Καλό Μεσημεράκι: Η Βάνια ζήλεψε την Μαλέσκου και χόρεψε τσιφτετέλι!

Ποια χόρεψε καλύτερα τον χορό της κοιλιάς;

Χαμός έχει γίνει από το πρωί της Παρασκευής με το τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου, με την Βάνια να «ζηλεύει» και να προχωρά και η ίδια σε έναν ξεσηκωτικό χορό της κοιλιάς.

Κατά την διάρκεια του Love It, η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε με στολή χανούμισας και θέλησε να μας παραχωρήσει ένα πολύ σέξι και εντυπωσιακό χορό!

Expand player

Από την άλλη, η Βάνια θέλησε να μπει σε σύγκριση και έτσι στην σημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βγήκε στο πλατό και έδειξε το δικό της ταλέντο στο χορό!

Το τσιφτετέλι της Βάνιας

Σάστισε η Βάνια - Την φίλησε στο στόμα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Το μεσημέρι της Παρασκευής, το απόλυτο σοκ έπαθε η Βάνια με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ο οποίος την φίλησε ξαφνικά στο στόμα.

Ως θαυμάστρια του Νάσου, η Βάνια μίλαγε για αυτόν στον Νίκο Μουτσινά με τον πρώτο ξαφνικά να μπαίνει σαν σίφουνας στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι.

Ο παρουσιαστής είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό μόλις τον είδε, αλλά το μεγάλο σοκ ήταν όταν ο Νάσος «άρπαξε» και φίλησε με πάθος στο στόμα την Βάνια με την ίδια να τρελαίνεται.

Ο Νάσος -που πλέον είναι επιβεβαιωμένο που δεν είναι ζευγάρι με την Ζόζεφιν- αμέσως μετά της δήλωσε “Eγώ για σένα ήρθα”! Φυσικά, αμέσως μετά κάθισε με τον Νίκο Μουτσινά και συζήτησαν τόσο για την συμμετοχή του στο 2US όσο και για το Survivor.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλό Μεσημεράκι: Το «καρφί» της Ρασέλ στην Βάνια - «Το τεκνό σου, ο Βασίλης, είναι καλά;»

Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη του Αργυρού για την γενέθλια της Βάνιας που την έκανε να «σωριαστεί»