"Ο Φασουλής έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα" - "Κόλαφος" η Μάρα Μεϊμαρίδη

"Δεν ξεχνάς την περσόνα που σε κάνει πλούσιο"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Λίγο μετά τέλος του live του J2US το βράδυ του Σαββάτου (6/11), η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Η ίδια μέσα σε όλα απάντησε και για τον Σταμάτη Φασουλή, ενώ για τον ίδιο μίλησε και πριν μερικές μέρες.

Η απάντηση της Μεϊμαρίδη στον Φασουλή

«Εγώ δεν αισθάνομαι εδώ ότι διαγωνίζομαι. Είναι η παρουσία μου εδώ και δεν δίνω καμία σημασία αν διαγωνίζομαι ή όχι. Όσο με θέλει ο κόσμος θα καθίσω, όταν πάψει να με ψηφίζει θα αποχωρίσω. Αλλά θα το έχω ευχαριστηθεί».

Για τον Σταμάτη Φασουλή: «Δεν ξεχνάς την περσόνα που σε κάνει πλούσιο. Εγώ τον λατρεύω τον Φασουλή και νομίζω ότι είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος. Ο Φασουλής έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα. Δεν ξεχνιούνται αυτά, ούτε οι περσόνες, ούτε τα λεφτά».

Ξέσπασε η Μεϊμαρίδη κατά της Μπακοδήμου - «Θίγεις τη γενιά μου, τους γονείς μου»

Ξέσπασε η Μάρα Μεϊμαρίδη κατά της Μαρίας Μπακοδήμου μετά το 0 που της έβαλε στην βαθμολογία στο J2US. Όπως ανέφερε, δεν την ενόχλησε ο βαθμός, αλλά το γεγονός ότι έθιξε την ίδια, την πατρίδα της και την οικογένεια της.

«Η κριτική επιτροπή είναι εκεί για να κάνει κριτική και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν τραγουδάω για την κριτική επιτροπή, αλλά για τον τηλεθεατή. Δεν με ενδιαφέρει το μηδέν, όμως δεν μπορείς να λες τέτοιες χοντράδες και να θίγεις τη γενιά μου, τη γειτονιά μου, τους γονείς, την πατρίδα μου», είπε αρχικά.

Και στην συνέχεια: «Αλήθεια είναι πως δεν περίμενε κανείς την κριτική της Μαρίας Μπακοδήμου. Κάνεις ένα performance και περιμένεις να βαθμολογηθείς για αυτό, και όχι για το προηγούμενο. Οι κόρες μου μού είπαν να έχω υπόψιν μου ότι δε ζω στην Αμερική. Δε θα το βάλω κάτω».

«Ο κ. Φασουλής έχει ξεχάσει ότι έγινε πλούσιος και διάσημος από αυτή τη συγκεκριμένη περσόνα. Έγραψα την περσόνα για το Φασουλή και δεν το εκτίμησε, βρήκε μίζερη τη Μαίρη Παναγιωταρά;», είπε.