Πέθανε στο γέλιο με το που άκουσε το όνομα της - Η αντίδραση της Καρολίνας με την Ελευθερία

Όλα όσα έγιναν στο "Καλό Μεσημεράκι"

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη, η Καρολίνα Καλύβα μαζί με την Σοφιάννα Αβραμάκη, που φημολογούταν ότι μπορεί να ήταν ζευγάρι με έναν παίκτη του Survivor all star (δείτε εδώ με ποιον).

Η κουβέντα δεν θα μπορούσα να μη φτάσει, βέβαια, στο γεγονός των ημερών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο και τη συνάντησή της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, που δεν πήγε και τόσο καλά (δείτε εδώ το ξέσπασμα της), αλλά και την αλλαγή συμπεριφορών στο συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ τι είπαν). Εκεί η πρώην παίκτρια του survivor είχε μια ιδιαίτερη αντίδραση, όταν άκουσε το όνομα της Ελευθερίου.

Expand player

Η αντίδραση της Καλύβα με την Ελευθερίου

«Με το που μπήκε δεν κρατήθηκε. Να είσαι εγκρατής σε αυτή τη ζωή είναι αρετή», σχολίασε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα και μετά ήρθε η ερώτηση του Νίκου Μουτσινά που προκάλεσε την χαρακτηριστική αντίδραση της πρώην παίκτριας του Survivor.

«Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι και να τα ξαναβρεί με την Ελευθερία;», ρώτησε ο παρουσιαστής και η Καρολίνα ξέσπασε σε δυνατά γέλια.

«Ήμασταν φίλες. Όποτε ήθελε εκείνη κι επιθυμούσε, την προπονούσα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Καρολίνα Καλύβα για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Λίγο πριν όμως τηνν είσοδο των δύο κυριών στο πλατό του "καλό μεσημεράκι" ο Νίκος Μουτσινάς, σχολίασε την συμπεριφορά της Ελευθερίου και δεν ήταν και τόσο ευχάριστη.

«Η άποψή μου, πετάξτε την.. Δεν γίνεται Ελευθερίτσα μου καλή να νιώθεις ότι σε έχει εκθέσει αυτός ο άνθρωπος και ενώ έχεις κρατηθεί και δεν έχεις τοποθετηθεί να κάνεις ολόκληρο ταξίδι και να πληρώνεσαι για να τοποθετηθείς. Λυπάμαι!

Ούτε είναι ντροπή της Κύπρου ο Μάριος. Είναι οριακά μια τυπική συμπεριφορά ενός άντρα, χαλαρώστε! Αυτά γίνονται. Οι γυναίκες δε λέτε ψέματα άμα θέλετε κάποιον, “σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, είσαι ο μόνος;”. Και είναι ο μόνος απλά στην πρώτη σελίδα. Μην παθαίνουμε τρέλα. Για μένα έχει χάσει το δίκιο της. Θα τσακωθούν δύο φορές ακόμη και θα την ψηφίσουν να φύγει την κοπέλα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν χάρηκα γιατί...» - Τα πρώτα σχόλια του Μπο για τον καβγά της Ελευθερίου με τον Πρίαμο στο Survivor All Star

Survivor All Star: Δεν το κατάλαβε κανείς! Το μήνυμα που έστειλε ο Μάριος στην Καρολίνα ενώ την "άδειαζε" στην Ελευθερία