Survivor 4: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Μετά από την υπόδειξη του Σάκη Κατσούλη

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αυτός που στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και κάπως έτσι, στο συμβούλιο, είχε την ευκαιρία να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο ίδιος ήταν ήδη υποψήφιος μετά τον χθεσινό αγώνα και τώρα έχει την ευκαιρία να κερδίσει και την τρίτη ασυλία προκειμένου να αναιρέσει την υποψηφιότητά του.

Expand player

Όπως εξήγησε λοιπόν ο Σάκης, όπως και την προηγούμενη φορά, ψηφίζει με βάση το με ποιον δεν έχει έρθει τόσο κοντά και έτσι, στη θέση του υποψηφίου βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος ήταν βέβαιος πως θα ψηφιστεί πριν καν πάνε στο συμβούλιο.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου στο Survivor 4

Η συγκλονιστική ιστορία του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον χαμό του αδερφού του

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι για τον χαμό του αδερφού του, ο οποίος του άλλαξε τη ζωή.

Μέχρι τώρα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος το είχε αναφέρει μόνο μία φορά καθώς όπως είχε αποκαλύψει ο Περικλής Κονδυλάτος που ήταν και αυτός που πρώτος αποκάλυψε αυτή τη λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή, δεν ήθελε να τη χρησιμοποιήσει για να συγκινήσει τον κόσμο.

Αυτή τη φορά ωστόσο μίλησε γι΄αυτό το περιστατικό και στάθηκε στο γεγονός πως από τότε ξεκίνησε να δείχνει μεγάλο σεβασμό στην οικογένειά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Συγκίνησε ο Ηλίας Μπόγδανος για το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή

Survivor 4: Ερωτική εξομολόγηση ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα