House of Fame trailer 11/5: «Είναι όλοι φλώροι εδώ πέρα και το παίζουν έξυπνοι»

Ξεσπά άσχημα ο Γιώργο Σπετσιώτης

Oι εντάσεις στο σπίτι του House of Fame La Academia συνεχίζονται, με τον Γιώργο Σπετσιώτη να ξεσπά έντονα κατά των συμπαικτών του.

H παρεξήγηση ανάμεσα στην Κόνη και τη Βένια δεν έχει λυθεί με τη δεύτερη να αποκτά νέα μέτωπα με την Πηνελόπη και άλλους συγκάτοικους.

Expand player

Η είσοδος του beauty expert Παντελή Τουτουντζή φέρνει ανανέωση και πολλές… αλλαγές! Ποιος σπουδαστής είναι «γόης και το ξέρει»;

Το 11/5 trailer του House of Fame

Όσα είδαμε στο προηγούμενο live της Παρασκευής

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα για την αλλαγή στο παιχνίδι

Μια ανακοίνωση «βόμβα» έκανε στο χθεσινό live του House of Fame η Ελένη Φουρέιρα, κάτι που σίγουρα δυσαρέστησε τους σπουδαστές.

Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει δεχτεί αρκετά σχόλια για τον νέο της ρόλο, υποδέχτηκε παίκτες, κριτές και καθηγητές με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας συγκεκριμένα ένα λιλά φόρεμα με σκισίματα.

Η Ελένη λοιπόν έσπευσε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, οι οποίες δεν ήταν και τόσο ευχάριστες, καθώς την επόμενη Παρασκευή θα γίνουν δύο αποχωρήσεις.

Έτσι, στο χθεσινό live θα προέκυψαν 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και όχι 3.

Ο Στέφανος είναι ο σπουδαστής που θα κάνει Video Clip!

Mια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση επιφύλασσε το αποψινό live του House of Fame για τους σπουδαστές, αναφορικά με τον νικητή του VideoClip.

Η Ελένη Φουρέιρα, αφού πρώτα αποκάλυψε τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε στο παιχνίδι, προχώρησε σε μια πολύ όμορφη ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Αρσενάκος στο προηγούμενο live είχε αποκαλύψει πως έναν από τους σπουδαστές θα είχε την ευκαιρία να γυρίσει το δικό του videoclip, ένα αποτέλεσμα το οποίο θα έκρινε ο κόσμος.

Τελικά, αυτός που ψηφίστηκε περισσότερο ήταν ο Στέφανος, ο οποίος στο άκουσμα του ονόματος του, πέταξε κυριολεκτικά από την χαρά του!

Ο παίκτης που αποχώρησε και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί είναι τελικά η Έλενα Δομάζου, ενώ οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι o Jimmy Sion, o Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο Γιώργος Ντίνος και η Πηνελόπη Τσακυρίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Έντονος τσακωμός μεταξύ Έλενας και Μαριάννας - «Μη μου υψώνεις τη φωνή!»

House of Fame: Ο Γιώργος Ντίνος ζήλεψε την Έλενα και τον Γιάννη