Επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό ο Λευτέρης Πετρούνιας

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την άφιξή του στο αεροδρόμιο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από τη νέα μεγάλη επιτυχία του και την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλίου. Η υποδοχή του στο αεροδρόμιο ήταν συγκινητική και ο ίδιος δεν άφησε το χαμόγελο από τα χείλη του.

Στο πρώτο του μήνυμα μετά την επιστροφή του στην κορυφή, ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε στα social media:
«Είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης, για 5η φορά! Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια σήμερα έλαβε τέλος. Είμαι καλά! Επέστρεψα για να σας κάνω υπερήφανους! Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου!».

Expand player

Φωτογραφίες από την άφιξη του Λευτέρη Πετρούνια

Η αφιέρωση στις κόρες του και τη Βασιλική Μιλλούση μετά την κατάκτηση του χρυσού

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η οικογένεια του Λευτέρη Πετρούνια καθώς ο Ολυμπιονίκης προσέθεσε ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή του και μάλιστα, το αφιέρωσε με τον πιο γλυκό τρόπο στην αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση και στις δύο κόρες τους.

Η ευτυχισμένη οικογένεια μεγάλωσε πριν από μερικούς μήνες όταν ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη κόρη τους, επομένως ο Λευτέρης Πετρούνιας δε θα μπορούσε παρά να χαρίσει την νέα του επιτυχία στις γυναίκες της ζωής του.

Μόλις είδε την κάμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας, είπε: «Γειά σου Σοφία. Και για την Βασιλική και την Ελένη»

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση

Η Βασιλική Μιλλούση δείχνει να είναι πιο περήφανη από ποτέ για τον αγαπημένο της, Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου κατάφερε να προσθέσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του, και το εξέφρασε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αθλήτρια βρίσκεται σε κάθε περίπτωση στο πλευρό της οικογένειάς της και έτσι θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της για την νέα επιτυχία του συζύγου και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας από τη μεριά του, αφιέρωσε τη νίκη του στις γυναίκες της ζωής του, τις δύο κόρες του και την Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασιλική Μιλλούση: Φωτογραφίζει τις κόρες της στο σαλόνι του σπιτιού της

Μετακίνηση 6 για Πετρούνια και Μιλλούση - Η τρυφερή βόλτα με τις κόρες τους