Ιωάννα Τούνη: Είδαμε το ανανεωμένο showroom της Bubblegun και το ερωτευτήκαμε

Είναι κατάλευκο και σικάτο

Δεύτερο σπίτι της Ιωάννας Τούνη είναι το showroom της Bubblegun, αφύ εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες της μητέρας της. Εμείς πάντως την ζηλεύουμε, αφού έχει τέλεια διακόσμηση και το ερωτευτήκαμε.

Η ξανθιά καλλονή μάλιστα, πολλές φορές έχει κάνει διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έχει δείξει την εντυπωσιακή διακόσμηση του.

Expand player

Σε μια λοιπόν από τις αναρτήσεις της μας έδειξε το εντυπωσιακό και άκρως σικάτο σαλόνι, στο οποίο κυριαρχεί το λευκό χρώμα.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και η Στέλλα Πάσσαρη - με την οποία έχουν μαζί την Bubblegun - πήραν αυτό τον λευκό και τέλειο καναπέ.

Πρόσφατα να σημειώσουμε βρέθηκε καλεσμένη στο The 2 night show και μίλησε για όλα.

Τηλεθέαση The 2night show: Η εμφάνιση της J.Touni απογείωσε τα νούμερα της πρεμιέρας

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Τετάρτης 16/9 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, με την αγαπημένη εκπομπή The 2night show και μια από τους καλεσμένους ήταν η Ιωάννα Τούνη. Η παρουσία της στο πλατό έδωσε λάμψη και απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Ιωάννα Τούνη έχει έναν μεγάλο αριθμό φαν που την ακολουθούν στα social media και όλοι εχθές το βράδυ ήταν καθηλωμένοι στους δέκτες του ΑΝΤ1 να παρακολουθήσουν τα όσα είχε να πει. Αυτό φάνηκε άλλωστε από τα mention που την έκαναν στο instagram... πήραν φωτιά τα stories!

Η παρουσία της Ιωάννας Τούνη, λοιπόν, αλλά και του Αντίνοου Αλμπάνη που μίλησε για τον καρκίνο, και της Μαρίας Κακογιάννη κατάφεραν να φτάσουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο απίθανο ποσοστό 17,9%, όσον αφορά το δυναμικό κοινό.

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 17.9
  • ALPHA: Ημέρα Ανεξαρτησίας 9,2
  • STAR: Η νύχτα των εξαφανίσεων 6,3
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 18,9
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 6,2
  • Open: Assasin S creed 6.4

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3: Ο φίλος της Ιωάννας Τούνη που άφησε «ξερό» τον Δημήτρη Σκουλό με τα ρούχα του

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής είδε την Ιωάννα Τούνη και «τρελάθηκε»