Μπο: Κουκλάρες με τα όλα τους - Οι δυο σχέσεις που είχε πριν την Καρολίνα

Η μια ήταν με γνωστή τραγουδίστρια

Ο Μπο γεννήθηκε το 1973 στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας ενώ η καταγωγή του είναι από την Θεσσαλονίκη. Στα 13 του, επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μητέρα του και την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδερφή του ενώ οι γονείς του χώρισαν ένα χρόνο μετά. Έμεινε με την αδερφή του στο πατρικό τους στη Θεσσαλονίκη και είχαν τη βοήθεια του παππού και της γιαγιάς τους. Παράτησαν το σχολείο στο γυμνάσιο γιατί έπρεπε να εργαστούν.

Το ’96 έκανε την «είσοδό του» στην ελληνική δισκογραφία κι από τότε μετρά χρόνια επιτυχίας! Είναι από τους τραγουδιστές που προσπαθούν κι έχουν καταφέρει - μέχρι τώρα - να κρατήσουν όσο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Expand player

Με αφορμή την - τελειωμένη μετά από όλα αυτά - σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα που διήρκεσε σχεδόν δυο μήνες το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στις γυναίκες που έχουν περάσει από την ζωή του.

Δείτε επίσης: Δε μπόρεσε να κρατηθεί άλλο - Η κίνηση του Βο στα μπουζούκια μετά το επίμαχο πλάνο της Καρολίνας & του Πρίαμου στο Survivor all star

Το παρελθόν του Μπο

Το 2021 ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον είχε απαθανατίσει σε μια σπάνια βραδινή εμφάνιση με την τότε σύντροφό του - Δανάη. Ντυμένη απλά και ποντάροντας στον διαχρονικό συνδυασμό λευκού και μαύρου η Δανάη έδειχνε χαλαρή στο πλευρό του Bo, με τους δυο τους να χαμογελούν στον φακό.

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Πλέον δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου. Στα 25 με 30 ήμουν παντρεμένος. Μετά έκανα άλλη μια μεγάλη σχέση μέχρι τα 36, δηλαδή πέρασαν δέκα χρόνια με δύο σχέσεις και αποτέλεσμα δεν είδα. Άμα είναι να φας δέκα χρόνια για να μάθεις δυο πράγματα, μάλλον λες ότι δεν το πας και πολύ καλά χρονικά. Πλέον σκέφτομαι πιο ρεαλιστικά».

Η σχέση τους όμως δεν προχώρησε. Λίγο καιρό μετά ο ίδιος ο τραγουδιστής σε μια συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως κάποτε είχε έρθει κοντά με γνωστή τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου

«Είχαμε μια μικρή σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου, πριν δυο χρόνια όμως», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής ενώ η ίδια σε ερώτηση δημοσιογράφων είχε αναφέρει πως δεν μιλάει μαζί του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: Οργή με την Καρολίνα - Η προσβλητική ατάκα της για τον Μπο μπροστά στις κάμερες!

«Να δεις το κέρατο από κοντά πώς είναι, να το βερνικώσεις κιόλας;» - Ασυγκράτητος ο Γιώργος Λιάγκας για Μπο, Καρολίνα & Πρίαμο