«Είμαστε σε συζητήσεις...» - Η Ελένη Ράντου ''σπάει'' τη σιωπή της για το τηλεοπτικό της μέλλον

Είναι ευχαριστημένη με τα επαγγελματικά της;

Η Ελένη Ράντου ''πιάστηκε'' σε πολύ σύντομες δηλώσεις από την κάμερα του Mega Καλημέρα την Παρασκευή 15/4 και σε ερώτηση για το μέλλον της στην τηλεόραση απάντησε με έναν αινιγματικό προς το θετικό τρόπο. Η ηθοποιός έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της τελευταίας σειράς, που πρωταγωνιστούσε και δεν είχε γίνει κάποια μελλοντική είδηση γνωστή.

Μετά από αυτή την πρόσφατη τοποθέτηση, οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως θα δούμε τη Ράντου ξανά στην τηλεόραση σε ένα κωμικό σίριαλ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Expand player

Οι δηλώσεις της Ελένης Ράντου για το μέλλον της στην τηλεόραση

«Είμαστε σε συζητήσεις, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο» είπε η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου.

Αποκάλυψε ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Χάρη Ρώμα

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ράντου στο περιοδικό Gala, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον Χάρη Ρώμα, αποκαλύπτοντας πως οι φήμες που τους θέλουν να έχουν κόντρα μεταξύ τους είναι ανυπόστατες.

Η Ελένη Ράντου εξήγησε πως δεν ήθελε να κάνει το remake του Κωνσταντίνου και Ελένης, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν, και γι΄αυτό το λόγο ο κόσμος θεωρεί πως δεν έχει καλές σχέσεις με τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή της.

«Τι συνέβη με τον Χάρη Ρώμα; Είπες κάτι κακό γι’ αυτόν;», ήταν η ερώτηση και η Ελένη Ράντου απάντησε:

«Καμία σχέση. Συνέχεια παίζεται στην αρένα ότι υπάρχει μια κόντρα μεταξύ μας. Δεν πρόκειται ποτέ να πω κάτι κακό για τον Χάρη γιατί του οφείλω δύο χρόνια απόλυτης ευεξίας. Και το μεταξύ μας είναι πολύ αγαπησιάρικο και τον εκτιμώ. Απλά, επειδή έχω αρνηθεί, από προσωπική άποψη, να κάνω ξανά το Κωνσταντίνου και Ελένης, έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η παραφιλολογία.

Μπορεί και να κάνω και λάθος, αλλά τα Φιλαράκια δεν τα ξανακάνεις. Και τώρα που γίνονται, μου φαίνεται πολύ ζόρικο να δω τους ήρωες 50άρηδες. Μπορεί να κάνω και λάθος».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ένας θιασάρχης μίλησε άσχημα στην Ελένη Ράντου και μόνο που δεν του έφερε την καρέκλα στο κεφάλι»

Την έχουμε δει ελάχιστες φορές - Αυτή είναι η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου