Πρέπει να μάθεις να λες αντίο στο χτες, στις αδιέξοδες καταστάσεις που σου έχουν προκαλέσει πόνο … Κρατάς τις εμπειρίες, τα μαθήματα, ωριμάζεις, κατασταλάζεις και γυρίζεις σελίδα έστω και αν αυτό δεν είναι κάτι που πραγματικά το ήθελες ….  Αυτό τον Απρίλιο,  ο έρωτας  και οι σχέσεις περνούν από δοκιμασία αλλά και από μία διαδικασία «κάθαρσης»!  Είναι ο ιδανικός μήνας για να λήξουμε οριστικά καταστάσεις που  έφταναν μόνιμα σε αδιέξοδο, σε καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον και πορεία προκειμένου στην συνέχεια να κάνουμε μία νέα αρχή ….!

Ποια είναι η γενική τάση του Απριλίου 2016 για τα αισθηματικά μας;

Η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα που σκιαγραφεί το γενικό προφίλ του Απριλίου 2016,  είναι η κάρτα του Θανάτου! Μπορεί ακόμα και μόνο στο άκουσμα αυτής της κάρτας να νιώθεις φόβο για το τι θα συμβεί … Χαλάρωσε, γιατί πραγματικά αυτή η κάρτα δηλώνει τον κύκλο που κάνει η ζωή αλλά και οι σχέσεις και φανερώνει ότι αυτό το μήνα θα αναγκαστούμε να αφήσουμε πίσω μας ότι δεν έχει πρόοδο, εξέλιξη, πορεία , μέλλον … Η κάρτα Ταρώ του Θανάτου, είναι η 13η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, έχει στοιχείο της το Νερό και αντιπροσωπεύει το ζώδιο τουΣκορπιού!  Ο Απρίλιος λοιπόν θα είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός αλλά και μοιραίος μήνας για όσους ανήκουν σε αυτό το ζώδιο!  Όλα τα ζώδια όμως, τον τέταρτο μήνα του 2016 θα βιώσουν συναισθήματα νοσταλγίας, αναπόλησης θα κάνουν τον απολογισμό τους και στη συνέχεια θα γίνει η έναρξη μίας νέας εποχής στη ζωή τους!

Ποια ζώδια θα έχουν τύχη στα ερωτικά τους τον Απρίλιο 2016;

Πιο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες στην ερωτική ζωή των Καρκίνων, των Παρθένων, των Σκορπιών, των Αιγόκερων και των Υδροχόων. Ιδιαίτερα οι Καρκίνοι και οι Παρθένοι θα μπορούν να απολαύσουν ακόμα πιο ανέμελες, ευχάριστες αλλά και τυχερές στιγμές!

Ποιοι θα ζήσουν  δυσκολίες & ερωτικά ξεκαθαρίσματα τον Απρίλιο 2016

Οι Ταύροι και οι Δίδυμοι είναι τα δύο ζώδια που θα ζήσουν δύσκολες στιγμές στα ερωτικά τους σε αυτό το μήνα της χρονιάς! Πιθανότατα να …Διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr

loading...