Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5 με τους δυο τραυματισμούς στο αγώνισμα, τους ακραίους τσακωμούς και το συμβούλιο του νησιού που ένας παίκτης αποχώρησε.
Τα 30/3 highlights του Survivor 5
«Κάνει κωλοτούμπες και το παίζει ήρωας» – Ξέσπασε η Ναυσικά εναντίον του Μαρτίκα
To επεισόδιο ξεκίνησε με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ρίχνει τα βέλη της προς τον Σπύρο Μαρτίκα που στο χθεσινό επεισόδιο της είχε μιλήσει για την τακτική που έχει στο παιχνίδι, την κλίκα αλλά και τα «μεγάλα συμβόλαια».
«Δεν δίνω σημασία στις αηδίες που λέει ο Μαρτίκας», δήλωσε το μοντέλο και πρόσθεσε «Πολλές φορές κάνει κωλοτούμπες και θέλει να φανεί ότι είναι ο ήρωας που θα σώσει τους υπόλοιπους».
Στη συνέχεια η Ναυσικά τόνισε ότι ακόμα και αν ο Σπύρος λέει πως θέλει να δώσει χώρο στα νέα παιδιά ο ίδιος δεν αποχωρεί και πως είναι ο μόνος που θα βάλει τα δυνατά του για να μείνει μέχρι το τέλος.
Έξαλλη η Μυριέλλα «Είμαι ο εύκολος στόχος στο τσίρκο του Σοϊλέδη»
Η Μυριέλλα έκανε πάλι τα παράπονά της για τον πρώην συμπαίκτη της, Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος χτες έδειξε τη δυσαρέσκεια του στον τρόπο με τον οποίο ψήφισε τους υποψήφιους προς αποχώρηση η Κόκκινη ομάδα.
Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής είχε αναφέρει πως η Μυριέλλα κινεί τα νήματα και είναι υπεύθυνη για την υποψηφιότητα του Απόστολου Ρουβά. Την ίδια γνώμη βέβαια με τον ποδοσφαιριστή είχε και η Μαίη η οποία απασφάλισε εναντίον της Μυριέλλας. (Δείτε εδώ τι είπε)
Από την μεριά της η Μυριέλλα πιστεύει πως είναι ο εύκολος στόχος για να την καταδείξουν οι «αντίπαλοί» της.
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Άρης Σοϊλέδης – Ο τραυματισμός που σόκαρε όλους τους παίκτες
Στον αγώνα του Άρη Σοϊλέδη και του Νίκου Αντωνόπουλου γίναμε μάρτυρες ενός τραυματισμού του ποδοσφαιριστή. Ο Άρης έπεσε απότομα, χτυπώντας τον αριστερό του ώμο. (Δείτε εδώ την ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη)
Οι παίκτες έτρεξαν να τον βοηθήσουν, η πρώτη εκτίμηση της γιατρού ήταν καλή αλλά ο Άρης πήγε στο νοσοκομείο ώστε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, πριν επιστρέψει στον στίβο μάχης.
Κατέρρευσε η Ασημίνα την ώρα του αγώνα – Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Μετά το ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη, ακολούθησε ένας ακόμη τραυματισμός, αυτός της Ασημίνας. Και οι δυο οι παίκτες έπρεπε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο ώστε να τους δοθούν οι απαραίτητες βοήθειες.
«Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό χτες στον αυχένα και σήμερα χτύπησε και πάλι το κεφάλι της. Προφανώς πόναγε πολύ και έτσι όπως σηκώθηκε ζαλίστηκε και έπεσε», ανέφερε ο Απόστολος Ρουβάς
Η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου
Η ομάδα αυτή δεν ήταν άλλη από την Μπλε, όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς το πρωί.
Τους κράτησαν οι συμπαίκτες τους – Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Καραγκούνια και Ασημίνα
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα επάθλου έγινε ένας πολύ μεγάλος καυγάς στο Survivor. Αυτή την φορά πρωταγωνιστές ήταν η Ασημίνα και ο Τάκης Καραγκούνιας. Αφορμή στάθηκε ο αθυρόστομος παίκτης των Μπλε.
Τότε η Ασημίνα του ζήτησε τον λόγο και τον ρώτησε ποιον έβρισε συγκεκριμένα. Εκείνη την ώρα ο Τάκης της απάντησε υπεροπτικά «Στον αέρα» και συνέχισε: «Ακριβώς εκεί που τα λες και εσύ».
Ευτυχώς οι υπόλοιποι παίκτες ήταν εκεί για να επέμβουν και να φροντίσουν να μην πιαστούν στα χέρια οι δυο τους.
Επέστρεψαν Σοϊλέδης και Ασημίνα – Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία τους
Ευτυχώς κανένας από τους δύο δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και τελικά επέστρεψαν στις καλύβες τους. Εκεί εξήγησαν το τι συνέβη και είδαν την ομάδα τους να τους στηρίζει.
Ο Άρης ανέφερε ότι εξάρθρωσε τον ώμο του και ότι ελπίζει να επιστρέψει στην αρένα μέσα στην εβδομάδα. Ενώ η Ασημίνα είπε ότι έπαθε μια μικρή διάσειση και πως σύντομα θα μπορεί να αγωνιστεί και πάλι για την ομάδα της.
Ο Κατσαούνης δεν συγχωρεί τον Αντωνόπουλο – Ξέσπασε για την καταγωγή του
Από την μια ο Νίκος προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη από τον συμπαίκτη του και από την άλλη ο Κατσαούνης υποστηρίζει πως όλο αυτό είναι ένα stand για την δημοσιότητα γιατί ο Νίκος φέρεται σαν μετανιωμένος μόνο μπροστά από τις κάμερες.
Η συζήτηση μεταξύ των δύο έληξε άδοξα στο νησί, ενώ ο Νίκος επανέφερε το θέμα στο συμβούλιο του νησιού. Ακόμα και τότε ο Γιώργος δεν δέχτηκε την συγγνώμη του ενώ ξέσπασε για την καταγωγή του.
Στο στόχαστρο των Μπλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Σκοτώθηκαν στο συμβούλιο
Το βασικό πρόβλημα του νέου παίκτη της ομάδας των Μπλε είναι ο τρόπος που του συμπεριφέρονται κάποια άτομα από την ομάδα του και κυρίως ο Τάκης Καραγκούνιας.
Ωστόσο ο Εμμανουήλ βρήκε αρκετούς συμπαραστάτες, όπως την Ευρυδίκη και τον Γιώργο Κατσαούνη, οι οποίοι τοποθετήθηκαν υπέρ του.
Την βραδιά έκλεψε και ο τσακωμός της Μυριέλλας με την Σοφιάννα, για κάτι που είπε η παίκτρια των κόκκινων στον Κωνσταντίνο κι μεταφέρθηκε λάθος στην μπλε ομάδα.
Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Ναυσικά – «Δε δέχομαι…»
Η κόντρα της Ναυσικάς με τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor 5 συνεχίζεται δυναμικά και μάλιστα μεταφέρθηκε στο (30/3) συμβούλιο. Με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Μαρτίκας για την επιλογή της Ναυσικάς να δώσει ως υποψήφια τη Τζο, οι δυο τους λογομάχησαν και μάλιστα, το μοντέλο βγήκε από τα ρούχα του.
Αμέσως μετά την τοποθέτηση του Μαρτίκα, η Ναυσικά πήρε τον λόγο και εξήγησε πως κανείς δεν μπορεί να βάλει όρια στα όνειρά της, ενώ τόνισε επίσης πως στη ζωή της έχει προσπαθήσει πολύ για να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα.
Μάλιστα, μετά το τέλος του λόγου της, οι συμπαίκτες της σηκώθηκαν όρθιοι για να την χειροκροτήσουν.
Έφυγε με λυγμούς από το συμβούλιο η Μυριέλλα – «Δεν αντέχω άλλο»
Μεγάλες εντάσεις και κλάματα είχε το (30/3) συμβούλιο του Survivor 5. Λίγο πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός τον παίκτη που αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι , οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν ένα ξεκαθάρισμα.
Ανάμεσα σε αυτούς που συζήτησαν και ανέβασαν τους τόνους ήταν και η Μυριέλλα με τον Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής κατηγόρησε την πρώην φίλη του ότι έστησε την ψηφοφορία για να βγει υποψήφιος ο Απόστολος Ρουβάς. Η Μυριέλλα το αρνήθηκε και κάπου εκεί τσακώθηκαν.
Έφυγε με λυγμούς από το συμβούλιο η Μυριέλλα – «Δεν αντέχω άλλο»
Ανάμεσα σε αυτούς που συζήτησαν και ανέβασαν τους τόνους ήταν και η Μυριέλλα με τον Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής κατηγόρησε την πρώην φίλη του ότι έστησε την ψηφοφορία για να βγει υποψήφιος ο Απόστολος Ρουβάς. Η Μυριέλλα το αρνήθηκε και κάπου εκεί τσακώθηκαν.
Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο
Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη. Και οι 3 τους εξέφρασαν την ανάγκη τους να παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά ένας από αυτόυς αποχώρησε. Ωστόσο…
Όπως σας είχαμε πει ήδη εμείς, ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Αθήνα είναι η Μυριέλλα Κουρεντή. Φαίνεται πως το κοινό δεν ήθελε να την στηρίξει και έκτη φορά.


">
">
">
">
">
">
">