Ατύχημα για τη Μάρα Μεϊμαρίδη

Τι της συνέβη;

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Stan ανακοίνωσε στους διαδκτυακούς του φίλους πως η παρτενέρ του στο J2US, η Μάρα Μεϊμαρίδη, είχε ένα ατύχημα και γι' αυτό εμφανίστηκε με χτυπημένο πόδι στην πρόβα.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο αγαπημένος τραγουδιστής, η Μάρα Μεϊμαρίδη έπεσε από την μηχανή και χτύπησε το πόδι της ενώ αστειευόμενος είπε πως τη μάτιασαν, λογικά λόγω της κόντρας που έχει δημιουργήσει με τους κριτές.

Expand player

Το βίντεο του Stan για το ατύχημα της Μάρας Μεϊμαρίδη

«Έπεσε από τη μηχανή. Μου τη ματιάσατε, μου τη Ματιάσατε τη Μάρα», είπε χαρακτηριστικά ο Stan στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδκτυακούς του φίλους στο Instagram του.

«Με μισεί η επιτροπή, δεν έχω δει καμία εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου» - "Κόλαφος" η Μάρα Μεϊμαρίδη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα έκανε μετά το live του J2US η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαρία Μπακοδήμου μετά το πολυσυζητημένο μηδενικό που της έβαλε.

«Ναι, η επιτροπή με μισεί, δεν θέλει να με κρατήσει. Το ξέρω εκ των έσω κι έχω μια διαίσθηση. Η Μαρία Μπακοδήμου με μισεί πιο πολύ και φοβάται τον Harry Potter γιατί πετούσε δωράκια. Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη. Δεν έχω δει καμία εκπομπή που έχει παρουσιάσει. Πώς να την κρίνω;», είπε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά της, η Μαρία Μπακοδήμου, είπε: «Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ναι, εντάξει που δεν με έχει δει στην τηλεόραση. Όλα κομπλέ. Δεν έχω να πω τίποτα ρε παιδιά. Την δουλειά μας κάνουμε και την πλάκα μας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Ο Φασουλής έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα" - "Κόλαφος" η Μάρα Μεϊμαρίδη

Ξέσπασε η Μάρα Μεϊμαρίδη: «Η επιτροπή του J2US θέλει να με διώξει»