύτερες ανάγκες, που ενδεχομένως τις έχετε λίγο ξεχάσει, αποτελούν το βασικό μοχλό, των αλλαγών εκείνων που πρέπει να γίνουν στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να μην σταματάτε τις προσπάθειες για τους όποιους στόχους έχει ο καθένας από εσάς. Μην αφήνετε κρίσιμες γνωριμίες αναξιοποίητες και μην εμπλέκεστε σε διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τα συμφέροντα σας. ΄Οσοι έχετε προβλήματα στην υγειά μην το αμελείτε και όσοι χρειάζεστε μια οικονομική βοήθεια απευθυνθείτε σε εκείνους που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν. Αλλάξτε τακτική αλλά όχι στόχους. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό, την υγεία και την εμφάνισή σας, καθώς όλα επηρεάζουν το ένα το άλλο!

Υδροχόος

Επιμεληθείτε τις ενέργειες και φανείτε διορατικοί στις συζητήσεις που θα κάνετε τις μέρες αυτές. Περιορίστε τις επιδιώξεις σας μέσα στα ρεαλιστικά πλαίσια της εποχής. Υπάρχει ο κίνδυνος για απροσδόκητες εξελίξεις στα οικονομικά σας και για ένα διάστημα θα πρέπει να αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις. Επαγγελματικά ίσως δεχτείτε ένα κύμα πίεσης ή νέες υποχρεώσεις. Ερωτικά μπορείτε να περάσετε καλύτερα ενώ οι κοινωνικές προσκλήσεις συνδυάζουν σκοπιμότητα και ευκαιρία, τόσο για εσάς όσο και για τους άλλους.

Ιχθείς

Η περίοδος σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε και να λειτουργήσετε εποικοδομητικά στις επιδιώξεις σας. Καταφέρνετε να ξεπεράσετε εμπόδια με την υποστήριξη, ή τη βοήθεια κάποιου παράγοντα, ενώ η κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει ενδιαφέρον. Η οικογένεια χρειάζεται την υποστήριξή σας, αλλά φροντίστε να είστε ξεκάθαροι μέχρι ποιο βαθμό μπορείτε να βοηθήσετε. Ερωτικά ελιχθείτε για να αποδείξετε στο σύντροφο σας ότι σας αφορά. Σε αυτή την μεταβατική περίοδο πάντως, η καταιγίδα που έχει ξεσπάει τείνει να απομακρυνθεί και μια πιο φωτεινή περίοδος έρχεται για εσάς.

oroskopos.gr