Μοναδικές εικόνες της Marilyn Monroe από την τελευταία της φωτογράφηση!

Μοναδικές εικόνες της Marilyn Monroe από την τελευταία της φωτογράφηση!
Η τελευταία φωτογράφιση του πλέον θρυλικού sex symbol του Hollywood ήρθε μόλις πριν από λίγο καιρό στη δημοσιότητα. Μιλάμε φυσικά για την Marilyn Monroe, η οποία, τρεις μόλις...
εβδομάδες πριν βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της, έκανε μια ανατρεπτική φωτογράφιση.

marilin-2

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες βγαίνουν πια σε δημοπρασία από τον οίκο Bloomsbury Auctions του Λονδίνου. Οι λήψεις έγιναν στις 13 Ιουλίου του 1962, όταν η Marilyn και ο προσωπικός της φίλος και φωτογράφος George Baris, συνεργάστηκαν για την τελευταία τους φωτογράφιση, η οποία έγινε με αφορμή ένα βιβλίο που εκείνος ετοίμαζε για τη ζωή της, το οποίο θα τιτλοφορούσε “Μέριλιν: η ζωή της με δικά της λόγια”.

marilin-3

marilin-4

Όταν εκείνη βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, ο φωτογράφος και στενός της φίλος, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν άντεξε τον χαμό της και απέκρυψε από όλους τις φωτογραφίες και τα όποια σχέδια είχε για το βιβλίο.

marilin-5

Σήμερα, έχουn περάσει 25 χρόνια από τότε και ο Baris, μαζί με τον συλλέκτη φωτογραφιών Edward Western,δημοσίευσαν τις τελευταίες φωτογραφίες που έβγαλε ποτέ η θρυλική σταρ.marilin-6

Η δημοπρασία των τελευταίων φωτογραφιών της star, θα γίνει από τον οίκο Bloomsbury Auctions στις 4 Ιουνίου στο Λονδίνο, όπου αναμένεται να πωληθούν 1000 λίρες η μία.

Πηγή: athensmagazine.gr




Δείτε ακόμη: Διάσημοι Έλληνες που πρωταγωνίστησαν σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και έγραψαν ιστορία! Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα πραγματικά ονόματα των καλλιτεχνών που γνωρίσαμε με ψευδώνυμo! Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι πανέμορφες γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του Leonardo DiCaprio!