Κόλαση στην δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Πόλεμος Αλέξη Κούγια με μάρτυρα!

Κόλαση στην δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Πόλεμος Αλέξη Κούγια με μάρτυρα!
Σε ηλεκτρισμένο κλίμα αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα η δίκη για τις ευθύνες της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ύστερα από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια και τον μάρτυραΝίκο Δάβρη.

Ο κ. Κούγιας, συνήγορος του κατηγορουμένου πρώην διευθυντή της Σχολής, ισχυρίζεται ότι ο κ. Δάβρης δεν θα έπρεπε να είχε καταθέσει την περασμένη Παρασκευή –αιφνιδίως και εν απουσία του- και πως ο μάρτυρας πρέπει να κληθεί ξανά στο δικαστήριο.

Ο Νίκος Δάβρης, σπουδαστής στη Γαλακτοκομική Σχολή, απάντησε μέσω Facebook στις κατηγορίες του δικηγόρου για ανάπτυξη περίεργων σχέσεων με τον Γιώργο Τσούκαλη, εκπρόσωπο της οικογένειας Γιακουμάκη, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κατάθεσή του:



«Με έκπληξη διαπίστωσα τα λεγόμενα του κυρίου Κούγια για δήθεν επηρεασμού της γνώμης μου από την οικογένεια και ότι η γνωριμία μου με τον κύριο Τσούκαλη έγινε τον καιρό που ήμουν στην Βραζιλίακαι ότι εκείνος μου έκλεισε το εισιτήριο για να έρθω στην Ελλάδα. Ο κύριος Κούγιας θα έπρεπε πρώτα να διαβάζει καλά την υπόθεση του και ύστερα να κάνει δηλώσεις. Σχετικά με το εισιτήριο που ισχυρίστηκε ότι μου το έκλεισε ο κύριος Τσούκαλης σας παραθέτω μια φωτό στην οποία φαίνεται η ημέρα που επέστρεψα στην Ελλάδα καθώς και το ποιος μου έκλεισε το εισιτήριο ώστε να σταματήσει τα ψέματα και τις συκοφαντίες προς το άτομο μου ο κύριος Κούγιας. Επίσης, αν έχει καμιά αμφιβολία για την κατάθεση μου τον προκαλώ να ανατρέξει στης κατάθεσης μου στην ΓΑΔΑ, καθώς και στην ανακρίτρια στα Γιάννενα και να της αντιπαραβάλει για να δει το τι έχω πει ίσως έτσι μάθει ότι το όνομα μου είναι Δάβρης και όχι Δάβρος – Γάβρος, όπως με φώναζε στην αίθουσα του δικαστηρίου».

Ο Νίκος Δάβρης παραπέμπει τον κ. Κούγια στην κατάθεση που είχε δώσει πολλούς μήνες νωρίτερα στους αστυνομικούς και είχε αποκαλύψει ο «ΕΤ», στην οποία ανέφερε ότι είχε ενημερώσει τον διευθυντή και την υπεύθυνη της Εστίας για τα βασανιστήρια σε βάρος του Βαγγέλη:



«Τέσσερις μήνες αφότου γνώρισα τον Βαγγέλη, είδα πλέον ένα Βαγγέλη που έσβηνε. Όταν λέω έσβηνε εννοώ ότι έχανε το λαμπερό του χαρακτήρα και το γέλιο του (…) Ρωτώντας έμαθα ότι συγκεκριμένα πέντε άτομα του έκαναν καψώνια και αυτός ήταν ο λόγος που είχε αλλάξει η συμπεριφορά του. Είχα ακούσει ότι τον έκλειναν στην ντουλάπα και του λέγανε ‘είσαι τζουκ-μποξ, τραγούδα για να βγεις’. (…) Μία μέρα όμως μίλησα με ένα συγκεκριμένο άτομο που γνώριζα καλύτερα και με αυτά που μου είπε ότι τράβαγε ο Βαγγέλης κατέβηκα αμέσως κάτω στην υπεύθυνη της Εστίας και της είπα ‘πάνω στην εστία είναι ένα παιδί που το βασανίζουνε και αν δεν το προσέξετε θα το χτυπήσουν πολύ σοβαρά, ακόμα και θα το σκοτώσουν».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη επιτίθεται στον Αλέξη Κούγια: «Ο Κούγιας να σταματήσει να…» (Video)


Τραγωδία: Νεκρός στο μπάνιο ο Κώστας Γεωργόπουλος – Συντετριμμένη η γυναίκα του (photos)


Αποκαλύψεις στην υπόθεση Μπεν: «Έτσι λένε τον πατέρα μας”! Η οικογένεια Μπάρκα απειλεί με μηνύσεις