Ελένη Χατζίδου: «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη» - Απολογήθηκε δημόσια μετά το περιστατικό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Μη το κάνουμε μεγάλο θέμα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη» - Απολογήθηκε δημόσια μετά το περιστατικό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Ελένη Χατζίδου πριν από μερικές ημέρες είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Breakfast at Star, πως την είχε πειράξει παλαιότερα μία είδηση που είχε ανακοινώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για εκείνη, χωρίς τη θέλησή της (δείτε εδώ αναλυτικά) και η κάμερα του Γειά σου την συνάντησε για να μάθει περισσότερα.

Η ίδια, παρόλα αυτά, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και εξήγησε πως δεν ήταν πρόθεσή της να στενοχωρήσει κανέναν. Γι' αυτό απολογήθηκε δημόσια, όχι μόνο στην παρουσιάστρια του Happy Day, αλλά και για οποιονδήποτε μπορεί να έχει στενοχωρήσει με τα σχόλιά της.

Η συγγνώμη της Ελένης Χατζίδου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Μην το κάνουμε μεγάλο θέμα αυτό που είπα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όλα καλά. Είμαστε πολύ καλά και τη συμπαθώ. Δεν κρατάμε τέτοια πράγματα. Το έχω έννοια πάντα να μη στεναχωρήσω κανέναν άνθρωπο. Σχολιάζουμε πάντα με ευγένεια, δεν θέλουμε να μπαίνουμε στα χωράφια άλλων, είναι μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αν έχουμε στεναχωρήσει κάποιον μέχρι τώρα θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη. Πραγματικά, τίποτα δεν γίνεται εσκεμμένα, με εμπάθεια, με εμμονή, απλά συζητάμε τα θέματα που προκύπτουν κάθε φορά. Όταν ακούμε ένα θέμα στην εκπομπή, τα σχολιάζουμε, όπως κάνουν όλοι, χωρίς να έχουμε δεύτερες σκέψεις».

Ξέσπασε για τις ανακρίβειες που έχουν γραφτεί για εκείνη

Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Τρίτης 30/1, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star, αναφορικά με ένα πρόσωπο το οποίο έγραφε ανακρίβειες για εκείνη. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Τσουρός την εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 29/1 (δείτε εδώ).

«Έχουν δει δίπλα στο όνομά μου να γράφονται ανακρίβειες, αναλήθειες, χαρακτηρισμοί και έχω δει τον άνθρωπο που τα έγραφε κάπου έξω και μου απάντησε ότι έκανε τη δουλειά του. Δεν είναι η δουλειά σου αυτή να κάθεσαι και να σπιλώνεις και να βρίζεις και να μιλάς άσχημα» ανέφερε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε εδώ το βίντεο: