"Καρφί" της Μάρας Μεϊμαρίδη στην κριτική του J2US - «Και η Μαρία Κάλλας να πάει θα της πουν...»

Δεν χαρίστηκε στις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (13/11) η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US και δε δίστασε να ρίξει και ένα μικρό καρφί στην κριτική επιτροπή του show.

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα της Μάρας Μεϊμαρίδη με τους κριτές, μετά το μηδενικό της Μαρίας Μπακοδήμου δεν έχει τελειώσει.

Οι δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη για το J2US

«Ο κόσμος νομίζει ότι μετεμψυχώνεται ή μετενσαρκώνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι σπάνιο να ξαναγίνεις άνθρωπος. Κάποια ενσάρκωσή μου ήταν χόρτο και υπήρχε η φόβος να απλώνω ρίζει.

Στην κριτική επιτροπή και η Μαρία Κάλλας να έρθει θα της πουν” μαντάμ, κι εσείς πολύ τσιρίζετε», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

"Ο Φασουλής έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα" - "Κόλαφος" η Μάρα Μεϊμαρίδη

Λίγο μετά τέλος του live του J2US το βράδυ του Σαββάτου (6/11), η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Η ίδια μέσα σε όλα απάντησε και για τον Σταμάτη Φασουλή, ενώ για τον ίδιο μίλησε και πριν μερικές μέρες.

«Εγώ δεν αισθάνομαι εδώ ότι διαγωνίζομαι. Είναι η παρουσία μου εδώ και δεν δίνω καμία σημασία αν διαγωνίζομαι ή όχι. Όσο με θέλει ο κόσμος θα καθίσω, όταν πάψει να με ψηφίζει θα αποχωρίσω. Αλλά θα το έχω ευχαριστηθεί».

Για τον Σταμάτη Φασουλή: «Δεν ξεχνάς την περσόνα που σε κάνει πλούσιο. Εγώ τον λατρεύω τον Φασουλή και νομίζω ότι είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος. Ο Φασουλής έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα. Δεν ξεχνιούνται αυτά, ούτε οι περσόνες, ούτε τα λεφτά».