Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία μετά την ήττα

«Θέλω να ξεσπάσω»

Έξαλλη ήταν η τριάδα της μπλε ομάδας με την απόδοση της νέας κλίκας στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, τονίζοντας πως παρά τις δηλώσεις, ότι θα αγωνιζόταν με όλες τις δυνάμεις της, εν τέλει έμεινε στα λόγια, ενώ η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα.

Η αλήθεια είναι, ότι στο τελικό 10-4, με το οποίο νίκησαν οι «Κόκκινοι», οι πόντοι των «Μπλε» ήρθαν μόνο από την Άννα Μαρία και τον Νίκο, με τους υπόλοιπους να χάνουν κατά κύριο λόγο με χαρακτηριστικά ευκολία στα υπόλοιπα ματσαρίσματα, ενδεχομένως από εκδίκηση για αντίστοιχη τακτική της τριάδας στο παρελθόν.

Expand player

Ο Τζέιμς, άλλωστε, όταν το είχε κάνει δεν είχε δηλώσει στενοχωρημένος με την ήττα, θέλοντας να στείλει για αποχώρηση Αλέξη και Κρις. Ο καβγάς του Αλέξη με τον Νίκο, όμως, ήταν πολύ πρόσφατος και η Άννα Μαρία «ξέσπασε», λέγοντας πως «κοροϊδεύουν τον κόσμο λέγοντας για τη στρατηγική και τις καραγκιοζιές», θεωρώντας πως κάνουν τα ίδια.

Από την πλευρά της, πάντως, η νέα κλίκα συγκεντρώθηκε και τονίστηκε, ότι δεν πρέπει να απαντήσουν σε προκλήσεις.

Το ξέσπασμα της Άννας Μαρίας μετά τον αγώνα στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Αλέξης ήθελε να του ζητήσω συγγνώμη για να μην με ψηφίσει η πεντάδα του»

Φοβερές απειλές φέρεται να «εκτόξευσε» ο Αλέξης Παππάς στην Άννα Μαρία Βέλλη, με τη δεύτερη να αναφέρει πως ο συμπαίκτης της την προσέγγισε πριν το συμβούλιο του Survivor, ώστε να την εντάξει στην κλίκα που έχει δημιουργήσει μαζί με τον Σάκη.

Η πρώτη αναφορά έγινε στο συμβούλιο, με τον Νίκο Μπάρτζη να αποκαλύπτει τα πάντα για τη δράση του Σάκη και όχι μόνο. Ανάμεσα σε άλλα, είπε πως ο Αλέξης πρότεινε στην Άννα Μαρία να έρθει προς το μέρος του, τονίζοντάς της πως αυτός κινεί τα νήματα.

Η Βέλλη επιβεβαίωσε αυτά τα λεγόμενα του Νίκου, με τον Αλέξη όμως να απαντά πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και η μόνη κουβέντα, που είχαν, αφορούσε απλά το τι θα ψηφίσει ο καθένας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Νίκος: «Με πλησίασαν ο Σάκης και η Μαριαλένα γιατί με θεώρησαν ευάλωτο»

Survivor 4 - Παύλος: «Δεν κοιτούσα στα μάτια τον Τριαντάφυλλο γιατί τον σεβόμουν»