Κώστας Λεφάκης: Ταύροι, Αιγόκεροι και ακόμα 2 - Τα ζώδια που θα έχουν δραματικές εξελίξεις σήμερα 11/6

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Ταύροι, Αιγόκεροι και ακόμα 2 - Τα ζώδια που θα έχουν δραματικές εξελίξεις σήμερα 11/6

Για μια Τρίτη επικίνδυνη, μοιραία και δραματική μιλάει ο Κώστας Λεφάκης. Τι λένε τα άστρα σύμφωνα με τον αστρολόγο για σήμερα 11/6. Ποια ζώδια θα βιώσουν ριψοκίνδυνες ενέργειες ή δραστηριότητες; Θα καταφέρουν να βγουν... αλώβητα;

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11/6 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα απαιτεί περισσότερο ορθολογισμό για να μην ξεφύγετε από τα όριά σας. Οικονομικές κινήσεις δείχνουν υπερβολικές για τις αντοχές σας. Άνεμος αλλαγής πνέει στη δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια μέρα που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σας, τόσο σε οικονομικό όσο και ερωτικό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε σίγουροι όμως για τα συμπεράσματά σας.

Δείτε επίσης τις εβδομαδιαίες 10/6 - 16/6 προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικογενειακές σκοτούρες μπορεί να φέρει η μέρα. Ίσως χρειαστεί να τελειώσετε με κάποιες εκκρεμότητες στο σπίτι σας, και να χαλαρώσετε με κάποια προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από σήμερα θα αρχίσετε να εισπράττετε πιο ουσιαστικά τα οφέλη των καλών επαγγελματικών σας κινήσεων. Βελτίωση στις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο υπόσχονται οι επόμενες μέρες.

ΛΕΩΝ

Δύσκολες συζητήσεις θα κάνετε σήμερα. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στο ένστικτό σας, και αποφύγετε να βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα για τον άνθρωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο ότι οι κυριότερες εξελίξεις αφορούν τα οικονομικά σας, οι μέρες που ακολουθούν έχουν και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις για την αισθηματική σας ζωή. Μην τις αγνοείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η οικονομική σας αντίληψη σήμερα φαίνεται να είναι αλάνθαστη και σας οδηγεί σε επιτυχίες. Σχέσεις και συνεργασίες προωθούνται γρήγορα σε θετική κατεύθυνση. Αξιοποιήστε τις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια γνωριμία σας μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε μια ερωτική σχέση. Κινηθείτε πιο έντονα στο περιβάλλον σας που μπορεί να σας ανοίξει κάποιες καινούργιες ευκαιρίες.

Ζώδια Κώστας Λεφάκης

Unsplash.com

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να αναζητήσετε μια καλή παρέα. Η μέρα επίσης μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες νέων γνωριμιών. Εάν πρόκειται για επαγγελματική γνωριμία μην την αφήσετε να χαθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονες συζητήσεις και συχνές μετακινήσεις αυτή την εποχή θα στεγνώσουν τα φυσικά σας αποθέματα. Κάντε πιο σωστή ιεράρχηση των αρμοδιοτήτων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις για την επαγγελματική σας καταξίωση είναι καταιγιστικές, αλλά παράλληλα θα πρέπει να μάθετε να λέτε όχι σε κάποιες προσκλήσεις που θα σας κλέψουν τον χρόνο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας φέρει εξαιρετικά νέα από την δουλειά σας, αρκεί να μπορέσετε να εκτιμήσετε σωστά τα γεγονότα. Ασχοληθείτε με πάθος για την επίλυση ενός ζωτικού σας θέματος.

ΠΗΓΗ elle.gr