«Μία φορά ήθελα...» - Τρύφωνας Σαμαράς αποκαλύπτει μαζί με τον πατέρα του άγνωστες πτυχές της σχέσης τους

Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με τον πατέρα του παραχώρησαν για πρώτη φορά μία συνέντευξη κοινή εφ’ όλης της ύλης στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Μεταξύ άλλων, μπαμπάς και γιος αναφέρθηκαν στη σχέση τους και μοιράστηκαν άγνωστα και απίστευτα περιστατικά από την καθημερινότητα τους.

Ο καταξιωμένος hairstylist, ο οποίος πρόσφατα έκανε μία αποκάλυψη για την προσωρινή κατοικία του, μίλησε για τα πάρτι που έκανε στο πατρικό του, όταν ήταν νεαρός, τα οποία και «τρέλαιναν» τους γονείς του και για τη φορά που έκρυψε έναν φίλο του στην ντουλάπα για να αποφύγει την κατσάδα.

Expand player

Η πρώτη κοινή συνέντευξη του Τρυφωνα Σαμαρά μαζί με τον πατέρα του

«Ο Τρύφωνας ήταν λίγο έντονος, δεν άκουγε καθόλου. Ό,τι ήθελε έκανε» απάντησε ο πατέρας του Τρύφωνα Σαμαρά, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το πιο περίεργο πράγμα που έκανε στον πατέρα του: «Μία φορά ήθελα να κάνω ένα πάρτι, κάλεσα αναρχικούς και μόλις ήρθαν και είδαν ότι είχαν πετάξει αποτσίγαρα και όλα αυτά και μου φώναζαν ''γιατί στο δώσαμε το σπίτι'';».

«Και μία άλλη φορά είχα φέρει έναν φίλο μου και η μαμά μου δεν τον ήθελε, αυτός μετέπειτα έγινε τραβεστί, και εγώ για να μην τον δει τον έκλεισα στην ντουλάπα».

«Είχαμε αντιρρήσεις με τα πάρτι που έκανε» παραδέχτηκε ο κύριος Θεοχάρης.

Όσο για την αντίδραση των γονιών του όταν ο γιος τους τούς ανακοίνωσε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο μπαμπάς του Τρύφωνα Σαμαρά απάντησε: «Όταν το μάθαμε στις αρχές, στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Έκλαιγε η μάνα του και δεν σταματούσε».

Ωστόσο, όλα αυτά έχουν πλέον αλλάξει. Ο ίδιος έχει αποδεχτεί τον γιο του και τις επιλογές του και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους.

Τρύφωνας και Χαράλαμπος Σαμαράς σε κοινή φωτογράφιση

Πριν από λίγες μέρες ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέβασε μια αναπάντεχη φωτογραφία στο Instagram. Αυτή την φορά πόζαρε στο φωτογραφικό φακό δίπλα στον πατέρα του, κ. Χαράλαμπο και το γνωστό μοντέλο Άννα Πρέλεβιτς (δείτε εδώ με ποιον είναι τρελά ερωτευμένη).

Όπως αποκάλυψε και ο Τρύφωνας στην λεζάντα της ανάρτησης ήταν επι ποδός για μια κοινή τους συνέντευξη, πατέρας και γιος.

«I love my dad !!!!!! #selfie #interview with my father Xaris & supermodel @annaprelevic» έγραψε ο γνωστός κομμωτής.

Τον πατέρα του Τρύφωνα Σαμάρα δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που τον βλέπουμε υπό το πρίσμα της δημοσιότητας. Ο κύριος Χαράλαμπος είχε μίλησε στο παρελθόν για τον γιο του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύπτοντας ότι μικρός ο Τρύφωνας ήταν μπελαλίδικο, αλλά καλό παιδί. Είχε εκφράσει ακόμη πόσο υπερήφανος είναι για εκείνος ενώ θεωρεί πως αν δεν είχε γίνει κορυφαίος κομμωτής θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει καριέρα ως ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα έλεγαν στο πόδι, σε ένα πεζοδρόμιο - Ο φακός ''τσάκωσε'' τον Σαμαρά με τον Βασίλειο Κωστέτσο

«Αν αργούσα δύο μέρες...» - Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξομολογείται για την περιπέτεια υγείας του