«Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο...» - Η αιχμηρή απάντηση της Super Κικής στα σχόλια του παρουσιαστή

Θυμήθηκε το περιστατικό με το ΑΠΘ

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Super Κική θέλησε να απαντήσει με εξαιρετικά αιχμηρό τρόπο στον Γιώργο Λιάγκα και στα σχόλια που έκανε το πρωί της Δευτέρας (24/1) για τους influencers.

Συγκεκριμένα, θυμήθηκε το περιστατικό με την παρενόχληση στο ΑΠΘ. Όταν η συγκεκριμένη είδηση είχε μεταδοθεί στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του είχαν βάλει τα γέλια, κάτι που τους κόστισε σημαντικά. Το περιστατικό αυτό, σε συνδυασμό βέβαια με τα νούμερα τηλεθέασης είχαν οδηγήσει στο κόψιμο της εκπομπής.

Expand player

Η ανάρτηση της Super Κικής για τον Γιώργο Λιάγκα

«Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο! Ο Λιάγκας που τραβάνε μ....α στις πλάτες κοριτσιών και γελάει. Αλλά όσοι έχουν χ...νη τη φωλιά συμφωνούν με το απλυταριό», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Super Κική.

Η κόντρα Λιάγκα και Super Κικής κρατάει καιρό

Στα μαχαίρια φαίνεται πως βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας με τη Super Κική, μετά τις δηλώσεις που έκανε η influencer για την εμπειρία της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει με εξαιρετικά αρνητικό τρόπο τις δηλώσεις αυτές και έτσι η Super Κική του απάντησε με εξίσου αυστηρό τρόπο.

Το πρωί της Δευτέρας (11/10), ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής, με αφορμή τον σχολιασμό του J2US έκαναν ένα ειρωνικό σχόλιο για τη Super Κική και τις δηλώσεις της.

  • Γ.Λ.: Γεια σου super Βαγγέλη!
  • Β.Π.: Γεια σου super Γιώργο! Όλα super σήμερα και πολύ χαίρομαι.
  • Β.Π.: Είχαμε κι άλλα θέματα, τα οποία νομίζω πρέπει να εξετάσουμε.
  • Γ.Λ.: Άστα τα άλλα Βαγγέλη.
  • Β.Π.: Γιατί;
  • Γ.Λ.: Θα επανέλθουμε.
  • Β.Π.: Είναι… super θέμα!
  • Γ.Λ.: Είναι super κατ’ ευφημισμόν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Άμα δεν το αντέχεις, τράβα ψόφα» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Super Κική

Αδύνατη και με μαγιό - Πως ήταν η Super Κική πριν γίνει διάσημη