Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 10 Ιουνίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 10 Ιουνίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 10 Ιουνίου (δείτε και τις μηνιαίες προβλέψεις).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 10 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη σας για αυτονομία θα αποδειχτεί πολύ δύσκολη για να ικανοποιηθεί όσο είστε σε σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα και αν είστε ευτυχισμένοι με τον σύντροφό σας, φαίνεται πως θα χρειαστείτε αρκετό χώρο αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε μήπως κάνετε κάποιο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις δηλώνοντας άρρωστος αυτή την εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είτε σε σχέση, ο σύντροφός σας γνωρίζει ήδη πόσο σημαντική είναι η ανεξαρτησία σας!

ΛΕΩΝ

Είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε σε σχέση, θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε προσωπικές προτεραιότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα απολαύσετε περισσότερο τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και θα σας οδηγήσουν σε συναρπαστικές ρομαντικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως αποφασίσετε να αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός φίλου για ένα ραντεβού στα τυφλά ...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ισως τα συναισθήματα για έναν φίλο γίνουν κάτι περισσότερο από φιλικά και πλατωνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως συναντήσετε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που έχει τους ίδιους στόχους και τις ίδιες φιλοδοξίες με εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχουν πολλές ρομαντικές πιθανότητες, αλλά θα χρειαστεί να μείνετε μακριά από τη κρεβατοκάμαρα για ένα διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα πρόβλημα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην σeξουαλική σας ζωή αν ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο χρόνος θα συνεχίσει να είναι τρομακτικός όσο προχωράτε επαγγελματικά αλλά μπορείτε να τον νικήσετε!

Δύσκολο Σαββατοκύριακο 10-11/6: Τα δυο ζώδια που πρέπει να δείξουν προσοχή

Έφτασε η ώρα που μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές. Τα γεγονότα, όμως, τρέχουν κι εμείς ξωπίσω τους! Συζητήσεις και αποκαλύψεις χρειάζονται προσοχή και επιφυλακτικότητα. Νομικές διαδικασίες αλλά και επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που μας έχουν αγχώσει θα βρουν λύση αν αλλάξουμε πολιτική κι αν αξιοποιήσουμε θετικά πρόσωπα του περιβάλλοντός μας. Ποια ζώδια μπαίνουν στο στόχαστρο;

ΚΡΙΟΣ (21/03-20/04)

Η εβδομάδα σας ζητά κινήσεις ακριβείας και καλή οργάνωση τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα, αλλά και στις σχέσεις σας με το περιβάλλον σας, που περιέχουν δράση αλλά και περίσκεψη, μιας και σας είναι εύκολο να εμπλακείτε
σε μπερδέματα και ξοδέματα.

AstroTip: Προβείτε σε κινήσεις και επαφές με σημαντικά για εσάς άτομα, που μπορούν να ζεστάνουν την καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (21/04-20/05)

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα δραστήρια για εσάς, φέρνοντάς σας πολλές επαφές και συζητήσεις, τόσο με το οικογενειακό, όσο και με το φιλικό σας περιβάλλον, αναφορικά στα επαγγελματικά σας, αλλά και θέματα ιεραρχίας.

AstroTip: Χειριστείτε συνετά ξεκαθαρίσματα στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα, λέγοντας αλήθειες που εδώ και καιρό στέκουν εμπόδιο στις σχέσεις σας

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05-20/06)

Αυτή η εβδομάδα σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που επιθυμείτε να σας δώσουν σημαντικές συμβουλές με καθαρότητα και διαύγεια, τόσο για τον επαγγελματικό, όσο και για τον προσωπικό τομέα, χωρίς αυτό όμως να αποτελεί και εγγύηση.

AstroTip: Ψάξτε να βρείτε μέσα από επαφές και συζητήσεις, νέους τρόπους να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε.

Διαβάστε επίσης: Τι θα συμβεί το πρώτο και το δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου - Κρίσιμος ο Ιούνιος για 1 ζώδιο σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06-22/07)

Κρατήστε ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματικές εντάσεις αλλά και οικογενειακές αντιδικίες. Κινηθείτε με ακρίβεια και μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί εκτός μέτρου, λέγοντας πράγματα που θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

AstroTip: Αποφύγετε υπερβολές στον ερωτικό τομέα ή να περάσετε σε αντιπαραθέσεις.

ΛΕΩΝ (23/07-22/08)

Δείξτε προσοχή σε εντάσεις στον οικογενειακό, προσωπικό και εργασιακό τομέα, που θα περιέχουν κριτική, έντονους σχολιασμούς και καταπιεσμένο θυμό. Πάρτε απόσταση από αυτό, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις, που δεν θα αποδώσουν τελικά κάτι σημαντικό.

AstroTip: Αν κινηθείτε με ψυχραιμία και χωρίς εμπόλεμη διάθεση, τα ζητήματα που σας απασχολούν, μπορούν να αρχίσουν σταδιακά να μπαίνουν στην θέση τους.

Παρθένος (23/08-22/09)

Αναζητήστε ουσιαστικές λύσεις σε μείζονα ζητήματα που αφορούν νομικές διαδικασίες, δάνεια αλλά και την επίλυση σημαντικών εκκρεμοτήτων στην εργασία σας. Αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις, όπως επίσης και το να μπλέξετε πρακτικά θέματα και συναισθηματικές καταστάσεις.

AstroTip: Επιλέξτε τη στρατηγική, το μέτρο και την ρεαλιστική αντιμετώπιση, ώστε να οδηγηθείτε στην επιτυχή επίλυσή των ζητημάτων που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ (23/09-22/10)

Αποφύγετε να διαρρεύσετε σε άσκοπες συγκρούσεις και επιδιώξτε να σκεφτείτε τρόπους που θα προωθήσουν τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αν σκέφτεστε να διαφοροποιήσετε πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, φροντίστε να μείνετε στην αλήθεια των γεγονότων και όχι σε σκέψεις και φαντασίες.

AstroTip: Προσέξτε συζητήσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να εκτεθείτε και αποφύγετε να εμπλακείτε σε κάθε είδους θέματα στα οποία καραδοκούν ρήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Δείξτε προσοχή σε ζητήματα σπιτιού, νομικές διαδικασίες αλλά και συμβόλαια που περιέχουν ανατροπές, ένταση και παρασκήνιο. Στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα, κρατήστε ισορροπίες και αποφύγετε καταστάσεις με έντονη φόρτιση.

AstroTip: Δώστε έμφαση σε θέματα σπουδών, μετακινήσεων και υγείας. Επιστρατεύστε όλη σας την αποτελεσματικότητα για να μην οδηγηθείτε σε λάθος στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Η περίοδος δυσκολεύει στην επίλυση σημαντικών εκκρεμοτήτων και σας στερεί την καλή διάθεση, που τόσο επιθυμείτε. Επιδιώξτε να διευθετήσετε πρακτικά θέματα, που σας αγχώνουν και αποφύγετε να εμπλακείτε σε σκοτεινά σενάρια.

AstroTip: Εστιάστε στο πώς θα επαναπροσδιορίσετε αποδοτικότερα στόχους που εκκρεμούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/01)

Αποστασιοποιηθείτε από επαναλαμβανόμενες εντάσεις και χειριστείτε με λιγότερη παρόρμηση και περισσότερη στρατηγική επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Επιλέξτε να παρακάμψετε δυσκολίες, αποδίδοντας ιδιαίτερη παραγωγικότητα στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στις σχέσεις με συνεργάτες.

AstroTip: Με την περίοδο να επιφέρει ένα γενικότερο κλίμα αποσυντονισμού, αφιερώστε χρόνο σε κάθε τομέα της ζωή σας, επαναπροσδιορίζοντας τα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01-18/02)

Αποφύγετε τους ανταγωνισμούς και την έντονη εγωιστική διάθεση και κρατήστε χαμηλά τους τόνους, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. Επιλέξτε να μην επαναλάβετε σενάρια που θα σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας.

AstroTip: Κατανοήστε πως τίποτα δεν θα αλλάξει, αν εσείς δεν διαφοροποιηθείτε, κάνοντας νέες επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02-20/03)

Αξιοποιήστε επαγγελματικά ζητήματα και συνεργασίες, που βγαίνουν στο προσκήνιο. Από τον σωστό χειρισμό τους θα εξαρτηθεί η μελλοντική σας επιτυχία. Διαχειριστείτε με προσοχή οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα, αποφεύγοντας να εμπλέξετε συναισθηματικές σας ανάγκες με επαγγελματικές δραστηριότητες.

AstroTip: Διαχειριστείτε συνετά τις καταστάσεις και αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, κατανοώντας, πως αυτή την περίοδο καλό είναι να προσέχετε ό,τι κάνετε