«Δε μπορεί να βγαίνει ο καθένας...» - Η έκρηξη της Μαρίας Ιωαννίδου για το Γιώργο Αγγελόπουλο

Τα ''είπε'' έξω από τα δόντια

Η Μαρία Ιωαννίδου πιάστηκε από την κάμερα του ΣΚΑΪ και του Πρωινό μας σε βραδινή της έξοδο (δείτε εδώ το ατύχημα που είχε πριν από λίγο καιρό), με τις δηλώσεις της να ακούγονται την Πέμπτη 15/12.

Η ηθοποιός είναι σε μία πολύ δημιουργική φάση αποκαλύπτοντας, πως το βιβλίο, που έχει γράψει έχει κυκλοφορήσει και μάλιστα πηγαίνει και πολύ καλά. Αυτό, που δεν ξέραμε όμως είναι ότι κάποια στιγμή το συγκεκριμένο κείμενο της θα γίνει σίριαλ.

Expand player

Αναφορικά με τη σειρά λοιπόν, η Ιωαννίδου κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το αν έχει σκεφτεί ή αν θα ήθελε τέλος πάντων να παίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος (δείτε εδώ την κοπέλα του).

Η ίδια με το που άκουσε το όνομα του έκανε μια μικρή έκρηξη τονίζοντας, πως αν και τον ξέρει και τον συμπαθεί πολύ δε θεωρεί, πως μπορεί ο καθένας να συμμετέχει σε σειρές και στο θέατρο, αφού κατά τη γνώμη της ο Ντάνος δεν είναι ηθοποιός.

Να σημειώσουμε εδώ, πως ο Αγγελόπουλος αναδείχθηκε σε πρώτη φάση από το Survivor του ΣΚΑΪ έχει κάνει όμως πέρασμα από τηλεοπτικές σειρές αλλά και από ταινίες. Κάποιοι δε συμφωνούν με τις επιλογές αυτές, όπως και η κυρία Ιωαννίδου, όμως υπάρχουν και ηθοποιοί, που τον στηρίζουν και θα έπαιζαν μαζί του, όπως έχουν πει (δείτε εδώ τις έντονες δηλώσεις του Μπιμπίλα).

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Όχι εγώ δε θα έπαιρνα τον Ντάνο να παίξει στη σειρά, που θα βασιστεί στο βιβλίο μου. Το συμπαθώ πάρα πολύ τον Ντάνο, έχουμε συστηθεί από εκεί και έπειτα το θέατρο είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό, δε μπορεί να βγαίνει ο καθένας στο θέατρο, όχι! Το θέατρο είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Του τα έχουν τάξει πολλά - Πέφτει στα πόδια του Γιώργου Αγγελόπουλου ο Ατζούν για το Survivor All Star

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor All Star - Έγινε η ανατροπή