Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη του Αργυρού για την γενέθλια της Βάνιας που την έκανε να «σωριαστεί»

Δεν το περίμενε σίγουρα αυτό που της ετοίμασαν!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη του Αργυρού για την γενέθλια της Βάνιας που την έκανε να «σωριαστεί»

Σήμερα η Ματίνα Νικολάου, η αγαπημένη μας «Βάνια» γιορτάζει τα γενέθλια της και οι εκπλήξεις που έλαβε από τους συνεργάτες της στο Καλό Μεσημέρακι την έκαναν κυριολεκτικά να σωριαστεί!

Ο Νίκος Μουτσινάς και η ομάδα του δεν θα μπορούσαν να μην οργανώσουν κάτι ξεχωριστό για την ηθοποιό για αυτό και οι οι Alcatrash της τραγούδησαν το τραγούδι των γενεθλίων ενώ την ίδια στιγμή μια συγκλονιστική τούρτα εμφανίστηκε στο πλατό.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί μιας και ήταν αρκετοί που ευχήθηκαν δημοσία στην Βάνια. Μια από αυτούς ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου, που της ευχήθηκε τα καλύτερα μέσα από το Love It αλλά το μεγάλο σοκ το έπαθε μόλις εμφανίστηκε στην οθόνη ο μεγάλος έρωτας της, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μέσα από ένα βίντεο, ο δημοφιλής ερμηνευτής της τραγούδησε για τα γενέθλιά της και της έστειλε τις ευχές του. Φυσικά, η Βάνια τρελάθηκε, ξεκίνησε να ουρλιάζει και στο τέλος σωριάστηκε στο πάτωμα! Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες, η Ρασέλ και η Βάνια είχαν μια.. ξεκαρδιστική κόντρα!

Αργυρός στα γενέθλια της Βάνια στο Καλό Μεσημεράκι

Σάστισε η Βάνια - Την φίλησε στο στόμα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Το μεσημέρι της Παρασκευής, το απόλυτο σοκ έπαθε η Βάνια με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ο οποίος την φίλησε ξαφνικά στο στόμα.

Ως θαυμάστρια του Νάσου, η Βάνια μίλαγε για αυτόν στον Νίκο Μουτσινά με τον πρώτο ξαφνικά να μπαίνει σαν σίφουνας στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι.

 ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φίλησε την Βάνια

Ο παρουσιαστής είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό μόλις τον είδε, αλλά το μεγάλο σοκ ήταν όταν ο Νάσος «άρπαξε» και φίλησε με πάθος στο στόμα την Βάνια με την ίδια να τρελαίνεται.

Ο Νάσος -που πλέον είναι επιβεβαιωμένο που δεν είναι ζευγάρι με την Ζόζεφιν- αμέσως μετά της δήλωσε “Eγώ για σένα ήρθα”! Φυσικά, αμέσως μετά κάθισε με τον Νίκο Μουτσινά και συζήτησαν τόσο για την συμμετοχή του στο 2US όσο και για το Survivor.