Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο μετά τη γέννηση του γιου του - H αντίδραση όταν του ευχήθηκαν για τον μπέμπη

Ξεκινάνε τα γυρίσματα του MasterChef 7

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μετά την γέννηση του γιου του με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων του MasterChef 7 (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα). Οι κριτές μίλησαν ζωντανά στο BreakFastStar και δεν έλειψαν οι ευχές από την παρουσιάστρια.

Η Ελένη Χατζίδου όταν συνδέθηκε ζωντανά από το πλατό που θα γίνονται οι δοκιμασίες, θέλησε να πει πως από εκεί που είχαμε έναν μπαμπά τώρα έχουμε τρεις.

Expand player

Η αντίδραση του Κουτσόπουλου για τις ευχές στο μπέμπη του

Όταν άκουσε τις ευχές της παρουσιάστρια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ευχαρίστησε χωρίς να πει κάτι παραπάνω, ενώ η αμηχανία του φάνηκε στην κάμερα.

Η πρώτη φωτογραφία του γιου του

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν μερικές μέρες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η οικογένεια έχει επιστρέψει πια στο σπίτι (δείτε εδώ την ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο) και προσαρμόζεται στην νέα καθημερινότητα.

Ο κριτής του MasterChef έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και αναφέρθηκε ελάχιστα στον ερχομό του γιου του.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής 7/10, αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση για αυτό και δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του νεογέννητου μωρού του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Όπως φαίνεται και στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο μικρούλης είναι ξαπλωμένος στην κούνια του και τον φυλάει ο σκύλος του σεφ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λαμπερή και ανανεωμένη μετά τη γέννα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της συντρόφου του Κουτσόπουλου, Χρύσας Μιχαλοπούλου

Στιγμές ευτυχίας για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την Χρύσα Μιχαλοπούλου 2 μήνες μετά την γέννηση του παιδιού τους