Άστραψε και βρόντηξε η Μάρα Μεϊμαρίδη - «Αυτή η περσόνα έκανε πλούσιο τον Φασουλή»

«Όλη η επιτροπή έχει λυσσάξει να με διώξει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άστραψε και βρόντηξε η Μάρα Μεϊμαρίδη - «Αυτή η περσόνα έκανε πλούσιο τον Φασουλή»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (1/11) στην εκπομπή Happy Day, η Μάρα Μεϊμαρίδη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως αυτό που την πείραξε περισσότερο στην κριτική που δέχθηκε το Σάββατο στο live του J2US ήταν όσα είπε για εκείνη ο Σταμάτης Φασουλής.

Όπως εξήγησε η κυρία Μείμαρίδη, την περσόνα αυτή που έχει δημιουργήσει για τις εμφανίσεις της στο μουσικό show, τη δημιούργησε αποκλειστικά για τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος έχει χτίσει την καριέρα του πάνω σε τέτοιες περσόνες.

Οι δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη για τον Σταμάτη Φασουλή

«Περισσότερο με στεναχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής. Αυτή η περσόνα της «Λίτσας», ήταν η περσόνα που έκανε τον Φασούλη πλούσιο και διάσημο. Και την είχα στήσει ειδικά για τον Φασουλή. Και ξαφνικά ακούω από τον ίδιο «μίζερη είναι, δεν μου αρέσει». Δεν σου αρέσει η Μαίρη Παναγιωταρά που το έπαιζες στο θέατρο μετά τη Χούντα; Με συγχωρείς πάρα πολύ και έπρεπε να το το θυμίσω επί σκηνής γιατί στεναχωρήθηκα. Του το τραγούδησα κιόλας σαν να του έλεγα: Θυμάσαι; Εσύ την δημιούργησες αυτή την περσόνα.

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει να κρίνει το performance και όλα αυτά που κατηγορεί είναι μέσα σε μια περσόνα. Εγώ άρχισα να νιώθω μια επίθεση από την πρώτη μέρα. με είπε απατεώνα, δεν υπάρχει χιούμορ κανένα. Και είπα κι εγώ από μέσα μου αυτή η γυναίκα σε ένα φιλανθρωπικό show, τι λόγο έχει να μου επιτεθεί; Νιώθω μια εμμονή. Όλη η επιτροπή έχει λυσσάξει να με διώξει, ο κόσμος με κρατάει», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου στη Μάρα Μεϊμαρίδη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αποθεώσει τη Μάρα Μεϊμαρίδη και να τη στηρίξει μετά το μηδενικό που πήρε κατά το live του J2US από τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Κυρία Μάρα μου σας αγαπώ. Γιατί είστε μια ΚΥΡΙΑ με υπέροχη ψυχή. Αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτηση που έκανε.

Κατερίνα Καινούργιου Μάρα Μεϊμαρίδη