Έφυγαν εκτός Ελλάδος - Το πρώτο ταξίδι της Κοντοβά με την Ada μετά το χωρισμό από τον Καλημέρη

Φωτογραφίες μέσα από το αεροπλάνο

NDP

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει απασχολήσει πολύ ευχάριστα τα μέσα τα τελευταία χρόνια, καθώς η απόφασή της αλλά και όλη η διαδικασία, που πέρασε για να υιοθετήσει την κόρη της Ada από την Αφρική ήταν συγκινητική και παράλληλα έδωσε δύναμη σε πολλές γυναίκες, που θέλουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Η σχεδιάστρια μόδας μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη μπήκαν από κοινού σε αυτή τη διαδικασία, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό, πως το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ μετά από πόσα χρόνια).

Expand player

Επίσημες δηλώσεις δεν έχουν κυκλοφορήσει για την ώρα από κανέναν, ωστόσο όσα είχε αναφέρει σε συνέντευξη του ο Καλημέρης σχετικά με την υιοθεσία της μικρής δείχνουν το πόσο πολύ στήριζε την επιθυμία της Χριστίνας:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε.

Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι» είπε αναφορικά με τη μικρή Ada και το γεγονός ότι η σχεδιάστρια του είχε γνωστοποιήσει εξ’ αρχής ότι θέλει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.

Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της» (δείτε εδώ την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κοντοβά μετά την είδηση του χωρισμού).

Το ταξίδι της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της μετά το διαζύγιο

Οι χωριστοί δρόμοι ήρθαν, η Χριστίνα παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να διατηρεί τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της, αυτόν της μητρότητας.

Μέσα από νέες αναρτήσεις της στο instagram είδαμε, πως μαμά και κόρη αποφάσισαν να φύγουν από την Ελλάδα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ταξιδεύοντας οι δύο τους μέχρι την Τανζανία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κοντοβά - Καλημέρης: Χώρισαν μετά από χρόνια - Η τελευταία κοινή εμφάνιση τους

Καθισμένες σε ένα παγκάκι - Η τρυφερή φωτογραφία της Χριστίνας Κοντοβά με τη μικρή Ada στο λιμάνι των Χανιών