Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλω να πω ότι ο Alpha δεν...» - Το ξεκαθάρισμα μετά το σχόλιο της Γερμανού για τον Ηλία Ψινάκη

Η απάντηση του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλω να πω ότι ο Alpha δεν...» - Το ξεκαθάρισμα μετά το σχόλιο της Γερμανού για τον Ηλία Ψινάκη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Μ. Δευτέρα 29/4 στην εκπομπή της Happy Day στον ALPHA, σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες της το χαμό που έγινε το Σαββατοκύριακο με τον Ηλία Ψινάκη. Συγκεκριμένα την δήλωση που έκανε στο J2US μπροστά στον Ίαν Στρατή πως δεν συμπαθεί την Μαίρη Συνατσάκη εξαιτίας κάποιου περιστατικού που έγινε το 2022 με το Metoo.

Μιλούσε ένα περιστατικό όπου ως guest βρέθηκε στο X-factor και πήγεστα backstage τα οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Λιόλιου. Θέλοντας λοιπόν να κάνει ένα "αστείο", μιλούσε με νόημα για το μπούστο της. Ενώ, κάποια στιγμή της γύρισε την πλάτη προς το φακό και έκανε πως την κατέβασε το φόρεμα. Μετά από αυτό το σκηνικό, η Μαίρη είχε κάνει μια ανάρτηση χείμαρρο στο Instagram - δείτε το βίντεο και την ανάρτηση.

Να σημειώσουμε πως για τον όλο χαμό έδωσε απάντηση - ανάρτηση η Κατερίνας Λιόλιου στην οποία "επιτέθηκε" στον Ηλία Ψινάκη κάνοντας αποκαλύψεις για το περιστατικό που είχε σημειωθεί ανάμεσα τους τότε.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, χθες 28/4 σχολιάζοντας το θέμα, άφησε να εννοηθεί πως ο ALPHA γνώριζε τι θα συμβεί και πως το έκανε για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης του J2US. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, απάντησε μέσω της εκπομπής της.

Η απάντηση της Τσιμτσιλή για το περιστατικό με τον Ψινάκη

«Θέλω να πω ότι ο Alpha δεν γνώριζε επ’ ουδενί το πως θα τοποθετηθεί ο Ηλίας Ψινάκης και πως θα εμπλέξει το metoo. Το λέω αυτό γιατί κάναμε κάποια τηλέφωνα, ίσως επειδή σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού ότι "εντάξει παιδιά, είναι σαφές ότι ο Ψινάκης ήρθε για να σώσει τα νούμερα και να κάνει ίντριγκα". Ακόμα και αν κάποιος του ζήτησε να κάνει ίντριγκα για να υπάρξει ενδιαφέρον και να δημιουργηθεί ντόρος, επ’ ουδενί δεν ήξερε το κανάλι και ο Alpha ότι θα γίνουν τέτοια σχόλια και θα δημιουργηθούν τέτοιοι συνειρμοί», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.