Τα Ζώδια από 27- 31 Ιανουαρίου, by F\'Ariel!

Τα Ζώδια από 27- 31 Ιανουαρίου, by F\'Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σιγά μη σας άφηνα έτσι! Έχουμε φτιάξει ωραία κατάσταση εδώ πέρα. Δε λέτε;;; Σας παραδίδω
τις μαγικές μου τις λέξεις και εξαφανίζομαι..


Καλή συνέχεια σε όλους!


Έχω άλλο ύφος, αλλά το νόημα το πιάνετε όλοι..


Κριός
Τις ημέρες αυτές φίλοι από το παρελθόν, επιστρέφουν στη ζωή σου. Κάποιοι σου φέρνουν χαρά και κάποιοι σου θυμίζουν γεγονότα και καταστάσεις που νόμιζες πως είχες ξεπεράσει. Από τις 29 ως και τις 31, καλό είναι να κάνεις αυτό που εσύ θες και να αποφύγει τον οποιονδήποτε με ειλικρινή τρόπο. Τα ψέματά είναι μια προσωρινή λύση, όμως μπορεί να σε πιάσουν. Υπομονή και επιμονή γιατί η διάθεσή σου είναι περίεργη.


Ταύρος
Ζόρικες οι ημέρες σου από όλες τις απόψεις. Από τη μια η δουλειά σου, σε στρεσάρει και απαιτεί άμεσες και έξυπνες κινήσεις, από την άλλη στις 27 κάποιος εμφανίζεται μέσα στη ζωή σου και σε διεκδικεί με επίμονο τρόπο. Από τις 29 ως και τις 31, η προσοχή σου στρέφεται στο χρήμα, στη δουλειά και στους στόχους σου. Μη παρασύρεσαι από τον έρωτα. Θα έρθει ο καιρός και για αυτόν.


Δίδυμος
Τα μια θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο, την άλλη θα σου σκάβουν το λάκκο. Κάπως έτσι θα είναι οι ημέρες σου, να το ξέρεις. Στις 27 η τυχερή σου μέρα, ακούς ευχάριστα λόγια για το άτομό σου. Αν κάτι δε πηγαίνει καλά, μη δώσεις σημασία. Η λύση θα έρθει από μόνη της. Μη βιάζεσαι! Προσοχή στις 30 γιατί ένας καυγάς μπορεί να προκύψει και εσύ να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Και δίκιο να έχεις, θα το χάσεις. Στις 31 κάποιος εμφανίζεται από το παρελθόν.


Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ!