Άγγελος Μπράτης: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε για το κρούσμα κορωνοϊού - «Κλείστηκα στο ατελιέ μου και...»

Πώς έγινε το γύρισμα του ημιτελικού;

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε σήμερα στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και θέλησε να αποκαλύψει ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση όταν έμαθε πως είχε έρθει σε επαφή με ένα κρούσμα κορωνοϊού. Όπως εξήγησε, κλείστηκε στο ατελιέ του και δεν ήρθε συναντήθηκε με κανέναν.

Ο σχεδιαστής μόδας απουσίαζε από το πλατό του ημιτελικού αλλά και από τα γυρίσματα του τελικού. Χθες στη διάρκεια του τελικού εξήγησε τον λόγο που δεν βρέθηκε δίπλα στα παιδιά στη φωτογράφηση και σήμερα ανέφερε ποιες ήταν οι κινήσεις του.

Expand player

«Είχα φτάσει για το πλατό του ημιτελικού. Φτάνω πολύ νωρίτερα, οπότε στο καμαρίνι μου δεν υπήρχε κανείς. Κάνω covid test και με το που το κάνω με παίρνουν τηλέφωνο, ότι πριν από δυο ημέρες είχα βρεθεί στον ίδιο χώρο με κάποιον, ο οποίος διαγνώστηκε με covid. Μόνος μου, χωρίς να με πιάσει πανικός, έφυγα από την μεριά που περνάει μόνο η παραγωγή και δεν υπάρχει ποτέ κόσμος.

Ήξερα σε ποιο δωμάτιο να πάω που δεν έχει πότε κόσμο, πήγα κλείστηκα μόνος μου. Πήρα τηλέφωνο την παραγωγή, τους είπα τι συμβαίνει. Έφυγα με το αυτοκινητάκι μου, πήγα στο ατελιέ μου, έστησα το κομπιούτερ μου και με είδατε στην ημιτελικό. Αλλά έγιναν όλα σε μια στιγμή, για αυτό με είδατε και χωρίς φωτά, γιατί τα γυρίσματα όπως καταλαβαίνετε έγιναν πριν την καραντίνα και έπρεπε να συμβούν», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης.

Ο Άγγελος Μπράτης έριξε τα «καρφιά» του στην Ηλιάννα - «Εγώ περνάω τέλεια με την Ζενεβιέβ»

«Μόλις έκανα πρόβα το κοστούμι μου για τον τελικό του GNTM, Θα κερδίσει το καλύτερο μοντέλο. Μέσα σε ένα παιχνίδι οι χαρακτήρες αλλάζουν. Όχι δεν έτυχε να με βγάλει κάποιος παίκτης εκτός εαυτού».

Έπειτα σχολίασε και τις δηλώσεις της Ηλιάνας που αναφέρονται στο ότι «δεν βλέπει τη Ζενεβιέβ να περνά καλά στο GNTM» πετώντας τα καρφιά του:

«Πηγαίνετε να ρωτήσετε την Ηλιάνα. Εγώ περνάω τέλεια με τη Ζενεβιέβ» ενώ για την φημολογούμενη κόντρα της με τον Γιώργο Καράβα τόνισε: «Δεν γνωρίζω το περιστατικό με τον Καράβα. Θα το έδειξε στην τηλεόραση. Εγώ δεν βλέπω τηλεόραση».

Τέλος, ο αγαπημένος κριτής και σχεδιαστής ρωτήθηκε για το αν τον δούμε και στο επόμενο GNTM: «Αν θα γίνει και όλα πάνε καλά και είμαστε καλά μπορεί» κατέληξε.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Άγγελο Μπράτη από το Έλα Χαμογέλα:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε σχέση ο Άγγελος Μπράτης; - Έκανε αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Άγγελος Μπράτης αποκαλύπτει όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το νέο κύκλο του GNTM