Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Λάκης Γαβαλάς: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor 4»

«Καλέ πού να πάω; 70 χρονών; 6 Αυγούστου γίνομαι 69»

Λάκης Γαβαλάς: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor 4»
Survivor 06.03.2021 14:30
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων μάλιστα, έκανε γνωστό πως του έκαναν πρόταση από το Survivor 4 να πετάξει για Άγιο Δομίνικο, ωστόσο την αρνήθηκε.

«Μου έχουν κάνει πρόταση. Καλέ πού να πάω; 70 χρονών; 6 Αυγούστου γίνομαι 69», είπε χαρακτηριστικά με χιούμορ.

Λάκης Γαβαλάς Survivor 4

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις εκπομπές «make over» και δήλωσε ότι «θα ήθελα να βγει ένα concept μόδας μέσα από μία κάποια κουλτούρα, όχι αυτό που σε κάνω make over και δεν λέω συγκεκριμένα για την εκπομπή του ΣΚΑΪ, υπάρχουν 5-6 τέτοια, από τα οποία το ένα για μένα δυστυχώς, σε αυτό το χαλί που έστρωσα 50 χρόνια, μου φαίνεται ούτε καν ένα κακό backstage που δεν ξέρεις αν θα βγουν κάποιοι ή όχι, είτε να το παρουσιάσουν είτε να το εκτελέσουν.

Σε αυτή την κοινωνία που ζούμε, να λέμε extreme make over σε ανθρώπους οι οποίοι είναι καλά εκεί που κάθονται και τους βγάζεις και τους κάνεις όπως τους κάνεις και μετά πρέπει να πάνε σε ψυχοθεραπευτή γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσουν την ίδια εικόνα έξω. Αυτά τα χέρια πού θα τα ξαναβρείς να τα ξανακάνεις μέσα στην εβδομάδα, μέσα στο μήνα, μέσα στο χρόνο; Δεν με βρίσκει σύμφωνο και επειδή ανήκει στη σφαίρα της μόδας, δεν είναι μόνο το make up». Ενώ έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την φυλακή.

Η λαμπερή ζωή του Λάκη Γαβαλά

Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Λάκης Γαβαλάς έχει ήδη γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Προστατεύει πλήρως την προσωπική του ζωή και δε δίνει συνεντεύξεις. Ωστόσο, οι ιδιαίτερες εμφανίσεις του απασχολούν πολύ τα μέσα.

Έχουν να κάνουν με έναν επαγγελματισμό καλοσχεδιασμένο που αποσκοπεί στην οικειότητα με τα είδη των οίκων μόδας που λανσάρει. Φουστανέλες και σακάκια, σκωτσέζικες ή χαβανέζικες φούστες, μακεδονικές σκούφιες, κοσμήματα, τσάντες.

Με το εκκεντρικό του ντύσιμο υπηρετεί τη καλά σχεδιασμένη τακτική του για τους επαγγελματικούς θριάμβους τους. Γνωστά έχουν μείνει, επίσης, τα θεματικά του πάρτι που διοργάνωνε επί πολλά χρόνια στη βίλα του στη Φτελιά Μυκόνου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Έτσι ήταν πριν και μετά το παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη

Survivor 4: Η λέξη του Τζέιμς στην Μαριαλένα που κρυβόταν πίσω από το "μπιπ"

Share