Θα «λιώσετε» - Η Σία Κοσιώνη φωτογράφισε τον Κώστα Μπακογιάννη με το γιο τους στο σπίτι

Η πιο τρυφερή στιγμή μπαμπά και γιου

Ο Κώστας Μπακογιάννης, μπορεί να έχει ένα αυξημένο καθημερινό επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο και για τον γιο του. Μάλιστα, τώρα που #μένουμε_σπίτι (Όπως είναι το hashtag στα social media για τον κορωνοϊό) η Σία Κοσιώνη τους φωτογράφισε σε μια πολύ τρυφερή στιγμή που θα σας κάνει να «λιώσετε».

Το ζευγάρι έχει τεράστια αδυναμία στο γιο του, ο οποίος είναι κύρια προτεραιότητα του. Πάντα βρίσκουν χρόνο για τον μικρό, ενώ όταν τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους και επιστρέφουν σπίτι, η ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνον.

Expand player

Πριν λίγες ώρες, η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία των τριών τους όπου είχαν κάτσει στον καναπέ και χαλάρωναν.

Από την άλλη ο Κώστας Μπακογιάννη, δημοσίευσε μια φωτογραφία από μια πολύ τρυφερή στιγμή με τον γιο του, γράφοντας στην λεζάντα «Εναλλακτικοί τρόποι γυμναστικής στο σπίτι.#μένουμε_σπίτι».

Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σία Κοσιώνη εντελώς άβαφη σε βόλτα με το γιο της.

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη μεγάλωσε πολύ - Έχει το στιλ του Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη είναι πάνω από όλα μανούλα και ο γιος της είναι η προτεραιότητά της. Ο μπόμπιρας, μεγάλωσε πολύ και έχει το στιλ του Κώστα Μπακογιάννη. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Μουσείο Φυσικής ιστορίας και όλοι κοίταγαν τον κούκλο Μπακογιάννη junior!

Η στιλάτη μανούλα, του είχε φορέσει μια φόρμα σε γκρι και ένα κόκκινο φουτεράκι σε άψογο χρωματικό συνδυασμό. Τόσο η Σία Κοσιώνη, όσο και ο Κώστας Μπακογιάννης φημίζονται για το καλό τους γούστο και ο γιος τους δεν θα μπορούσε να υστερεί.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φωτογράφισε τον μικρούλη και το Instagram πήρε φωτιά, αφού η ανάρτηση σάρωσε σε likes! Πάντως το κόκκινο πρέπει να είναι το αγαπημένο της χρώμα, μιας και η ίδια είχε φορέσει τουαλέτα στο εν λόγω χρώμα και είχε πάρει από εμάς 10άρι!

«Θέλει λίγη φαντασία! #kids #playing #ecology #plastic #plasticpollution #plasticfree #fantasy #happy #saturday», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ράγισε καρδιές με την φωτογραφία της η Σία Κοσιώνη - Το αγαπημένο της πρόσωπο που πέθανε

Η Σία Κοσιώνη έβαλε στο γιο της μάσκα κουνελιού - Η τρυφερή φωτογραφία τους