Στο χθεσινό 25/4 επεισόδιο του Survivor All Star είχαμε το δεύτερο συμβούλιο του νησιού, όπου δυο ακόμη παίκτες βγήκαν στον τάκο. Πριν από αυτό όμως, παρακολουθήσαμε τσακωμούς, ίντριγκες και “μαχαιριές” στις προσωπικές συνεντεύξεις.
Τα 25/4 highlights του Survivor All Star
«Δεν του έδωσαν ευκαιρία!» – Στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα οι “Διάσημοι”
Tαα ευτράπελα ξεκίνησαν από νωρίς, με κύριο θέμα συζήτησης την ψηφοφορία του Σπύρου Μαρτίκα, ως πρώτο υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ την στιγμή).
Μπορεί η ομάδα των “Μπλέ” να τον έβγαλαν υποψήφιο, αλλά οι παίκτες των “Διασήμων” έδειξαν, όχι μόνο να στηρίζουν τον φαρμακοποιό, αλλά και να δείχνουν έναν άλλο για υποψήφιο.
«Για εμένα ο Σπύρος δεν έπρεπε να ψηφιστεί χθες, αντικειμενικά! Είχε μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα, όπως είπε και ο ίδιος. Μια ομάδα μόνος του, που όντως ήταν μια ομάδα μόνος του, κακά τα ψέματα. Έπαιξε με όλους και τους κέρδισε και έπρεπε να γίνει μια επιβράβευση από την ομάδα του!», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Άλλος βγήκε υποψήφιος και άλλος τα “πήρε” – Τα παράπονα του Νικόλα Αγόρου
Από την άλλη, είδαμε τον Νικόλα Αγόρου, που ψηφίστηκε μόνο από τρία άτομα στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού, να ξεσπά και να το θεωρεί άδικο.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγρότης και μοντέλο δεν διαγωνίστηκε το βράδυ της Δευτέρας, διότι τσιμπήθηκε από σφήκα και δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι του καθόλου.
«Πήρα 3 ψήφους. Δικαίως με ψήφισαν. Καθένας έχει τη δική του κρίση. Σίγουρα όμως χθες δεν έφταιξα εγώ που χάσαμε με 10-3. Ήταν συνολικό το πρόβλημα.
Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι καλά έκαναν και με ψήφισαν, γιατί δεν έπαιξα. Όμως χθες είχα σοβαρό θέμα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι μου, ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να εστιάσω. Υπήρχε πολύ σοβαρό θέμα από αυτή τη δηλητηριώδη σφήκα», τόνισε ο παίκτης του Survivor all star.
«Εν πάση περιπτώσει κάποιοι ήταν λίγο παραπάνω κακοπροαίρετοι, γιατί πλησιάζουμε και προς το τέλος… και προσπαθούσαν να με διαβάλλουν και να μου ρίξουν λάσπη κατά κάποιον τρόπο για τη συνολική μου επίδοση. Εγώ παραδέχθηκα ότι έχω κάμψη όταν την είχα. Πλέον είμαι δυνατός και προχωράω. Τώρα το πηγαίνουν έτσι σκοινί-κορδόνι, είναι λιγάκι αστείο», είπε ο Νικόλας Αγόρου.
«Μην προσπαθείτε να πατήσετε πάνω σε λόγια που έχω πει. Ακολουθείτε μία συγκεκριμένη δική σας στρατηγική, γιατί θέλετε να βγάλετε κάποιον δυνατό ή επειδή κάτι βλέπετε σε μένα ή στον οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να παίζουμε τίμια. Το δέντρο με τους καρπούς θα πειράξεις φυσικά, όχι εκείνο που δεν έχει καρπό», ανέφερε κλείνοντας.
Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον στίβο μάχης
Όπως σας είχαμε πει και εμείς από νωρίς το πρωί σήμερα και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, η ομάδα που θα φάει τα τυροπιτάκια δεν θα χρειαστεί να ψηφίσει κάποιον από την ομάδα είναι οι Μπλέ!
«Μου το έχεις κάνει τρεις φορές! Χωρίς λόγο» – Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια Αγόρου και Βασάλος
Μπορεί να είχαν τελειώσει το αγώνισμα αλλά οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, το συνέχισαν στην καλύβα τους.
Κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης, οι δύο άντρες συγκρούστηκαν κάπως περίεργα, κάτω από ένα εμπόδιο του αγωνίσματος. Γεγονός που ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και του το είπε στην αρχή, αλλά μετά το άφησε πίσω του. Βέβαια ο Νικόλας Αγόρου δεν άντεξε και το συνέχισε.
Κ.Β: Πρόσεξε το λίγο την άλλη φορά.
Ν.Α: Ένα τζαρτζάρισμα ήταν, δεν υπήρχε ένταση.
Κ.Β: Μου το ‘κανες τρεις φορές, ρε φίλε, χωρίς λόγο.
Ν.Α: Να σε άφηνα να περάσεις; Υπήρχε κοινό πέρασμα.
Μ.Ρ: Τζαρτζαρίστηκαν χωρίς λόγο μέσα στον στίβο μάχης, ενώ είχε ο καθένας τον χώρο του. Για να τζαρτζαριστεί κάποιος στον σημερινό στίβο μάχης, σημαίνει ότι κάποιος το έκανε επίτηδες. Προφανώς και δεν άρεσε αυτό στον Κωνσταντίνο, ούτε εμένα θα μου άρεσε, γιατί είναι επικίνδυνο, μπορεί να χτυπήσεις. Αυτό δεν λέγεται fair play.
Κ.Β: Είναι ανταγωνιστικός και καμιά φορά χρησιμοποιεί αχρείαστα μέσα για να κερδίσει. Και σε προηγούμενο αγώνα με το έρπειν μού είχε πιάσει το πόδι. Εφόσον χωράμε και οι δύο, για ποιον λόγο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία;
Κ.Β: Του την… είπα. Καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.
Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι
Όπως σας είπαμε και εμείς από νωρίς το πρωί σήμερα και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μαι φορά, βγήκαν δύο υποψήφιοι και αυτοί είναι η Εύη Σαλταφερίδου και ο Γιώργος Κορομί.


">
">
">
">
">
">
">