Κρατερός Κατσούλης: «Εάν τελειώσουν οι Κου Κου, τελείωσαν! Η Κατερίνα Καραβάτου θα κάνει...»

Οι δηλώσεις του μετά τις φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια να αποχωρεί από το STAR

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την εκπομπή των Κου Κου, αλλά και τις φήμες που θέλουν την σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, να φεύγει από το STAR και να βρίσκει νέα τηλεοπτική στέγη.

Οι δηλώσεις του Κατσούλη για Κου Κου και Καραβάτου

Διανύουμε τη χρονιά που αποχαιρέτησες μία μεγάλη αγάπη σου, τη Φωλιά των Κου Κου. Σου λείπουν;

Expand player

Βεβαίως μου λείπουν. Τους αποχαιρέτησα μόνο τηλεοπτικά. Την ποιότητα της ζωής μου τη μετρώ στις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργώ. Έχω μοιραστεί τέσσερα χρόνια με όλους αυτούς τους ανθρώπους. Οι δεσμοί που έχουμε χτίσει είναι ζωντανοί. Όταν επενδύεις τον χρόνο και τον εαυτό σου σε μία σχέση, μπορείς να την ξαναβρείς από εκεί που την άφησες.

Λέγεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα φύγει από το Star Channel. Ίσως έχεις διαβάσει σχετικά.

Όχι. Δεν ασχολούμαι! Δε μπαίνω καθόλου στη διαδικασία να σχολιάζω, να διαβάζω ή να μετράω αναρτήσεις και δημοσιεύσεις, οι οποίες δεν προέρχονται από μία πηγή που να φέρει την άμεση ευθύνη. Είναι χάσιμο χρόνου ουσιαστικά.

Θα σε στεναχωρήσει αν κλείσει ο κύκλος της εκπομπής; Τα νούμερα τηλεθέασης, βέβαια, που σημείωσε φέτος ήταν κατά περιόδους χαμηλή.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα προγράμματα.

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες της Καραβάτου στην πρωινή ζώνη του STAR

Μπορεί δημοσίευμα εφημερίδας να αναφέρει πως η Κατερίνα Καραβάτου μετά την αυλαία που θα ρίξει η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» να παραμένει στο STAR και μάλιστα στο πλευρό της να έχει γυναίκα που πρόσφατα έγινε μαμά, η εκπομπή Έλα χαμογέλα όμως, λέει άλλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου η παρουσιάστρια δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο της με το κανάλι και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο Γιώργος Κατρελιάς και η Ελίνα Παπίλα, είναι οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες της Κατερίνας Καραβάτου στην πρωινή ζώνη του STAR.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιό της για την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τους ΚουΚου

Κρατερός Κατσούλης: Το ξεχωριστό «αντίο» σε έναν από τους συνεργάτες του