Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με τον Λάκη Γαβαλά - «Τέρμα τα ούφο!»

«Αρρωσταίνω αν μιλήσω για τον Λάκη»

Στα μαχαίρια φαίνεται πως είναι η Μαρία Ιωαννίδου και ο Λάκης Γαβαλάς, λόγω της θεατρικής παράστασης "Το κλουβί με τις τρελές" που έχει περάσει από 40 κύματα.

Η ηθοποιός, μίλησε στο Πρωινό, ξεσπώντας: «Είμαι δυστυχής γιατί τελείωσε η περιοδεία για το Κλουβί με τις Τρελές. Βατερλό. Μας τελείωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Έχω τραυματική εμπειρία, ήμουν με ψυχολόγο πριν μια εβδομάδα. Το να έρχεσαι σε μία δουλειά, όπως ήρθε ο Λάκης Γαβαλάς, να συμφωνείς με τον παραγωγό, να ξεκινάς πρόβες και να παίρνει την επόμενη μέρα τηλέφωνο και να λέει ότι έχει και κάποιες άλλες δουλειές και οι ημερομηνίες δεν συμπίπτουν… Ακυρώνει ένα θίασο;

Expand player

Θίασο με ανθρώπους που θέλανε να φάνε, που έχουν ένα χρόνο να δουλέψουν. Δεν σεβάστηκε εμένα που έχω ιστορία στο θέατρο. Που τον στήριξα όταν τον έβριζαν όλοι και έλεγαν τι τον πήρατε; Τέρμα τα ούφο! Σπουδάζουμε τη δουλειά αυτή! Αρρωσταίνω αν μιλήσω για τον Λάκη. Ο ψυχολόγος μου είπε να μην αναφερθώ ξανά σε αυτό το όνομα», είπε.

Η απάντηση του Λάκη Γαβαλά στην Μαρία Ιωαννίδου

«Δεν είναι ότι εγώ αθέτησα, είναι ότι άλλαξαν οι ημερομηνίες. Είχα αφήσει το My Style Rocks για να πάρα μέρος στην παράσταση. Αυτό δεν εκτιμήθηκε από τη φίλη μου Μαρία Ιωαννίδου και αυτό με θλίβει πάρα πολύ», της απάντηση ο Λάκης Γαβαλάς, που πριν μερικές ημέρες βυθίστηκε στο πένθος.

«Δεν θα εμφανιζόμουν ξανά με τον Λάκη Γαβαλά!»

O Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και έριξε τα καρφιά του για τον Λάκη Γαβαλά, με τον οποίο αρνήθηκε καταφατικά να συνεργαστεί.

Στην ερώτηση αν θα ήταν πρόθυμος να εμφανιστεί και να συνεργαστεί ξανά με τον Λάκη Γαβαλά έδειξε αμέσως την δυσαρέσκεια και εμπάθεια του.

Ο γνωστός κομμωτής, που εκτός που έριξε τα καρφιά του και για την Τέτα Καμπουρέλη, απάντησε: «Ούτε καν! Δεν έχουμε καμία σχέση πια. Στην πρώτη επίδειξη που έκανε ο κύριος Γαβαλάς εγώ έκανα τα χτενίσματα στα μοντέλα.

Νομίζω ότι απλά ήθελε να μιλάνε για αυτόν και για τίποτα άλλο, όταν είπε για εμένα αυτά που είπε. Βεβαίως ήθελε να με μειώσει αφού λέει συνέχεια να του μιλήσω στα γαλλικά. Γιατί να του μιλήσω στα γαλλικά;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λάκης Γαβαλάς: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor 4»

Παπαγεωργίου για Γαβαλά: «Ήμουν από τους ανθρώπους που δεν είχα πληρωθεί από σόου σου»