Survivor All Star: Δεν το κατάλαβε κανείς! Το μήνυμα που έστειλε ο Μάριος στην Καρολίνα ενώ την "άδειαζε" στην Ελευθερία

Μόνο η ίδια θα το παρατήρησε από το σπίτι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Δεν το κατάλαβε κανείς! Το μήνυμα που έστειλε ο Μάριος στην Καρολίνα ενώ την

Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριος Πρίαμος βρίσκονται στα "μαχαίρια". Μετά τα όσα άκουγε και έβλεπε όσο ήταν στην Ελλάδα, με το που μπήκε στο Survivor All Star τα ξέσπασε στο πρόσωπο του. Ο τσακωμός τους χθες 19/2 (δείτε βίντεο) έγινε viral και σίγουρα θα μείνει στα χρονικά του ριάλιτι.

Η σχέση τους θα συζητηθεί πολύ έντονα και ήδη βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορες αποκαλύψεις! Όπως για παράδειγμα η κίνηση του Μάριου προς την Ελευθερία την ώρα που όλοι έπεσαν για ύπνο.

Παράλληλα πίσω στην Ελλάδα, η Καρολίνα Καλύβα έκανε τη δική της ανάρτηση την ώρα που προβαλλόταν το επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το μήνυμα που έστειλε ο Μάριος στην Καρολίνα στο Survivor All Star

Την ώρα όμως που η Ελευθερία έμπαινε στο παιχνίδι και την ώρα του τσακωμού του δήλωνε πως δεν έγινε τίποτα με την Καρολίνα στην Καλύβα, της έστειλε ένα δυνατό μήνυμα που κανείς δεν κατάλαβε παρά μόνο η ίδια.

Συγκεκριμένα, φορούσε στο λαιμό του κολιέ που του έδωσε πριν αποχωρήσει. Δεν είναι μόνο αυτό όμως! Συνήθως ο Μάριος το έκρυβε μέσα από την μπλούζα του, αυτή την φορά ωστόσο, το άφησε να φανεί.

Ο διάλογος Ελευθερίου - Πρίαμου όταν οι κάμερες έκλεισαν

Δείτε επίσης: Spoiler 20/2 - Ανατροπή "καταστροφή"! Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Η εκπομπή Πρωινό μας, αποκάλυψε την συζήτηση που είχε η Ελευθερία με τον Μάριο, όταν οι κάμερες έκλεισαν, μπροστά σε όλη την ομάδα τους. Στην συζήτηση τους αυτή, δεν δίστασε να "αδειάσει" την Καρολίνα Καλύβα γεγονός που θα φέρει μεγαλύτερο σάλο.

  • Μ.Π: Θέλεις να μου πεις τι σου έχει συμβεί;
  • Ε.Ε: Τι εννοείς Μάριε; Εμένα τι μου έχει συμβεί ή εσένα τι σου συμβαίνει; Πας καλά αγόρι μου;
  • Μ.Π: Εγώ πάω πολύ καλά. Εσύ γιατί είσαι έτσι μαζί μου;
  • Ε.Ε:Έχεις κάτι να μου πεις; Ναι ή όχι;
  • Μ.Π: Όχι, εγώ δεν έχω κάτι να σου πω. Σου συμπεριφέρομαι όπως σου συμπεριφερόμουν πάντα. Εσύ δεν μου μιλάς.
  • Ε.Ε:Αγόρι μου έχει καταλάβει τι έχει γίνει έξω; Δεν με έχεις πιάσει από χθες να μου μιλήσεις, να με ρωτήσεις τι πέρασαν ένα μήνα τώρα, να μου ζητήσεις συγγνώμη. Ξέρεις τι έχει γίνει έξω;
  • Μ.Π: Θες να σου εξηγήσω εγώ;
  • Ε.Ε:Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα στην καλύβα με την Καρολίνα.
  • Μ.Π: Δεν ήταν τίποτα. Δεν έγινε τίποτα. Γούσταρα εκείνη τη στιγμή αλλά δεν είναι τίποτα αυτό που είδες γιατί δεν έγινε τίποτα. Τα φούσκωσε όλα η παραγωγή.
  • Ε.Ε:Ποια παραγωγή αγόρι μου; Που ήταν πάνω στα πόδια σου; Που έχουν κλείσει σπίτια έξω. Δεν ντρέπεσαι;

Δείτε και την ανάρτηση της Καρολίνας την ώρα που προβαλλόταν το επεισόδιο.